Şimdi Ara

N11 11.11 Kampanyası (ilk mesaj güncel) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.199
Cevap
121
Favori
605.730
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel fiyatlar ve indirimlerle sabah kapıda teslim özelliği ile beklememenin faydasını gördüm

N11’de satın alınacak kuponlardan alabilirsek avantaj olabilir, 2 yıl önce çok güzeldi,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: escanor_

Tam 1 ay önce elektronik bir ürün alacaktım, acaba 11.11i mi beklesem dedim sonra fiyatlara güvenemedim aldım.
    Aldığım fiyat 232tl
    Şuanki fiyatı 349tl

Bir ay çok bile ben dün gece iki ürün ekledim listeye 31.10.2020 tarihli. Baktım N11 kampanya, indirim, şok fiyatlar falan kendi kendime dur ulan bekleyelim dedim ve gece 24:00 geçmesi itibariyle 5.090,00 TL olan sepetteki fiyat 5.398,00 TL oldu.

Sepete özel indirim kalkmış, bu sefer abuk sabuk kupon kovalamak zorunda kaldım şimdi. Üstelik 10 gün sonra kullanma şartıyla!

• N11 11.11 Kampanyası (ilk mesaj güncel)

Bu da benden gelsin. Favoriye eklediğim scooter bot gece yarısı itibarıyla %54 zam yemiş. 260 liradan 400 liraya çıkmış şaka gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 1 Kasım 2020; 12:32:7 >
  • aduzcu09 A kullanıcısına yanıt
    "Alıcı, kupon kullandığı alışverişinde kısmi iptal veya iade yaptığı durumlarda kupon alıcının hesabına iptal veya iade tutarı kadar telafi olarak yüklenir."

Böyle yazıyor. Oransal iade devam ediyor olarak algılıyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 1 Kasım 2020; 12:36:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen oranli

• Mevcut piyasada en iyi kampanya zarardan kar etmektir. Kimse boş hayallere kapılmasın. Bir ay önceki ürünün üstüne defalarca zam yapıldı zaten. Bu zamdan indirim tek hayalim :)

• %11 telefonda geçerli mi poco X3 alayım diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzeydebiryer

Mevcut piyasada en iyi kampanya zarardan kar etmektir. Kimse boş hayallere kapılmasın. Bir ay önceki ürünün üstüne defalarca zam yapıldı zaten. Bu zamdan indirim tek hayalim :)

Hocam zaten olay ona döndü. İndirim yok bari şişirilmiş fiyattan almayalım derdimiz oldu. :)

• Arkadaşlar. Samsung M21 için ne kadar indirim olur. Özel indirimli Samsung listesinde. Son olarak 14 Eylül indiriminde 1000 adet m21 2299tl ye satıldı. Bundan daha iyi bir fiyat olur mu sizce.

• Hangi ara çıktı hangi ara tükendi 13:00 kuponu :)

• 10 saniyede bitti %11😮

• %11 kuponu aldık ama 8500 tane kuponun 1 dakikada tükenmesi pek mantıklı gelmedi bana.

• boşuna üzülmeyin %11 ben yakaladım ama maksimum 222 tl indirim yapıyor. açıkçası çöp

• quote:

Orijinalden alıntı: bestgr

%11 kuponu aldık ama 8500 tane kuponun 1 dakikada tükenmesi pek mantıklı gelmedi bana.

O sayılar yalan hocam zaten yıllardır öyle yapıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: bestgr

%11 kuponu aldık ama 8500 tane kuponun 1 dakikada tükenmesi pek mantıklı gelmedi bana.

Ne 1 dk sı. Ben bi telefondan aldım diğerinde alırken bitt. Max 15 saniye sürmüştür tükenmesi

• aynen %11 aldım ama çabuk tükendi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13:00 da %11 indirim kuponu için girdim 8500 adet deniliyor, alamadan bitti diyor saçmalık :)

• Tenezzül etmedim bile çöp bu kuponlar

• % 10 a denk getirmişler çöp kampanya olmuş

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.