tamamdır kargo bir gelsin de |
N11 11.11 Kampanyası (ilk mesaj güncel) (355. sayfa)
-
-
hocam şimdiden iyi günlerde kullanın inş.M31s te always on display var mı?Eşime redmi note 9 aldım memnun ama acaba m31s mi alsaydım dedim hep.İkisi aradında kaldım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
SamsungTurkiye çuvalladı iyice.. S5e tabletten ses seda yok.
-
evet var
-
yok sanıyordum bak şimdi pişman oldum 😭
Arkadaş yanlış sipariş erdiği için ürünü iptal etti, 24 saat geçerli kupon geldi. Yalnız kupon parayla satılan altlimitsiz kuponlardandı. Tık hızında ile bir farkı olur mu bilmiyorum?
-
Hala samsung turkiye siparişi kargoya verilmeyen var mı?
-
🖐 -
quote:
Orijinalden alıntı: metin10oktay
🖐Saat kaçta hangi ürünü sipariş verdiniz hocam? 13 gün oldu tablet gelmedi bu ne biçım iş anlamadım.
-
11.11 de vermiştim saat 22.00 gibi. Galaxy m51 ürün. Yaka silktim hocam zaten iptal etsem daha ucuza alacağım yer yok -
quote:
Orijinalden alıntı: metin10oktay
11.11 de vermiştim saat 22.00 gibi. Galaxy m51 ürün. Yaka silktim hocam zaten iptal etsem daha ucuza alacağım yer yokYani gerçekten inanılmaz hocam 2 hafta gecmiş daha nasıl kargolayamıyorlar anlaşılabilir gibi değil.
@n11 in bu konuya müdahale etmesi lazımken bizleri geçiştirmekle meşguller.
-
İptal edip poco mu alsam diye düşünüyorum açıkçası bir araştracağım kargoda yasal süre nedir -
Hocam ben kutuyu hiç açmadan satmaya karar verdim düşünürsen? Sizdeki note9 ile de takas düşünebilirim.
-
hayrola ki hocam?Valla eşim bağlandı artık sanmam değiştirsin.M31s güzel telefon aslında.iade edin yada memnun kalmadıysanız çek ile aldıysanız geri yükleniyor.
Hiç açmadım şuanki telefonum xiaomi arayüze alaşamam diye xiaomi ile devam edim diyorum.
-
evet hocam Xiaomi nin arayüzü on numara.Hele tuşsuz tam ekrana alışınca diğerleri çok ilkel geliyor.Hele ekstra özellikleri vs. diğer markalara arayüzden dolayı hiç bakasım gelmiyor.
Ps5 i kargoya vermişler benmki ni haber edeyim dedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geciken kargodan dolayı sipariş iptal etsem 11.11 kuponu yükleniyordu değil mi? -
Evet iptal ettiğiniz gün + 24 saat geri kupon yükleniyor, geciken kargoya düştü ise, alt limitsiz kuponum için öyle olmuştu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
11 11 de roborock 5 hala kargoya verilmedi. Texkpazar dan aynı durumda olan var mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X