Son 1 ay |
N11 11.11 Kampanyası (ilk mesaj güncel) (357. sayfa)
-
-
Bu seneki 11.11 kampanyasıyla ilgili bir gelişme var mı acaba? :)
-
Bence bu sene sakin geçecek. En fazla son hafta kupon satar belki iyi kuponlar ilk gün satılır. Fiyatlar fos zaten. Esnaf kazık fiyatı üzerine n11 komisyonu kargo derken fiyatlar comolokko. Taklit ürünler de cabası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sene bir şey olmayacak sanırım, n11 pazar payını da ciddi biçimde kaybediyor son iki yıldır. Anlaşılan bu sene masraf yapmayacaklar boşa
olur olur aralıkda halka arz edilcek 11.11 de nekadar ciro yaparsa halka arz fiyatı yuksek olur sırf bunun icin yaparlar
-
Haftaya aciklanir
Bayağıdır fiyat takibi yaptığım ürünler vardı. Son zamanlarda ki dolar artışından kaynaklı ciddi zam yemişler. O gün almadığım ürünleri muhtemelen aynı fiyatlarını indirimli olarak alacağım gibi duruyor. Bu ülkede indirim falan beklemeyin yarın çok geç olabilir.
-
Bu sene olmayacak herhalde.
-
Bu sene müşteri temsilcileri kampanyanın olup olmayacağı hakkında ısrarla net bilgi yok diyorlar. Geçen sene kampanya olacak ama başlama tarihi hakkında net bilgi yok diyorlardı bu sene kampanyanın olup olmayacağı hakkında net bilgi yok diyorlar.
Muhtemelen Geçen seneki gibi 1 Kasımda başlar. Hepsiburada ve trendyoldan da ses yok henüz.5 kasım ve 9-10-11 kasım indirimleri vardı geçen yıl.
-
Geçen akşam trendyol ile alakalı bir reklam vardı tvde.
Biz kasım ayına hazırız gibi cümleler geçiyor reklamda.
n11in bu seneyi pas geçeceğini sanmıyorum.
ekim ayı sonu başlar reklamlar, kasımdada çekler çarklar.
-
Sadece 11 Kasım'da kupon satılırsa sasirmam
11.11'i bekleyelim derken dolar aldı başını gitti. Kuponlar olsa bile eski fiyatları yakalamak zor olacak.
11.11 yalan oldu bu sene, boşuna beklemeyin :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepsiburada ve trendyol kasıma hazırlanmış.
Cem Yılmaz ve Tarkan reklamlarda kapışıyor :)
her sene aynı muhabbet atdı bişey alınmaz
-
Ben "Bir şey alınmaz." diye bir şey yazmadım. Önceki mesajımdan bunu mu anladın cidden?
Son birkaç ayda aşırı artan dolar kuru yüzünden artan fiyatların, kuponlardan elde edeceğimiz indirimlerin önüne geçebileceğini yazdım.
11.11 kampanyanın parası mustafa sandala gitmiş, operatörler bile bilmiyor
11 kasıma çok az kaldı önceden 1.5 ay önceden başladı reklamlara hatda eylül sonunda bile reklamını yaptılar.
-
bide kupon alamayıp çocuk gibi ağlayanlar çok olunca, şikayetler çok olunca vazgeçtiler.
Ben n11 yöneticisi olsam bu şikayetlerden sonra bende yapmazdım kampanya
çok bile bu insanlara derdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 29 Ekim 2021; 9:18:31 > -
YALAN BEYLERRRRR sadece 10 Stok var.....
n11 çalışanları satın alıyor yaaaa...
seçilmiş kişiler alıyor allah belanı versin n11....
bot yazan kişiler ben alamıyorsam kimse alamaz ....
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X