Şimdi Ara

N11 11.11 öncesi günlük kupon dağıtmaya başladı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
14
Favori
16.974
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Düşük fiyatlı bir şey alınıp iptal edilebilir ilk masterpass tanımı için. E-pin alın mesela 1 tl lik. Sonrasında kart eklemek isterseniz masterpass web sitesinden ekleyip çıkardığınızda n11 ile de senkronize olmuş oluyor anında. Kart eklemek için tekrar sipariş vermeye gerek kalmıyor yani.

• yak89 Y kullanıcısına yanıt

Kampanya detayını incelememişsiniz hocam. Kuponların ilk kullanım limiti var. 30 tl kuponu 4000 kişi alıyor. 1000 kişi kullandıktan sonra sende olsa bile hak kaybediliyor. Multi hesaplar için önlem büyük ihtimalle.

• beko64 kullanıcısına yanıt
    Ne saçma bir şeymiş süre var diye sonra kullanirim dedim kupon gözüküyor ama kullanamıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • beko64 kullanıcısına yanıt

o zaman iyice boş bir durum oldu benim aldığım kupon  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ksk_mehmet K kullanıcısına yanıt

Bizim milletin genel bir huyu var okumamak. O yüzden maalesef sorun sıkıntı eksik olmuyor. Kampanya detayı da ansiklopedi değil toplasan 1 sayfa yazı. Kampanya öncesi bir göz atılsa aslında çok iyi olur. Neyse hocam 20.00 daki kuponlara hazır olun artık :)

• yok kapılır diye 30 adet kupon f5 + mouse elimde bekledim hiç okumadan  

dileyen olursa geçerli olacaksa kuponu bedava kullandırayım vallaha.

• lecnotr kullanıcısına yanıt

1000 liralık olana yetişemedik hocam diğerleri de düşmüyor, muhtemelen 1000 lirada düşmez, 2 tane samsung m13 alacaktım başka yere bakacağız artık.

• newrophat kullanıcısına yanıt

20.00'de gene 1000 TL var.

• 1000 TL lik kupon alıp ihtiyaç olup kullanmayan varsa talibim arkadaşlar

• Hızlı olan kazansın kampanyası olmuş.. kartını master karta ekle sepetinde ürünü hazırla kuponu çak

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Kendi sitesinden oluyor.

• işlemci alayım dedim tık hızında görünmüyor uygulamadan.geçerli olması lazım şartlara göre anlamadım ne saçmalıktır.

• Kuponu ala basınca giriş yapılı olmasına rağmen giriş ekranına atan var mı başka? Sırf bu yüzden saat 14'de verilen kuponu alamadım.

• Şartlara bakmayıp saçma diyenlerle dolmuş yine burası :) Kuponu aldı isen kullan diyor adamlar. Bunu anlamayacak birşey yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu oranlar üç gün devam eder mi, yoksa oranlar düşer mi sizce?

• kuponu uyguluyorum indirim düşüyor ama ödeme ile ilgili sanırım sorun var farklı kartlarda da denedim ödeme yapamıyorum. Bu sorunu yaşayan var mı ?

• Serciey kullanıcısına yanıt

Şuan gel gel diyorlar bu fırsatlar geri gelmez. 1000/200 alt limitsizler 100/40 lar efsane bence

• kuponlarda kota var. aynı kuponu 500 kişiye veriyor 150 kişi kullanınca kupon bitiyor. ne anladım bu işten

• İlk 1000 harcama çok iyi olmuş. Botlardan kuponları kapıp satana kadar bitmiş olur :D

• 30 tl alt limitsiz aldik yalniz odeme de kitlendi kalfi kabul etmedi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.