< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
N11 11.11 Kampanyası (ilk mesaj güncel) (347. sayfa)
-
-
O gün yoğunluğu kestiremediklerinden tarih aralığını geniş tutmuşlar. Muhtemelen 18 inden önce teslim edilecektir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Note 10 lite
Kargo işi yapan bi tanıdığım bu sene 11.11 de hiç iş çıkmadı dedi. 10 ayrı yerden alışveriş yaptım yarısı geldi hatta ceptelefonum 11ri nde kargolandı 12 sinde sabah elimdeydi.
-
Bem samsung turkiye dukkanindan m21 aldim ama kargo oalrak mesaj baska sirketten geldi. DRK AKSESUAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş. den aldiginiz AGNL_492348_1 nolu siapris diye devam ediyor. N11 e bakiyorum samsung Türkiye yaziyor. Bu nasil oluyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Size mesaj muhtemelen Arvato SCS'den geldi. Arvato aracı olan lojistik şirketi. Samsung'un deposundan alıp ilgili kargoya teslim ediyor. Kargoya ulaştırana kadar da size bilgi veriliyor, bu sebeple mesaj aldınız :)
Sizin gibi ben de şüphe yaşadım DRK olarak bir şirket ismi görünce fakat bu isim satış sözleşmesinde de mevcut. Google'a da şirket ismini yazarsanız Samsung Türkiye olarak karşınıza çıkıyor. Sanırım DRK, Samsung'un resmi Türkiye distribütörü. Bir problem yok, içiniz rahat olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet3063 -- 13 Kasım 2020; 19:24:38 > -
quote:
Orijinalden alıntı: samet3063Size mesaj muhtemelen Arvato SCS'den geldi. Arvato aracı olan lojistik şirketi. Samsung'un deposundan alıp ilgili kargoya teslim ediyor. Kargoya ulaştırana kadar da size bilgi veriliyor, bu sebeple mesaj aldınız :)
Sizin gibi ben de şüphe yaşadım DRK olarak bir şirket ismi görünce fakat bu isim satış sözleşmesinde de mevcut. Google'a da şirket ismini yazarsanız Samsung Türkiye olarak karşınıza çıkıyor. Sanırım DRK, Samsung'un resmi Türkiye distribütörü. Bir problem yok, içiniz rahat olsun
Peki hocam DRK Aksesuar ve Iletisim hizmetleri pazarlama as den satin altiginiz diyor. Ben ordan almadim ki samsung trden aldim. N11 de samsung Türkiye yaziyor. O kismi anlayamadim
Şirket ünvanı ile şirket marka ismi farklı olabilir 😉
Bugün de kargoya verilmedi, 200-300 lira için bu kadar beklemeye değmezmiş.quote:
Orijinalden alıntı: firsstepBencede aldığım telefona kargo için en geç 1 Aralık diyorlar fakat aynı ürünü şimdi alırsam 18 Kasımda kargoda yazıyor Samsung ne yapmak nereye varmak istemektedir anlamadım siparişi iptal etsek geri kupon yüklenir mi acaba onay verdiler ama 1 Aralığa kadar kargo mu beklenir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu seneki 11.11 önceki yıllara göre pek rağbet görmedi ona rağmen samsung hala kargolamadı benim ürünü. bakalım kaç gün daha bekleyecez. trendyoldan aldığım başka bir ürün de kargolanmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük C -- 13 Kasım 2020; 19:48:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: aliosman2323Kargo işi yapan bi tanıdığım bu sene 11.11 de hiç iş çıkmadı dedi. 10 ayrı yerden alışveriş yaptım yarısı geldi hatta ceptelefonum 11ri nde kargolandı 12 sinde sabah elimdeydi.
Kendimden örnek veriyorum, genelde 1500tl en az sparişim olurdu, duruma göre bu 3-4 bin tl yi de buluyordu, bu yıl sadece 3 ürün aldım, onlarda 200tl tuttu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dOmikobolardan ses yok. kargoya verilmemiş hayırlısı...
Geçmiş olsun. Halbuki hala "ONAYLANDI, En geç 24 Kasım Salı günü kargoya verilir." yazıyor.
-
Altlimitsiz kupon ile aldığımız ürünü iade etmemiz durumunda kupon tekrar yüklenir mi? Evet ise kaç gün içinde kullanabilirim?
-
quote:
Orijinalden alıntı: XanthiNGeçmiş olsun. Halbuki hala "ONAYLANDI, En geç 24 Kasım Salı günü kargoya verilir." yazıyor.
Alıntıları Gösteronaylanmasını bırak e-fatura bile gönderdi idefix...
nasıl diretiliyor çirkeflik yapmaya değer mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: dOmionaylanmasını bırak e-fatura bile gönderdi idefix...
nasıl diretiliyor çirkeflik yapmaya değer mi?
Alıntıları GösterHayır kitap okuyan bir kitleye bu yapılır mı? idefix bu savaşı her türlü kaybeder.Ekşide kötü yola düşer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 13 Kasım 2020; 23:10:24 >
Bana e-fatura gelmemişti.
-
11.11'de aldığım telefon 12.11'de kargoya verilip bu sabah elime ulaştı. Bu sene hız olarak baya iyi geldi n11. Telefon xiaomi mi note 10 lite. Kılıf ve temperli cam önerisi olan var mıdır?
-
quote:
Orijinalden alıntı: XanthiNBana e-fatura gelmemişti.
valla e-fatura var mis gibi de kobo 6 inç vs her şey yazıyor...
-
Bir gelişme olursa haberdar ederseniz sevinirim.
Cihazın sipariş konusuna gelin isterseniz:
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/146424128/sonsayfa/s
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X