Şimdi Ara

N11 11.11 Kampanyası (ilk mesaj güncel) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.199
Cevap
121
Favori
605.732
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Trendyolda Fazla hesap açın. Hep aynı hesaptan alışveriş yapmayın. Arada bir denk geliyor. 65 tl zeytinyağı aldım misal daha önceden alışveriş yaptığım hesaba gelmişti. Seni özledik kuponu.

İki kez geldi misal. N11 büyük alışveriş yapacaklar için uygun olabiliyor pc telefon beyazeşyada misal. Ağır ürün alacaksanız horoz lojistik harici almayınız. Diğerleri ya şube yada kapı önüne bırakıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt

Trendyol kuponları kendisi hesaba mı yüklüyor yani bizim 11.11 gibi kuponları gibi kendimiz almamaız gerekmiyor?

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Ne aldin oyle bekle derim marketi bile burdan yapmayı düşünüyorum iyi indirimler olursa migros moneyle ugrasilmaz 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apple wach 42 mm indirim olur inş

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Uyuma sen bir olucusun unutma 😂

• Patren kullanıcısına yanıt
    Pusudaki minnoş arkadas 😃 bi de nasil aldigini taktik versen özelden yada burdan

• quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

Çöp kuponlar. Ayın 10'unda araba fiyatlarına bakmak için girerim sadece. N11'le başka işim olmaz.

Ne kadarlık indirim yaparlar acaba  

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    n11 e fazla güvenme.

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Oyle deme reis-i cumhur diyor ki dunyada en iyi ulkelerdenmisiz 😁👊

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    Arada bir girip kontrol gerekiyor. Uygulama bildirim gönderiyor ayrıyetten. N11 gibi değil. N11 milletle dalga geçiyor resmen. Tek paralı kuponları işe yarar. N11 en çok ürün olan site yoksa başka bir esprisi yok. 1 senedir neredeyse hiç bir şey almadım. Trendyol hepsiburada amazon Yetiyor.

Bu seneyide almak istediğim bir kaç parça ürün var n11 de %10 dan fazla kupon olursa alırım.

Geçen sene amazon n11 deki fiyatlardan daha uyguna pc ve telefon vermişti. Önce araştırıp öyle alın.

• Mahserin bes atlisi?

• Program hangisi kod ekranini gecme mi

• Iptal edince kupon sayılıyor mu ayrica 7000 üzerinin kargosu yansımıyor mu

• ben böyle konu görmedim. ortada bi curcuna var ne oluyor bitiyor belli değil. ilk mesaj güncel değil. ilgilenmiyorsanız neden konu açıyorsunuz?

• CJ11 C kullanıcısına yanıt
    Hocam hp iade suan var mi eski kullanilan pcnin kodu sayilir mi nereye veriyoruz ne kadar iade aliriz ona gore hp alayim ama onlar da ısınınca korumaya gecip kapatıyordu kendisini devam ediyor mu o 😕

• abrooke139 kullanıcısına yanıt
    1000/200 ne zaman verildi hocam gecen ay ev yaşam kategorisinde en fazla 250/50 vardı yaniliyor muyum?
    450tl kopek mamasini kuponla 297tlye almistim

• jetgil kullanıcısına yanıt
    Hayal kurmayin bence manuelini bile alamazsin boşa parani bozma zaten Polonun en baz modeli bile 200bin tl olmuş

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 1 Kasım 2020; 16:49:54 >
  • Trendyol çok daha iyi oranları 365 gün dağıttığı için n11 in çöp kuponlarına tenezzül etmedim.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.