30 tllik kupon nerde geçiyor |
N11 11.11 öncesi günlük kupon dağıtmaya başladı (4. sayfa)
-
-
Nerde gectigini öğrenince ye kadar bitiyor....almak hiçbir şey ifade etmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
apple wacth 7 6.8k ya geliyordu bunu almayı planlamıştım, bende kupon alamadım.
30 lira kupon kaptık demin, o da 1000 kullanım kotası dolmuş hemen, şunu kampanya diye
savunan değişik kafalar var hâlâ
Tam squid game gibi kampanya yapmışlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 1 Kasım 2022; 14:14:26 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şeker alayım dedim 5kg, Getir 120-20TL=100, N11 150-40=110. 40TL'yi harcamadan cebe indirmiş adamlar. Denemedim ama bir de kuponlar tükeniyorsa tam manasıyla çöp denilebilir.(Şeker üzerinden gittim, ihtiyaç o vardı.)
Ekleme: Hakikaten kullanmadan bitti yazmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 1 Kasım 2022; 14:18:18 > -
Valla hocam hızlı olmanız lazım. Trendyol da zamanına 50-100 verince 100 ü kim alıyo diye düşünüp duruyordum. Adamın cihazı iyi interneti hızlıysa kapıyor hemen.
Bugün 2.kez 30TL kuponu kaptım ve alışverişimi tamamladım. Cihazım da G4 7 yıllık telefon bu arada. Kampanya da gayet güzel bence. 200/80, 100/40 kuponlar gayet iyi bu zamanda. Alınacak üründe istedikten sonra bulunuyor. 20.00 da diğer kupon dağıtım saati o saate kadar sepeti hazırlayıp masterpass kartı da kaydettin mi kuponla çok rahat alınıyor.
-
geçen yıl geçiyordu, bu yıl ki açıklamalarda telefonda geçmez yazmıyor, 400/40 kupon var deniyorum fiyattan düşüyor büyük ihtimal 1000 liralık kuponda geçiyordur. Geçen yıl kuponla ip11 almıştım 6.5k ya
N11 küllerinden diriliyor gümbür gümbür geliyor
2 hesaba tanımladım 30lirayı ancak sadece 1iyle sipariş geçtim. uzun süre tanımlanmasını bekledim 2 kere kod girdim anca öyle tanımladı.
-
Ben de tanımlanırken böcük dönüp durdu 1dk sonrasında başarısız gibi bir şey dedi. Hemen sepete gidip kontrol ettim kupon gelmişti siparişi tamamladım hızlıca. Yoğunluk kaynaklı böcük de şaşırıyor anlık trafik 1 aylık trafiğe eşit olunca :)
-
alacağınız ürün belli olmalı ve sepette olmalı. ürün aramaya kalkarsanız atı alan üsküdarı geçmiş oluyor.
-
Mobilde mi geçiyor bu kodlar kullandıracağın kadarını dağıtsana n11 milleti uğraştırıyorsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
vay be yılların n11'i ne bak, kıytırık kuponları bile alıyorsun ama kullanana kadar bitti diyor.
-
bu böcüğe güvenilmez!
mutasyon geçirmiş!
uzak durmak lazım.
kıymetli vaktinizi neOnbiriği belli olmayan uğursuz böcükle meşgul etmeyiniz.
-
Uğur böcekleri normalde açık havada yaşadıkları ve bitki zararlılarıyla beslendikleri için faydalı sayılırlar. Bu böcekler böcek ilacı (pestisit) ihtiyacını azaltmada oldukça faydalı olmuş ve birçok hastalığa sebep olan, yaprak bitleri, akarlar ve kabuklu bitler taşıyan sert ağaçlı ormanları rahatlatmıştır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Masterpasse sipariş geçmeden kart kaydı oluyor mu ki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kupon gözüküyor ama kullanımda gözükmüyor nedenini bilen var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
vallaha bir tane 7500tl üzeri 1000tl kupon kaptım beyaz eşya alacağım için ama en ucuz ürün piyasadan 500 600tl pahalı. ne manası kaldı? işine yarayacak varsa 350tl ye satıyorum bu arada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X