Şimdi Ara

*** N11 - %10 ANINDA İNDİRİM *** (1000 TL ÜZERİ ELEKTRONİK & OTO) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
2
Favori
5.998
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar samsung s 5 alıcam n11 den mi alıyım yoksa gidip ana bayiden mi arada baya fiyat oynuyor?
  • PARAF OLSA YIKILIR BURALAR

Bu kampanyadan kazanılabilecek maksimum indirim tutarı 150 TL’dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dağılın -- 28 Mayıs 2015; 13:24:39 >
  • Bu n11 bana zorla telefon aldıracak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha iki gün önce 1000 e 100 lira veriyordu 1350 liralık tv aldım 100 lira indirim geldi.Bugün pat diye %10 koymuşlar.Resmen bizle dalga geçiyorlar bu ne arkadaş.O zaman bu sefer de bekleyelim belki haftaya %20 indirim gelir bu hep böyle mi gidicek?
  • bonus yok gene bonus kampanyası ya,,,worlde yapsanıza sunu
  • sirf bonus kampanyasina uyuz oldugumdan alisveris yapmiyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostlar;

bu %10 indirim oyun konsollarında (PS3-PS4) GEÇERLİ DEİLMİ..ACİL YARDIM LÜTFEN..
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdush42

Vay arkadaş daha dün g4 aldık. 100 Tl indirimi varken. Şimdi % 10 150 TL indirimli almak vardı.
    N11 yaptığın oldu mu şimdi

hocam ben de düşünüyorum bu telefonu.dün kullandığınız 100 tl indirim ne içindi acaba ?devam ediyor mu o kampanya ?
  • h.cagil H kullanıcısına yanıt
    Dün n11 de elektronikte geçerli 1000 Tl alışverişe 100 Tl indirim vardı. Onunla aldım. Bugün n11 % 10 yapmış. 150 Tl indirim var.
    Yani 50 Tl zarardayım.Fırsatı kaçırmayın bence. Telefoncu o fiyata veremez. Vatan , teknosa , bimeks gibi yerlerde 2199 TL.
    Benim aldığımda lg türkiye garantili.Hiçbir farkı yok yani .
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirhan3395

Daha iki gün önce 1000 e 100 lira veriyordu 1350 liralık tv aldım 100 lira indirim geldi.Bugün pat diye %10 koymuşlar.Resmen bizle dalga geçiyorlar bu ne arkadaş.O zaman bu sefer de bekleyelim belki haftaya %20 indirim gelir bu hep böyle mi gidicek?

bunu kampanyanın ortalarında yapacaklardı, bilmiyorum ama hedefi tutturamadılar sanırım.
  • Sırf bonus kampanyası var diye almıyorum almayacağım. isterse %20 yapsınlar benim paramı alamazlar

Bonus
  • Vay arkadaş eşe dosta soruyom bonus kimsede yok, bonuslar meğersem n11 de harcanabiliyomuş sadece.
  • Kazanılan bonus n11'de altın alımında kullanılabiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: elegance_84

Kazanılan bonus n11'de altın alımında kullanılabiliyor mu?

Kullaniliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

quote:

Orijinalden alıntı: elegance_84

Kazanılan bonus n11'de altın alımında kullanılabiliyor mu?

Kullaniliyor

Teşekkürler 👍🏻

• n11'den alışveriş deneyimi olanlar bu tvler sıfır mı oluyor yoksa teşhiri mi okutuyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLLy88

n11'den alışveriş deneyimi olanlar bu tvler sıfır mı oluyor yoksa teşhiri mi okutuyorlar?

Satıcı yorumlarına düşer sorun varsa genelde. Ben gitti gidiyor dan bir ton aldım şükür sorun çıkmadı

• Aldığın kartın bankasını aricaksın. 9-12-24-36 taksit yapabiliyorsun tabiki faizi var :)
  • Arkadaşlar tv önerisi olan var mı

• baktığım ürünlerde 50 100 yukarı çekmişler hemen
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.