Düşük fiyatlı bir şey alınıp iptal edilebilir ilk masterpass tanımı için. E-pin alın mesela 1 tl lik. Sonrasında kart eklemek isterseniz masterpass web sitesinden ekleyip çıkardığınızda n11 ile de senkronize olmuş oluyor anında. Kart eklemek için tekrar sipariş vermeye gerek kalmıyor yani. |
N11 11.11 öncesi günlük kupon dağıtmaya başladı (5. sayfa)
-
-
Kampanya detayını incelememişsiniz hocam. Kuponların ilk kullanım limiti var. 30 tl kuponu 4000 kişi alıyor. 1000 kişi kullandıktan sonra sende olsa bile hak kaybediliyor. Multi hesaplar için önlem büyük ihtimalle.
-
Ne saçma bir şeymiş süre var diye sonra kullanirim dedim kupon gözüküyor ama kullanamıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o zaman iyice boş bir durum oldu benim aldığım kupon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim milletin genel bir huyu var okumamak. O yüzden maalesef sorun sıkıntı eksik olmuyor. Kampanya detayı da ansiklopedi değil toplasan 1 sayfa yazı. Kampanya öncesi bir göz atılsa aslında çok iyi olur. Neyse hocam 20.00 daki kuponlara hazır olun artık :)
-
yok kapılır diye 30 adet kupon f5 + mouse elimde bekledim hiç okumadan
dileyen olursa geçerli olacaksa kuponu bedava kullandırayım vallaha.
1000 liralık olana yetişemedik hocam diğerleri de düşmüyor, muhtemelen 1000 lirada düşmez, 2 tane samsung m13 alacaktım başka yere bakacağız artık.
20.00'de gene 1000 TL var.
-
1000 TL lik kupon alıp ihtiyaç olup kullanmayan varsa talibim arkadaşlar
Hızlı olan kazansın kampanyası olmuş.. kartını master karta ekle sepetinde ürünü hazırla kuponu çak
Kendi sitesinden oluyor.
-
işlemci alayım dedim tık hızında görünmüyor uygulamadan.geçerli olması lazım şartlara göre anlamadım ne saçmalıktır.
-
Kuponu ala basınca giriş yapılı olmasına rağmen giriş ekranına atan var mı başka? Sırf bu yüzden saat 14'de verilen kuponu alamadım.
-
Şartlara bakmayıp saçma diyenlerle dolmuş yine burası :) Kuponu aldı isen kullan diyor adamlar. Bunu anlamayacak birşey yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu oranlar üç gün devam eder mi, yoksa oranlar düşer mi sizce?
-
kuponu uyguluyorum indirim düşüyor ama ödeme ile ilgili sanırım sorun var farklı kartlarda da denedim ödeme yapamıyorum. Bu sorunu yaşayan var mı ?
-
Şuan gel gel diyorlar bu fırsatlar geri gelmez. 1000/200 alt limitsizler 100/40 lar efsane bence
kuponlarda kota var. aynı kuponu 500 kişiye veriyor 150 kişi kullanınca kupon bitiyor. ne anladım bu işten
-
İlk 1000 harcama çok iyi olmuş. Botlardan kuponları kapıp satana kadar bitmiş olur :D
30 tl alt limitsiz aldik yalniz odeme de kitlendi kalfi kabul etmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X