kargoya verdiler sonunda |
N11 11.11 Kampanyası (ilk mesaj güncel) (354. sayfa)
-
-
Ürün neydi hocam
-
M31s hocam
-
m21 normalde 16 Kasım pazartesi vereceklerdi hala verecekler
-
Kesinlikle çok iyi fiyata almışsınız. Keyifle kullanın.
-
Gözünüz aydın.
Sanırım insanlar N11'e tepkisini gösterdi, iptal edilince gelir kaybına uğrarız vs diye N11 ağırlığını koydu ve bugün birçok bekleyen kargoyu gönderdiler.
-
Hayır hocam hiçbir koşulda gelmez. Malum 11.11 de fiyatlar bı tık yukarıda oluyor gelen çekler le daha avantajlı oluyor. Şimdi o çek elinizde olsa sahada ucuza alabilirsiniz bazı ürünleri.quote:
Orijinalden alıntı: CengizGurkanPeki şimdi iade olursa geliyor mu?Benden kaynaklı bir durum değilse?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim üstad. Umarım 5G li telefonları beklemediğimize üzülmeyiz.quote:
Orijinalden alıntı: dasarumKesinlikle çok iyi fiyata almışsınız. Keyifle kullanın.
quote:
Orijinalden alıntı: aliosman2323
Teşekkür ederim üstad. Umarım 5G li telefonları beklemediğimize üzülmeyiz.
Alıntıları Göster5G'nin ülkeye gelmesi, yaygınlaşması, rahatça kullanılabilir olması için minimum 2-3 yıl gerek. Hatta bu ekonomik durumda, böyle bir alt yapı yatırımına kısa vadede girecek GSM şirketi de pek çıkmaz.
Bu yüzden bu yeni aldığımız telefonları her halükarda 3 yıl kullanacağız diye düşünüyorum.
-
Bende aynı durımdan müzdaribim. 11 inde verdiğim sipariş lastikler 12 sinde aras kargoya teslim edilip kargo numarası almasına rağmen hala çıkış şubesinde bekliyor bir hafta olmuş insaf yani
Teşekkürler.
-
Ben de M31s düşünüyorum. Kullanınca yorumlar mısınız?
Bu gece kargoya verildi benim.
Benimkini de vermişler kargoya
-
Alt limitsiz çek kullanip iade sonrası kuponu yuklenen var mı arkadaşlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet var. 888 lik kuponum da iade ettiğim ürün fiyatı kadar çek tanımlandı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler. 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Huawei Türkiye’den aldığım Matebook 13 inch çarşamba günü yurtiçi ile kargolandı, dün elime geçti. Lace bluetooth kulaklık ve cm510 BT hoparlörle beraber geldi. Daha önce son gönderim tarihini geçtiği için mesaj yazmıştım, bunun da işlemin nasıl sonuçlandığı konusunda bilgilendirmek için yazdım. Umarım 11.11’den N11’den ürün alanların hepsi bir an önce ulaşsın artık.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X