aynen geçen yıllarda baya iyiydi.. son 2 senedir birşey yok hocam bu senede boş geçecekler galiba daha önce 1 ay önceden başlardı geçen yıl bu zamanlar başlamıştı kupon dagıtmaya.. |
N11 11.11 Kampanyası (ilk mesaj güncel) (358. sayfa)
-
-
Sanırım bu sene de kampanya olacak Facebookda bir grupta gördüm satıcılara mail atmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Averell Dalton -- 29 Ekim 2021; 21:44:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar altlimitsiz kuponla telefon alıp kredi kartına taksit yaptirabiliyormuyduk? Yoksa kupon kullanınca peşin mj olmak zorunda?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eğer tanıtım olursa, duyurusu yapılan en geç 11.11 olacak
-
olursa 8 kasımdan itibaren
111 tl ilk gün
444 tl ikinci gün
777 tl üçüncü gün
son gün 1111 tl satılır
-
N11 ısrarla reklam yapmıyor ilginç galiba bu sene pas geçildi.
Belki geç başlayıp uzun sürecek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Normalde 1-2 Kasımda baslatiyorlar. Bu sene ne bir banner ne bir tv reklamı hiçbir şey yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jhonturk -- 31 Ekim 2021; 12:58:31 >
-
normalde 1 kasımda başlardı kupon satışı hala bir ses seda yok
Bazı ürünlerde 1-2-3 Kasım diye kırmızı işaret gelmiş . Bakalım kupon satışı mi olacak yoksa sadece indirim mi yapacaklar.
Tırt 11 gibi görünüyor
Çöp 11.11
Bu sene olmayacak galiba.
-
Kasımda n11 başkadır diye 1-2-3 Kasım için yalandan bir kampanya var.. Herhalde bu sene 11.11 kampanyası olmayacak ya da bir kaç günle sınırlı tutacaklar gibi.. Zaten giderek bir önceki seneye göre kampanyaları daha sönük geçiyordu.. Giderek kan kaybediyorlar..
-
AĞLAYANLAR YÜZÜNDEN 11.11 İPTAL
müstehak size iyi oldu
-
1-2-3 Kasım Günleri diye bir şey yapmışlar. 5350 TL'lik telefona 175 TL indirim yapmışlar.
Güzel kampanya, teşekkürler n11.
Banada Xiaomi Mi 11 Lite Ürününde Geçerli Kupon vermiş ama kupon sayfasındaki ürüne gidince kendi verdiği kuponu geçersiz sayıyor
-
Merhaba i.y4114,
Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.
n11.com
-
Bende de oluyor bazen. 150 TL üzeri 20 TL kupon tanımlamışlardı. Geçerli kategoride tek ürün sepete eklememe rağmen kullanılmıyordu. Müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalıştım, bir tane robot var. Otomatik cevap verip duruyor, sonuç elde edemedim. Ben de vazgeçtim satın almaktan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X