Şimdi Ara

N11 11.11 Kampanyası (ilk mesaj güncel) (350. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.199
Cevap
121
Favori
605.574
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen cumartesi kargoya verildiğine dair mesaj gelmişti kargo takip bilgileri de n11de gözüküyordu bugün de ürün teslim edildi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eléctronics

Arkadaşlar selam. N11 indirimlerinden bir SSD almıştım satıcı ürünün kargoya girişini yapınca doğal olarak kargoya verildi olarak gözüküyor ancak ürün kargoya verilmemiş sadece fatura girişi yapılmış. Ürün 5 gündür kargoda bekliyor gibi gözüküyor, MNG ile görüştüm ürün teslimi olmamış dedi. N11 ile görüştüm iptal etmek istediğimi söyledim bana 3 iş günü beklemenizi rica ederim falan dedi. 3 iş günü sonunda ürün otomatik onaylanıyormuş kargo gelmese bile.

Satıcının puanı 100 bu arada, ama kendisine asla ulaşılmıyor, sorulara cevap vermiyor...

Aynı durumdan muzdaribim, satın aldığım ürün ayın 13'ünde yurtiçi kargo tarafından teslimat belgesi düzenlenmiş ancak satıcı ürünü kargoya vermemiş sanırım, satıcıya ürünü kargoya verdinimz mi diye sordum geri dönüş bekliyorum. Normalde ayın 12'sinde kargoya verilmesi gerekiyordu.

Bendeki mağazanın puanıda 95 gözüküyor. Ürünü teslim almadan mağaza hakkında yorum yazamıyorum. N11 satıcıları korumak için elinden geleni yapmış, mağaza puanlarına güvenmemek lazım.

• Blindfallen kullanıcısına yanıt
    Hocam N11 çağrı merkezine kayıt bıraktım, baktım bugün sorulara cevap vermiş satıcı. Sözde yoğunluktan oluyormuş kargoya atıyor suçu, aslında suç kendinde zaman kazandı fatura kesilince kargoya verilmiş gözüküyor... Soru sorma kısmına herkese açık yorum bırakın bence, ayrıca mutlaka kayıt açtırın.
    Yarın güncellenir kargo durumu vs dedi benim satıcı da bakalım 🤔

• Eléctronics kullanıcısına yanıt

Kargolar bir süredir kota sistemi getirdi. Şube başına belli bir sayı kabul ediliyor. Satıcı kargoya bıraksa bile şube günlük kotası dolunca işleme almıyor ve sırada bekletiyor. Satıcıdan habersiz yazdım bu durumu böyle bir ihtimal olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 888 TL alt limitsiz kod ile yapılan alışverişteki 175 liralık bir ürünü iade etmem durumunda yeniden çek tanımlanır mı?

• outofnick O kullanıcısına yanıt
    Evet ben geçen iptal ettim süreli olarak yeniden tanımlanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptan_tsubasa

Evet ben geçen iptal ettim süreli olarak yeniden tanımlanıyor

Teşekkürler yanıt için. 170-200 lira değerinde alacak ürün bulmak lazım şimdi N11 11.11 Kampanyası (ilk mesaj güncel) 

• Arkadaslar ben m21 aldim ama telefon ust kismi acayip isiniyor. Hattimu taktim 1 saat filan kullandim. 14 gun iade edebiliyoruz ya hat taktiğim icin iade olmama sansi var mi? Telefon acayip isiniyor. Format atip mi yollamam lazim

• hat takılan ürün iade olmaz eger teknik sorun varsa servis raporu gerek o yüzden hat takmadan test yapmanız lazım

• newnobre kullanıcısına yanıt
    hat takıldığını nasıl anlıyorlar peki?Ben bildiğim için Turkcell bip kurup öyle test ettim ahizesini falan.Eşime bende redmi note 9 aldım.2500 fiyattan 275 11.11 çek ve 300 lira bonusu da düşersek 1900 e geldi.Kim duysa çok iyi fiyata gelmiş dedi.😀

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısa kodlar var cihazı test ettileri an sebeke baglantısını buluyorlar istediginiz kadar format yada sıfırlama yapsanızda cihazın gizli kodları var kısa sürede anlıyorlar

• newnobre kullanıcısına yanıt
    👍 teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: newnobre

hat takılan ürün iade olmaz eger teknik sorun varsa servis raporu gerek o yüzden hat takmadan test yapmanız lazım

Simdi iyice arastirdim 14 icinde rapora filan gerek olmadan iadesini yapabiliyorsun. Hat taksan da takmasan da iade edebiliyorsun tabi bu mesafeli alisverislerde gecerli. Avukattan ve tuketici hakem heyetinden bilgiyi aldim. Internettede mevcut bilgi

• Tam bir rezillik o kadar kampanya yapıyorlar 1 hafta sonra siparişi sebepsiz yere iptal ediyorlar.

O günün fırsatıyla ve kuponla 594 TL ye aldığım ayakkabıdan bir de 125 TL bonus gelecekti iptal etmişler.

N11 11.11 Kampanyası (ilk mesaj güncel)
    N11 11.11 Kampanyası (ilk mesaj güncel)

• İptal edilince kupon yükleniyor mu tekrar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Larkin34

Arkadaslar ben m21 aldim ama telefon ust kismi acayip isiniyor. Hattimu taktim 1 saat filan kullandim. 14 gun iade edebiliyoruz ya hat taktiğim icin iade olmama sansi var mi? Telefon acayip isiniyor. Format atip mi yollamam lazim

Öyle bi dünya yok malesef jelatini açtığın an iş biter geri alınmaz ürünün orjinalliği bozulduğu için, hakem heyetine verip 6 ay veya daha uzun sürede ancak o şekilde olumlu karar çıkarsa iade edebilirsin.

• LoRdOfWeB kullanıcısına yanıt
    Sövsen az gelir bide üzgünüz mağaza ürünü tedarik edemiyor diyor . Elinde olmayan ürünleri sattırırlarsa böyle olursuç n11 dede fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: newnobre

hat takılan ürün iade olmaz eger teknik sorun varsa servis raporu gerek o yüzden hat takmadan test yapmanız lazım

Öyle bir dünya yok, Tüketici Kanunu'na göre 14 gün koşulsuz cayma hakkınız var, bir sebep bildirmeden iade edebilirsiniz.

• volkswagen polo ve golf kaçtan satıldı bilen var mı
    fiyatlar piyasaya göre ucuzmuydu

• quote:

Orijinalden alıntı: ugunay35

Öyle bi dünya yok malesef jelatini açtığın an iş biter geri alınmaz ürünün orjinalliği bozulduğu için, hakem heyetine verip 6 ay veya daha uzun sürede ancak o şekilde olumlu karar çıkarsa iade edebilirsin.

Alıntıları Göster

Yanlis biliyorsun bir de ısrar ediyorsun. Bilgin yok fikrin cok

• 
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.