Şimdi Ara

N11 11.11 Kampanyası (ilk mesaj güncel) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.199
Cevap
121
Favori
605.730
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada kuponlar bebek bezi ve ıslak mendillerde geçmiyor fark ettiniz mi ?

Bu sene baya felaket kötü 11.11

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nirvanha kullanıcısına yanıt
    Normal süpürgelerde Avrupa Birliği standartları gereği düştü motor güçleri, ama verimlilikleri arttı.

https://forum.donanimhaber.com/elektrikli-supurge-arastirmasi-supurge-alacaklara-tavsiyeler--83264559

• quote:

Orijinalden alıntı: dextro22

İphone almayı düşünüyodum %11le iyi indirim denkleriz dedim kuponu bekledim aldım lakin max 222₺ İndirim oluyormuş yani çöp. Kaçıranlar çok fazla üzülmesine gerek yok

Bende apple watch için almıştım ama çöpmüş meğer

• Çöp kuponlar. Ayın 10'unda araba fiyatlarına bakmak için girerim sadece. N11'le başka işim olmaz.

• Alacaklarınız listeleyin,11.11 e özel zam yapanlardan alışveriş yapmayın.En ucuzu piyasadan bile pahalı olursa alışveriş yapmayacağım.

• Kendi internetimden n11.coma giremiyorum ama komşunun internetinden girebiliyorum neden olabilir bu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Trendyol ezdi geçti. 100/40 beleş kupon dağıttı.

N11 yaparsa ucuza paralı kupon satması gerek telefon elektronik geçen.

Haklısın n110 şu anda ancak çok yüksek tutarlı alışveriş yapacaklara yarar. Dediğin gibi 100/40 trendyol + tosla standart ihtiyaçlara baya iyi geliyor ve onu ezecek bir kampanya şu ana kadar zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 1 Kasım 2020; 15:13:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten o konuyu okudukça iyice kafam karıştı , çok fazla para vermeyeye karar verdim.16 yıldır bosch marka süpürge kullanıyorum bir kaç defa motor hariç parça almak zorunda kaldım , torbasından tutun filtesine kadar parçaları çok pahalı aynı şeyi yaşamak istemiyorum , ancak hemen arıza yapan bir üründe istemiyorum bir kere alayım derdindeyim.Malalesef ülke şartları...Arnica teslayı araştırıyorum biraz yakınım almaya umarım hayal kırıklığına uğratmaz ...

• nirvanha kullanıcısına yanıt

Ben alalı 3 yılı geçti. 500 TL civarı bir fiyata almıştım. Hiç arıza yapmadı maşaallah. Şimdi 1000 TL'yi geçmiş tabii.

• 1000 liralık kupon için sepetin toplam 10 bin olması gerek değil mi. Tek bir üründe kullanmak için değil yani bu kupon?

• Arkadaşlar satın almak istediğimiz bir üründe birden fazla ürün kullanabiliyor muyuz?

• pudinkk kullanıcısına yanıt

Trendyol bu kuponları hangi linkte dağatıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: wakrupalice

Bu arada kuponlar bebek bezi ve ıslak mendillerde geçmiyor fark ettiniz mi ?

Bu sene baya felaket kötü 11.11

Öyle birşey yok.

Yüklenilen kuponlar; Yatırımlık Altın ve Gümüş; Dijital Kodlar & Ürünler; Sim Kart ve Hat; Uzatılmış Garanti; Araba; Toptan Satış; Toplu Satış; Özel Satış; Kampanya ve Fırsat kategorileri hariç tüm kategorilerde geçerlidir.

• -OFLU- kullanıcısına yanıt
    400/50 kuponum

N11 11.11 Kampanyası (ilk mesaj güncel)

• gkhn09 kullanıcısına yanıt

Evet 10 bin TL'lik ürün olması lazım. İsterse 10 bin adet 1 TL'lik ürün olsun.

• quote:

400/50 kuponum

Orda öyle yazdığına bakma hocam, kullanım günü göreceksin tüm ürünlerde geçerli olduğunu. (Altın, kontör zart zurt hariç tabi)

• quote:

400/50 kuponum

Açıklamada geçer diyor, kupon sayfası bende de böyle.

Muhtemelen geçen seneki açıklama sayfasını editleyip yapıştırmışlar.

Dikkatli olmakta fayda var, çok canlar yakacaklar sanırım.

Bu sene paralı kuponlardan uzak mı dursak acaba bilemedim şimdi N11 11.11 Kampanyası (ilk mesaj güncel) 

• gael kullanıcısına yanıt
    5 liralık bir ürün ekleyip satın aldıktan sonra iptal edersen indirim sağlanmış olur.. denenmiştir

• Oluculere selam olsun☺
    ogle 11.30 gibi kalktim tik hızı kupon kalmamis zaten %15 oranin üstüne cikmiyor da alt limitsiz 20tl kupon tanimlamalari daha iyi geldi bana 😉

Neyse vileda ind 25tl alayim diye 14.30da mobilden girdim tukendi yazdi ben mi gec girdim yoksa vileda kuponuna kadar dustu mu bazi arkadaslar 😕
    Vileda kuponu alamiyorsak kupon satis hayal ve arac satis hayal gibi bize 170bin tl ye polo koyarlar mi odeme kanali olarak akbank disi bankalar da var bu sene doğuş grubundan baskalari da nemalanacak anlasilan 😕

Sevgili forumdaslar cvplarsaniz ona gore yol çizeceğim

• youngeagle86 kullanıcısına yanıt
    Bosa para cikarip 4 5 bin zararla alama da gor çöpü 😬😁

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.