< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
NKolay Extra ile 1500 TL (71. sayfa)

-
-
Yatmadı henüz benim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kayıt açtırın çünkü çoğu kullanıcıya ayın 5 inde yattı siz geçen ay extrali olduğunuz halde yatmadı ise bir sorun var demektirquote:
Orijinalden alıntı: texmo
Yatmadı henüz benim
Direkt arayayım ok
hocam bu konuda emin misiniz? bana ocak ayında 5 adımı tamamlayamadıgımdan 500tl alamayacagmı ve artık bu bakiye kampanyasının bittigini artık baska avantajların oldugunu üstüne basa basa anlattı az önce mh
1 tane fatura ödemesi yapmamısım bende iade gelecek diye bekliyordum eger gelekcese bu ay tamamlayım fx adımlarını
not:kasım-aralık almıstım ocakta 1 adım eksik yaptıgımdan olmadı sanıyorum artık hakkım kalmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxcem -- 13 Şubat 2025; 10:26:40 > -
Evet, temsilciye sordum ve şartlarda da yazıyor. Yukarıda konuşmanın resmini atmıştım. Üç ay arka arkaya Extralı olursanız her ay 500 lira alabiliyorsunuz. Bir ay Extralı olup daha sonra olamadıysanız hakkınız yanıyor. Aralıkta Extralı olmayıp ocakta olduğunuz için şubatta ve martta da faydalanabiliyorsunuz. Aralıkta Extralı olup ocakta olamadıysanız şubatta ödül verilmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 13 Şubat 2025; 10:29:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben tüketiciden ysnayım ama her türlü kaypaklığın iş bilmexliğin hüküm sürdüğü yerde kafalarına göre iş yapmaları qrtık normal geliyor. bakalım filmin sonunda ne olacak
Pazar günü 10bin tl para girişi oldu pazartesi kontrol ettiğimde görev yapılmış gözüküyordu fakat salıdan beri yapılmamış gözüküyor
Karekodla ödeme yapma bölümünü açınca kamera dönüyor ve işlem yapmıyor. Genel bir sorun mu var? Daha önce bir çok kez sorunsuz ödeme yapmış ve kampanyaya katılmıştım.
Ocak ayının son günü eksik olan şartı yerine getirmiştim ama yatmamış iade. İletişim kısmından yazdım, kayıtla yatırıyorlar mi?
1500 u aldık sanırım artık uğraşmaya değmeyecek, 500 ler devam etmeyecek muhtemelen
MT bana devam.dedi tel de ama ,sizde teyid ettirin
Aylık 500₺ kampanyası lansman süresinde geçerliydi. Bitti. Artık başka özelliklerle devam ediyor. Yüzde 10 ve yüzde 20 kampanyası, 5000 kolay nakit kampanyası var.
-
10 bine kadar dedi mh. Tmm dedim 5 verdiler
-
Aktif bank şubelerinde işlem yapılabiliyor mu n kolaylı olup?
Yuzde 20 restoran 100 tl ulaşinca qr odemeye yuzde 10 mu veriyor
Evet
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X