Kampanyalarından hiç kazanamadım, avans olayıda bitince rafa kaldıracaktım ama bu kampanya iyi oldu, 1 ay daha devam bakalım, sonrası ne olacak. |
NKolay Extra ile 1500 TL (54. sayfa)
-
-
2 gündür tamamlanmadı görünüyor ilk adım sizde de öyle mi?
-
Evet bende de gözükmüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Buarada gecen ay in 20 sinde qr la a101 de odemenin 5 tl sini qr la kalanini hediye kartla cektirecektim sistemde sorun oldu sonra iptal etti ama 20 sinde yapilan islemi takip ettim iadesinin olmayacagini biliyordum zaten ama 5 tl icin 500tl kayip olabilirdi neyseki iade olmadi, garantilemek için yine qr la yapacaktim o ay iade olmayip bu ay 500tl yatana kadar iade olur falan diye ama yinede islem yapmadim neyseki iade olmadi. Yuksek tutarli islem yapmayin qr la eger sıkıntı olursa iade islemi sıkıntı bu sadece a101 le.alakali degil migros vs her yerde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
500 liralar yattı
-
İlk gün yaptım 10001 tl 2 hesapta tamamlandı
Düz 10k yeter 1 TL bile olsa fazla göndermenize gerek yok ✅quote:
Orijinalden alıntı: 1gel
İlk gün yaptım 10001 tl 2 hesapta tamamlandı
Ilk defa bu ay yapsam kazanimim olur mu?
-
Bu ay tamamlayıp gelecek ay faydalanırsın
sadece %20 gelecek şartlarda yazdığına göre. %10 diğer kampanyalarla birleştiriliyor ama restoranla birleştirilmiyor
Geçen ay birleşti,bu ay da olur.500/150 iade mümkün
EDİT: yeni şart koymuşlar,birleşmiyormuş..Ayıptır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 3 Ocak 2025; 15:34:2 > -
Kolay nakit vermedi bu ay. Yılda 2 kez faydalanma şeklinde güncellenmiş. Ödediğim gün başvuru 10k olarak yapmıştım.Akbank sağolsun kart limitini habersiz uçurmuş yine ağzımı bozduracaklar artık düşürdüm tekrar. Bu ay alan oldumu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bu banka böyle,5000 kredi de vermedi,bu ay bunu da iptal etmiş...Yazıklar olsun,ne diyeyim.
-
Gecen ay popup bildirimi gibi 1 kisi 2 defa yararlanabilir diye uyari ciksada gecen ay 3.yu aldim. Pazartesi odeyecegim sonra tekrar almayi deneyecegim.
Buarada bu alim kredi notunu dusuruyor. Benim için kredi notu inmis cikmis önemli olmadigi icin 5bin tl de olsa her ay aliyorum
Soruyu biz soruyoruz cevap başkalarına yazılıyor ya %10
Neyse 10000 faizsiz kredi seçeneğinden 5000 olarak bu ay da verdi.
benim kredi limiti felan çok yüksek onla alakalı olduğu zannetmiyorum vermeyeceklerdir muhtemelen o yüzden. kapatmışlar bana. eşim kullandı mesela dün.
-
İşin ilginci birleşecek bir kampanya da yok. Ne yaparsan yap yararlanamıyorsun. Ne diye tüm kampanyalara ek %10 diyorsun o zaman. İyice saçmalamaya başladılar…
Öğlen itibariyle oldu ilk defa bu kadar gecikti bugün tüm görevleri tamamlayıp kafadan bunu da sildik gelsin son 500+500 cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X