Amoled farkı bariz açık ama kullanıma bağlı sorunlar oluşabilir ve ayrıca yakınlık sensörü ile ilgili çok şikayet okudum. Kişiye göre değişir tabi bunlar |
N11 11.11 Kampanyası (ilk mesaj güncel) (356. sayfa)
-
-
Son 75 gün.. hazır mıyız
-
quote:
Orijinalden alıntı: InformedSon 75 gün.. hazır mıyız
gecen sene nerdeyse bir dünya cek biriktirmis sonra alisverisi trendyolun cazip indirimleri ile yapmistim :)
-
Son 60
-
Az kaldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yerini almışsın hemen geçen sene gibi tırt olmaz umarım hersene daha kotuye gitti meret
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EspenTos -- 27 Eylül 2021; 10:29:13 > -
Geçen sene kötü geçmişti hersene daha çok insan ogreniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beklemedeyiz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben bu yıl hiçbirşey beklemiyorum.
Geçenlerde 40/100 kuponu ile bunu kanıtladı.
normalde bir kaç yıldır öyle kuponu 11.11 de vermiyordu, normal zamanda verdi.
-
iphone 11’i 6500 e almıştım güzel kupon gelirse yine 13 veya 12 düşürürsek iyi
kupon yakalanmazsa tirt çöp
Sabah sabah bu ne la. Bunlar kafayımı sıyırdı.
-
Ne alaka mantığına senin tam tersi normal zamanda bile verdiyse 11.11 daha iyi olcaktır
Mantığına senin ..? derken ne demeğe getiriyorsun lafı.
Yıllarca gördüğümüz n11 bu, ne bekliyorsun ki.
Umarın dediğin gibi olur ama sanmıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 5 Ekim 2021; 13:15:24 > -
Bu sene sadece 4 tane lastik alacam arabaya. İnşallah düzgün bir fiyata getiririz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
trendyolu da unutma n11den şans gulmezse oradanda ii indirim kapabilirsin. gecen sene 4 hesaptan ayrı ayrı lastik almıstım bende 200lira uzeri 50 lira mı ne indirim veriodu cuzdana ozel bu senede yaparsa en kötü öyle alabilirsin lastikleri...
-
Aynen. Tek bir yere bağımlı kalmadan takip edeceğim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gençler naber nasılsınız gene az bir zaman kaldı . Umarım geçen seneki gibi olmaz hızlı olanlar değil sistemin izin verdiği kişiler aldı kuponları . N11 müdahale etmezse istediğimiz gibi bir 11.11 kampanyası olabilir :)
-
Trendyol taksite vade aldığı için benim nazarımda itici gözüküyor.
Geçen yıl aldığım monitör şimdi 2 katına çıkmış. Aldığım tv bile zamlanmış. Bu teknolojik ürünlerin fiyatlarının normalde gelen yeniliklerle inmiş olması gerekirken maalesef böyle . Bu yüzden kampanyalar çöp, kuponlar tırt falan demeyip ihtiyacım olan bir şey için tereddüt etmeyeceğim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X