< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
N11 11.11 Kampanyası (ilk mesaj güncel) (353. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ugunay35Boş yapma hayatın kadar eticaret tecrübem var benim git ver bakayım geri alıyolar mı elektronik ürünü, seve seve hakem heyetiyle iade alcaksın paranı en az 3 ay bekleyerek hemde.
Alıntıları GösterGule gule bilgisi olmayipta fikri cok olan gereksiz insan blok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 15 kalem 11 adet sipariş verdim. Sadece çamaşır makinesi siparişim kaldı. O da hafta sonu satıcıyla görüştüğümde makinenin kargoya verildiğini ama Ceva Lojistik'in sisteme girmediğini söylediler. Yakın zamanda Ceva Lojistik le bu tarz bir durumla karşılaştığım için kendilerine hak verdim. O yüzden gecikme uyarısına rağmen iptal etmedim. Dün de sisteme kargoda olduğu bilgisi düştü. Ancak yoğunluktan artık ne zamana teslim ederler Allah bilir. Bugün de baktım hala yola çıkmamış gözüküyor. İnşallah hayırlısıyla sıkıntısız gelir.
Gelen siparişlerden de ikisinde sıkıntı yaşadım. Birinde firma ürününde hatası olduğunu kabul etti. Pazartesi yeni parça göndereceklerini söylediler. Ancak hala gelmedi. O yüzden bugün kargo takip bilgisi istedim.
Diğer siparişimde de 3 kalemden birisini satıcı yanlış göndermiş. Satıcıyla görüşüyorum. Umarım beni uğraştırmadan hatasını kabul ederek durumu hızlı bir şekilde düzeltir.
Son olarak ta tüm e-ticaret alışverişlerde eğer satıcı iyi niyetli değilse, maalesef işler çoğunlukla tüketicinin aleyhine oluyor. Haklarını bilmeyen tüketici kaderine razı oluyor veya uğraşmak istemiyor veya ne yapacağını bilmiyor. Haklarını bilen ise tüketici hakem heyeti vs. süreciyle uzun süreli uğraşmak zorunda kalıyor. Özellikle de kasıtlı olarak tüketiciyi kandıran satıcılara da e-ticaret siteleri hiçbir yaptırımda bulunmuyor. Sadece aldığı komisyon maddiyat kısmı umurunda oluyor. Satıcıların ticaret alışveriş puanında da şeffaf, doğru davranmıyor. Kısacası kanunen tüketicinin evet hakları var, ama uygulamada maalesef bir şeyler oturmuş değil, sıkıntılar var.
-
rezalet ya beni de mağdur ettiler kargo tarihi 2 gün geçti düzgün cevap vermiyorlar ne zaman geleceği beli değil...
-
quote:
Orijinalden alıntı: silverdreamrezalet ya beni de mağdur ettiler kargo tarihi 2 gün geçti düzgün cevap vermiyorlar ne zaman geleceği beli değil...
Değil düzgün cevap, tek bir kelime bile cevap vermiyorlar.
17 Kasım'da kargolanacaktı, N11 hafta sonuna kadar bekleyin dedi. Samsung Türkiye kurumsallığına güvenip ilk defa 11.11 furyasına girmek gafletinde bulundum ve muhtemelen son olacak.
-
Samsung mağazasından M51 alıpta gelen var mı şuana kadar ? Saat kaçta almıştınız ve ne zaman geldi ?
-
Sipariş iptal edilince kupon iade olmaz dedi müşteri temsilcisi, siz neye göre kupon iade oluyor diyorsunuz ?
-
18 Kasımda kargoya verilen s10 plus bugün elime ulaştı m21 duos için beklemedeyim henüz kargoya verilmedi
-
Bekliyoruz hâlâ. Benden sonra alanların cihazları ellerine ulaşmış bile. Sırayla ve hakkaniyetli iş yapmadıkları belli.quote:
Orijinalden alıntı: firsstepSamsung mağazasından M51 alıpta gelen var mı şuana kadar ? Saat kaçta almıştınız ve ne zaman geldi ?
Ben saat 16 civarı almıştım mesela.
Edit:: imla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frk_Plt -- 19 Kasım 2020; 14:43:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gece 1 gibi sipariş ettiğim m51'i 4 gündür kullanıyorum
m21 duosu saat 16:00 gibi sipariş etmiştim. dün kargoya verilmiş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ugunay3518 Kasımda kargoya verilen s10 plus bugün elime ulaştı m21 duos için beklemedeyim henüz kargoya verilmedi
Gözünüz aydın, darısı başımıza. Siparişte belirtilen kargoya verme tarihi neydi?
Edit: N11 Canlı Desteğe iptal ediyorum dedim. MH "bir gün daha bekleyin, konunun aciliyeti için şikayet kaydı açıyorum" dedi, Yarına kadar gönderilmezse iptal edeceğim dedim.
Görüşme bitikten 5 dk sonra sipariş kargolandı bildirimi geldi. Artık tesadüf mü yoksa Canlı Destek mi halletti bilmiyorum ancak 17 Kasım'da kargolanması gereken S20+ 2 gün gecikmeyle Tuzla'dan bu akşam yola çıkıyor.
Samsung TR'den alınan tüm gecikmeli siparişlerin de gönderimi yarına kadar tamamlanır sanıyorum. Bekleyenlere bir gün daha sabır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasarum -- 19 Kasım 2020; 16:24:21 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozasSipariş iptal edilince kupon iade olmaz dedi müşteri temsilcisi, siz neye göre kupon iade oluyor diyorsunuz ?
Onbirinci ayın Onbirinde 24 saatlik dilim içinde şatışı iptal etseydin çek geri gelirdi. Ama şu anda gelmez.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dasarumDeğil düzgün cevap, tek bir kelime bile cevap vermiyorlar.
17 Kasım'da kargolanacaktı, N11 hafta sonuna kadar bekleyin dedi. Samsung Türkiye kurumsallığına güvenip ilk defa 11.11 furyasına girmek gafletinde bulundum ve muhtemelen son olacak.
Alıntıları Göster11.11 de şu saat de şu fiyat diyerek sattıkları telefonu alıyorsan 1 yada 2 ayda anca ulaşacağını bide satışın tamamen iptal olma olasılığını göz önünde bulundurun.
Ben geçen sene Note 8 Pro 128 olanı almıştım 1.5 ayda geldi resmen telefon kargoda eskidi :D (1900 tl aldım)
Bu sene akıllandım herkesin peşinde koştuğu çok satan telefonlardan değil de az satan 1 gün içinde kargo yazan yerden aldım (Xiaomi Note 10 lite 8gb ram 128gb 3450tl aldım ) gece aldığım telefon ayın 12 si sabah elimdeydi .
-
2 ay teslimat süresi mi? Aliexpress siparişi bile daha önce geliyor.
Zaten 3 aydır araştırıp, yüzlerce inceleme videosu izleyerek, 4-5 modeli karşılaştırıp, önem kriterlerine göre eleye eleye zorla bir telefon modeline karar verdik. Üstüne bir de "kargo tarihi" kriteri de mi eklemek gerekiyordu?
Neyse, 2 gün gecikmeli de olsa kargoya verildi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dasarum2 ay teslimat süresi mi? Aliexpress siparişi bile daha önce geliyor.
Zaten 3 aydır araştırıp, yüzlerce inceleme videosu izleyerek, 4-5 modeli karşılaştırıp, önem kriterlerine göre eleye eleye zorla bir telefon modeline karar verdik. Üstüne bir de "kargo tarihi" kriteri de mi eklemek gerekiyordu?
Neyse, 2 gün gecikmeli de olsa kargoya verildi.
Durum bu ucuza almak için katlanıyoruz ama telefon gelince değiyo çünkü piyasa fiyatının bayağı altında almış oluyoruz. Mesela benim telefonun 6 ram lisi 4500 ken ben 8 ram lisini 3450 ye aldım.
-
S10 plus'ı ne kadara almıştınız hocam.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Siparişimin bir kısmını iade edersem kupon tekrar yüklenir mi acaba arkadaşlar?
Benim 4350 liraya aldığım s10 plus sonunda bugün kargoya verildi 9 gün geçti kargolamadılar. Bugün verildi kargoya.
Peki şimdi iade olursa geliyor mu?Benden kaynaklı bir durum değilse?
-
ilk iade/iptalde geliyor. ikinci kupon kullanımında iade/iptal ederseniz artık gelmiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X