< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
N11 11.11 Kampanyası (ilk mesaj güncel) (19. sayfa)
-
-
Şimdi gördüm. Boşuna almışız. Ama düpedüz saçmalık. Direkt yukarıya yazsaydınız bari. Ona göre alırdık. Boşu boşuna almış olduk asıl ihtiyacı olanlara yazık oldu.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Beyler kuponları mobil uygulamadan almak mı daha kolay internet sitesinden mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tommy Shelby
Beyler kuponları mobil uygulamadan almak mı daha kolay internet sitesinden miweb üzerinden daha kolay bence.
Ama mobilde klavyeyi iyi kullanıyorsanız mobil daha iyidir senin için.
Birde şöyle birşey var, bazen mobil geç açılabiliyor veya erken açılabiliyor. Bu yıl aynı anda mı aktif oluyorlar orasını bilemiyorum daha bakmadım hiç.
-
Hocam kuponlarınıza girip, 11.11 kırmızı renkli olan kupon sayfasında hemen kırmızı etiketin altında soluk ve küçük puntoyla not düşülmüş
Gördüm hocam şimdi de direkt kuponda belirtselermiş keşke.
quote:
Orijinalden alıntı: gael
alicagim tv ve süpürge fiyatı 2hafta dır zam yiyor
diğer modeller de öyle
kuponları kullansam 2hafta önceki normal fiyata geliyor
muhtemelen 11 kasıma kadar daha da artar
buna sebep dolar kuru artması ve fırsatçıların çoğalmasıHangi süpürgeyi alacaksınız acaba mahsuru yoksa , bende süpürge almayı düşünüyorum ama model karar veremedim.
-
Hepiniz seve seve trend YOLA geleceksiniz :)
-
Vileda alt limitsiz isterik
kesinlikle ilk mesajı güncel tutan birisinde olmalı konu. geçen senelerde konuyu açanlar her türlü bilgiyi ilk mesaja ekler ve sürekli güncel tutardı. konuyu daha ilgili bi arakdaşa devretmeli mahapurusha
-
250 liralık Viledanın anlamsız bir ürününde tamı tamına 25 liralık indirim sağlayan kuponu kaptım.
Bu 11.11’de iyi geçti allah bereket versin
benim alacağım şarjlı süpürge
hani şu electrolux ün klasik şarjlı süpürgeleri
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
öyle birleşebiliyorsa süpermiş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah , bana normal süpürge lazım ancak fiyatlar uçtuğu gibi motor güçleri düşmüş , torbalı torbasız birsürü bilgi kirliğiği var karar vermek imkansız gibi birşey.
-
Eskiden 20 hesapla takip edip her hesaba kupon yüklerdim ,sabah uyanıp bakmadım bile :)
-
Arnica Tesla Premium kullanıyorum. Gayet güzel. Ve sessiz.
Bu ne sacmalik ya 25 tl altlimitsiz kupon aliyorsun
250tl lik bir ürün alabilirsin sadece
Zaten yuzde 11 vs dolu kupon var nede bunu kovalamak zorunda bırakıyorsun ki
Dolar ve Euro uçmuuuuuş gitmiş, firmalar çek-indirim vermez olmuş, verse bile dövizden dolayı bir anlamı kalmamış...olan biz tüketicilere oldu.
-
Kaça almıştınız acaba .Biraz araştırayım..
-
Çok pardon ya ben buraya bakmadın direk kupon dağıtım sayfası altına baktım. Zahmet verdik çok teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X