Şimdi Ara

N11 11.11 öncesi günlük kupon dağıtmaya başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
14
Favori
16.967
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ''7500 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 1000 TL değerinde kupon, 40 adet verilen kuponun kullanımı ilk 4 adet ile sınırlıdır.''

Eşşeğin...

Neyse...

tırt11.com'dan da bu beklenirdi zaten.

• ongunbey kullanıcısına yanıt

40 tane kupon verecek ama sadece kuponu kullanan ilk 4 kişi faydalanacak yaniN11 11.11 öncesi günlük kupon dağıtmaya başladı 

• Nostalji

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • umarım 1111 tl kuponu 555 tlye satarlar

• Ignite kullanıcısına yanıt

katalog sistemi n11 in bütün doğasını bozdu berbat oldu. hem satıcılar için hem varyantlar rezalete dönüştü. varyantlı ürün satın alacağım zamanla keyifle ürün seçerken artık rezalet. ölçü renk gibi ayrı ayrı kutucukları satıcı 3 seçenek kutucuğuna 10 ar ürün eklemişse 90 varyantı alt alta serpeliyor. rezalet ya. akıl alır gibi değil. on numara varyant girdiğim ürünler çöpe dönüştü. bir çok üründe de var olan aktif varyantlar da çıkmıyor. sipariş gelirse kargoluyorum. hiç iştah kalmadı. en çok ciro yaptığım platform. günde 30 siparişten aşağı düşmeyen siparişlerim 10 u bulmuyor artık. ne onu 7 yi geçemedim daha 2 aydır. gittigidiyor gider gitmez. hemen boşluğu doldurdu. sorunları bitmiyor. apayrı bir doğası vardı mafettiler.

• Fos çıkacak diye yazanların diğer ellerinde telefon alarm kuruyorlar N11 11.11 öncesi günlük kupon dağıtmaya başladı 

• Patren kullanıcısına yanıt
    Ahaaa 2020deki kedicik düşmüş gene n11 konusu için mi kullanıyorsun hocam bu nicki 😀 normalde hiç görmüyorum simdi görünce hatırladım yazayım dedim 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

bu senede bamya boşuna erken kaktık.

N11 11.11 öncesi günlük kupon dağıtmaya başladı
  • Patren kullanıcısına yanıt

püü yine baş cıktı galiba 8 de diye bildirim atıyolar bide ya

• 2.el cep telefonu alımlarında +1000 tl veriyormuş, elimde telefon eskimişti ikinci el sitelerindeki simsarlarla pekte uğraşmak istemiyorum acaba bundada bir katukulle varmıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt

Teklifine baktınız mı :) 14 proya 30bin teklif ediyor :)

• SmT # kullanıcısına yanıt

pro 40 bin deimi normalde satıs fiyatı benmi yanlıs hatırlıyorum

• EspenTos kullanıcısına yanıt

Evet öyle.

• 100/40 kaptım bi tane

• sarkat kullanıcısına yanıt

Geçerli olmadığı kategoriler var abv.

• bu ne11 gerçekten bitmiş!

he o TIrT hızında kupon kısmıda açılmıyor; tam TIRT

zaten son 2-3 senedir salladılar müşteriyi hiçe saydılar satıcılarını da küstürdüler

kampanya diye yaptıkları dostlar internette görsün hesabı n11 el değiştirse ne fayda?

Getirsin götürsün verdikleri kuponu alabilirsen bir de geçebilecek indirim düşülebilecek kategorisi zaten bulamazsın mümkün değil!

neOnbir bun pirestij kaybından sonra 11:11 de ne takla atsa zor: e-ticareti öldürdü bunlar

• ongunbey kullanıcısına yanıt
    n11 ağır saçmaladı. boşuna aldık çekleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 tl alt limitsiz aldım hiçbir yerde geçmiyor. Ancak

N11 11.11 öncesi günlük kupon dağıtmaya başladı
  • Hocam ben de aynı kupondan aldım fakat hala nerede kullanacağımı bulamadım. Nerede o eski N11 heyecanı.

• 30tl alt limitsiz yakaladık diye sevindiydim hatta sepette de dusurttum ama 5dk sonra baktım uçmuş. Kotası mi ne dolmuş. Ey n11 bu nasi iş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.