< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
N11 11.11 Kampanyası (ilk mesaj güncel) (345. sayfa)
-
-
Bankayı kek olarak falan görmüyorum, bilinçli yaptığım bişey de değil. Sepette ekstra indirimli olan bir ürünün indirimi kupon kullandığım için uygulanmamış. Tek sepette 5-6 kalem ürün aldığım için sonradan farkettim. Siparişi iptal etsem kampanyalar yalan olacak, o yüzden böyle düşündüm...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vallahi kupon sayacı sıfırlanmasına 1 sn kala f5 yaptım hemen sayfa yenilenince tıkladım aldım. Onun dışında ben de hiç alamadım. İnternetteki lag ile alakalı sanırım, kimin önüne hızlı düşüyorsa o alıyor.
-
Biz bu koboyu aldık ama bunun kılıfı daha pahalı ne yapacağız? Ucuza kılıf bulabilen mesaj atabilir mi? Dursun kenarda, gelince alırız
-
-
Keşke alsaydım. Mi box S kullanıyorum 46C650 ile, TV den yana da sıkıntım yok ama panel içinde gölgelemeler var karanlıkta belli oluyor. Bahane ile 55" e geçmiş olacaktım nasip değilmiş. 4900 diyor şimdi, 2 tane kalmış. 4500 e gelecekti
hocam selamlar, siparişi ne zaman vermiştiniz? Ben de kargolanmasını bekliyorum da
-
Ben 1111/555 444/44 111/11 111/1 düşürdüm hocam. Biraz şans meselesi. Hızlı olan alıyor. Bazen hız yetmiyor. Benim görüşüm seçilmiş kişiler var. Mesela 1111 iki kez satıldı. İlkinde alamadım ama ikincide aldım. Bir kere 55/11 için ödeme yaptım fakat kuponu vermediler.
En güzeli 444tl olan kupondu. Ufak tefek tüm keyfi ihtiyaçları karşıladım sayelerinde
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
3d secure sistemi yüzünden oluyormuş. Sanal kart tanımlayıp o kart üzerinden almaya bak aklında bulunsun seneye kullanırsın. 3 gün alt limitsiz kuponlarım iade oldu adam seçme yok. İptal olanlar 111, 444 ve 1111 tl likler. Aldığım kuponlar 111, 777, 44 nerdeyse boş geçmedim iadeleri saymazsak seçilecek bir şeyim yok eğer öyle bir şey olsa algoritmanın her Allahın günüde beni seçme olasılığı çok düşük. Taktiği burada açıklarsam seneye kupon alamam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roodlust -- 12 Kasım 2020; 21:51:59 > -
samsungtan tablet aldım dün. hala kargolanmadı. kargosu yola çıkan var mı?
-
hocam tanımlama yapmamışlar sanırım daha?
nasıl kullanıcam bilmiyorum bide?
-
hocam o parfüm ne öle ya fiyata bak=))
-
Dün 17:51’de kulaklık aldım, 18:05’de kargoya verildi maili geldi. Heralde tek alışveriş yapan bendim o dükkandan 🤔
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: semican
Dün 17:51’de kulaklık aldım, 18:05’de kargoya verildi maili geldi. Heralde tek alışveriş yapan bendim o dükkandan 🤔Olay tamda öyle değil, kargolama yapılmadan bilgiler hazırlanıp giriliyor, dolayısı ile anında kargo yapılmış görünüyor.
-
Peki iade edip kampanya süresi bitmeden tekrar sipariş versek yani aynı şartları sağlamaya devam etsek o zaman ne oluyor?
quote:
Orijinalden alıntı: samet3063hocam selamlar, siparişi ne zaman vermiştiniz? Ben de kargolanmasını bekliyorum da
11.11 saat 00.15 gibi verdim hocam. Hatta bugün teslim aldım. İlk defa yurtiçi hızlı getirdi.
samsung'dan ürünü kargolanan var mı hiç
-
Merhaba arkadaşlar. 888 Tl'lik kuponum vardı. 11.11 de 23.50den sonra denedim ama kullanılmadi bi türlü. Sistem hata verdi. Başka başına gelan var mi. Canlı destek şikayet ettik ama sistem hatası aldığınız gözükmüyor dedi. Başka nereye şikayet edebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: townat34
Merhaba arkadaşlar. 888 Tl'lik kuponum vardı. 11.11 de 23.50den sonra denedim ama kullanılmadi bi türlü. Sistem hata verdi. Başka başına gelan var mi. Canlı destek şikayet ettik ama sistem hatası aldığınız gözükmüyor dedi. Başka nereye şikayet edebilirim.Yazık olmuş niye 23,50de denediniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X