Şimdi Ara

N101 Nası Bi Telefon ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Bildiginiz Gibi Daha Önceki Msjımda N99i'yi SOrmustum Kimse tavsiye etmedi peki N101 nası olmassa bunu alim ?

• Arkadasım vazgeç bu tür Çin malı telefonlardan,hiç bulasma bunlara.O kadar model var gidip bunlara mı bulasıcaksın illa ki?
  • Size bir olay anlatayım. Çin çakması N95 arızalanıyor ve Gaziantepte bir telefoncuya gidiliyor. Şebeke sorunu var. Kapanıt açılıyor filan. 60 lira istiyor. 50ye anlaşılılıyor. Meyve bıçağıyla içi açılıp bir parçası değişiyor. Sonra kameranın çalışmadığı anlaşılıyor. Tekrar gidiliyor. Yine ekstra masrafla kamera aynı yöntemle değişiyor. Peki Türkçe menü yükletsek? 20 ama 15e olur deniliyor.

Şimdi soruyorum. Hangi akla hizmet çin malı almakta ısrar edip duruyorsunuz. 2 gün sonra bozulmayacağını kim garanti ediyor. Yeryüzündeki en adi parçalarla üretildiğini bildiğiniz halde. İlle çift hatsa 240 liraya en azından garantilileri var piyasada. Onun dışında kanserojen adi plastiklerle üretiliyor. Sar değeri belli değil. Kim nerde nasıl üretiyor belli değil. Lütfe, rica ediyorum. Kayıtsız hele hele çinde üreilen sahte telefonları almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 24 Haziran 2008; 11:43:29 >

• 'kesbi'nin açıklaması yeterli olmustur heralde,almayı düşünen herkesin okuması gereken bi yazı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kesbi

Size bir olay anlatayım. Çin çakması N95 arızalanıyor ve Gaziantepte bir telefoncuya gidiliyor. Şebeke sorunu var. Kapanıt açılıyor filan. 60 lira istiyor. 50ye anlaşılılıyor. Meyve bıçağıyla içi açılıp bir parçası değişiyor. Sonra kameranın çalışmadığı anlaşılıyor. Tekrar gidiliyor. Yine ekstra masrafla kamera aynı yöntemle değişiyor. Peki Türkçe menü yükletsek? 20 ama 15e olur deniliyor.

Şimdi soruyorum. Hangi akla hizmet çin malı almakta ısrar edip duruyorsunuz. 2 gün sonra bozulmayacağını kim garanti ediyor. Yeryüzündeki en adi parçalarla üretildiğini bildiğiniz halde. İlle çift hatsa 240 liraya en azından garantilileri var piyasada. Onun dışında kanserojen adi plastiklerle üretiliyor. Sar değeri belli değil. Kim nerde nasıl üretiyor belli değil. Lütfe, rica ediyorum. Kayıtsız hele hele çinde üreilen sahte telefonları almayın.

• Çin malı almayınız...
  • Ya sormayın böyle sorular,çin malı beş para etmez,herkes biliyor bunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bırakın bu çin telefonlarını
  • 3 Gün sonra bozulur
  • Adam bir daha yorum yapmamıs,vazgeçti heralde almaktan
  • caydırdınız adamı
    quote:

Orjinalden alıntı: OrtayaKarışık

Adam bir daha yorum yapmamıs,vazgeçti heralde almaktan
  • Anycool al kardes çin malını boşver anycool t838 veya t828 almanı öneriyorum çok güzel telefonlar bende t838 var güzel telefon almanı tavsiye ederim
  • Ya Ne bilim bizim burda birsürü kişi kullanıyor 1-2 aydır bişey olmadı ama nese salla almıom n73 alcam bildigimiz marka en azından dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: enisdemirbilek

Ya Ne bilim bizim burda birsürü kişi kullanıyor 1-2 aydır bişey olmadı ama nese salla almıom n73 alcam bildigimiz marka en azından dimi

En güzeli arkadasım ne öyle Çin malıymıs bilmem neymiş,al sen N73 için rahat olsun
  • yaklaşık 5 aydır n99i kullanıyorum.
    sorunsuz ve harika bir telefon.
    herkese tavsiye edebilirim.
    ve bu konudaki yorumları kullanan arkadaşlar yaparsa daha doğru olacağına inanıyorum.

...
  • quote:

Orjinalden alıntı: @rd@

yaklaşık 5 aydır n99i kullanıyorum.
    sorunsuz ve harika bir telefon.
    herkese tavsiye edebilirim.
    ve bu konudaki yorumları kullanan arkadaşlar yaparsa daha doğru olacağına inanıyorum.

...

Katılmamak elde değil..
    Bilen bilmeyen herkes yorum yapmaya başlamış bu aralar..
  • kesinlikle arkadaşım bende toshiba n101i aldım çok memnunum hiçbi aksaklıgını görmedim ses kalitesi süper dokunmatik tuşlar televizyon radyo aklıma gelmeyen birçok özellik bilip bilmeden yorum yapmıyalım ben hafıza kartıyla beraber 165 ytlye aldım
  • DOĞRUYU YAZMIŞSIN KESBİ AMA İNSANLAR YA ANLAMAK İSTEMİYOR.YADA ANLAYAMIYOR.YADA REKLAM YAPIYOR..BU MALLARIN HEPSİ AYNİ KASALARI DIŞINDA İÇİNDEKİ MENÜSÜ İKOMLARI VS....ALMAYI ARKADAŞLAR BU MALLARI ALMAYIN
    quote:

Orjinalden alıntı: kesbi

Size bir olay anlatayım. Çin çakması N95 arızalanıyor ve Gaziantepte bir telefoncuya gidiliyor. Şebeke sorunu var. Kapanıt açılıyor filan. 60 lira istiyor. 50ye anlaşılılıyor. Meyve bıçağıyla içi açılıp bir parçası değişiyor. Sonra kameranın çalışmadığı anlaşılıyor. Tekrar gidiliyor. Yine ekstra masrafla kamera aynı yöntemle değişiyor. Peki Türkçe menü yükletsek? 20 ama 15e olur deniliyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: #Unique

Arkadasım vazgeç bu tür Çin malı telefonlardan,hiç bulasma bunlara.O kadar model var gidip bunlara mı bulasıcaksın illa ki?

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.