Şimdi Ara

N11 11.11 öncesi günlük kupon dağıtmaya başladı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
14
Favori
16.974
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün şartlara bakmadan buraya doluşanlar var diyen arkadaşa selam olsun.

alacağım işlemci indirimli olduğu için tık hızında kupon kullanılmıyor diyor müşteri hizmetleri.

demekki insanlar okuyor şartı şurtu ama n11 in çakal olduğunu bilmiyor.

birileride bilip bilmeden mesaj kasmak için buralara doluşuyor.

• hDundar kullanıcısına yanıt

20 saniye bile sürmeden bitiyor alt limitsiz kupon. dün fazladan dağıtılan kuponlarla ilgili eleştirel bir yorum yapmıştım, sistemin mükemmel olduğunu yazan düşünme yeteneğinden yoksun kişiler mükemmel sistem diye yorumuma cevap vermişti bende mecbur olmadıkça kullanmam bu saatten sonra n11

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CallOfTheWild kullanıcısına yanıt

Hocam şartları okumadan alışveriş yapmaya çalışanlar var. Sizin yaşadığınız farklı bir durum. Burada ben yanlış bir şey mi söylemişim onu anlayamadım ? Adam kuponu aldım kullanamadım halbuki bende var diyor. Kişi limitinden haberi yok. Ben sizin durumunuzu da anlıyorum bu ve buna benzer sorunlar hb de amazonda da oluyor. Müşteri hizmetlerindeki çoğu personel müşteriyi geçiştirmek için cevap veriyor. Sizde onlardan birine gelmiş olabilirsiniz. Şikayetvar a yazın sorununuz için en azından memnuniyet adına çek verirler diye umuyorum.

Ekstra olarak da yine şartlarda yazmışlar özel avantajlı ürünlerde olmaz diye. MH temsilcisi cımbızla çekmiş bundan olmaz demiş size.

N11 11.11 öncesi günlük kupon dağıtmaya başladı

''Kupon hangi kategorilerde geçerli? Yüklenilen kuponlar, m.n11.com mobil web sitesinde ve n11 mobil uygulamasından; Sim Kart & Hatlar, Fotokopi Kağıdı, 1 Numara Bebek Maması, Uzatılmış Garanti, Yatırımlık Altın & Gümüş, Dijital Kodlar & Ürünler, Toptan Satış, Toplu Satış ve Kampanya kategorileri hariç tüm kategorilerde yapılacak alışverişlerde ve özel fiyat avantajı bulunmayan ürünlerde geçerlidir.''

N11 platformlar arasındaki rekabette öne geçmek için en uygun zamanda kampanyaların, kuponların böyle güzel olduğu dönemde, müşterisinin memnuniyetini önemsemeyip yardımcı olmaz ise sonu belli GG.

• beko64 kullanıcısına yanıt

zorla olsun mu dedim ben.

işlemcinin ürün sayfasında indirimli ürün diye yazmıyor.

kupon şartlarında indirimli üründe yazmıyor özel avantaj falan filan.

benim için boş laf

laf salatalığı

zaten piyasaya göre 200 lira pahalı olan bir ürün için neden kupon kovalayım

insanları toptan eleştiriyorsunuz diye yazdım üstteki mesajı

yoksa alıp kuponlarını kendileri hoşlarına gidecek şekilde kullansınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallOfTheWild -- 2 Kasım 2022; 9:43:0 >
  • Ben bu kuponları 1000 kişinin kullandığına hiç inanmıyorum. Yollu site de bir ara bu şekilde kuponlar vermişti ama öyle dakikasında falan bitmiyordu. Bırak altlimitizi 100/40 bile anında bitiyor saçma. Neyse en azından deneyimlemiş oldum daha da denemem.

• börü06 kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • her seneki gibi botlardan 5sn icinde alımını yapıyorlar burda 5kişi ya var ya yok kullanabilen, hala sayfalarca yazı oluyor garip gerçekten n11i daha tanıyamamışlar heralde.

• Alt limitsiz 30 ve
    100/40 için uygun alınabilecek ne var dostlar.?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler işe yarar. Bakma atıp tutanlara oranlar gayet güzel bu devirde. Trendyolun bana verdiği son kupon 2 yıl önceydi heralde.

• hDundar kullanıcısına yanıt

Saçmaladı N11 iyice.

Kendilerini batırmaya çalışıyorlar herhalde.

• Kuponu hemen aldım sepetim hazırdı kuponu uygulayıp ödeme aşamasına geldim sistemde yoğunluk var deyip odemeyi kabul etmedi defalarca denedim sonra error verdi tekrar denedim kupon bitti hatası verdi n11 gene kendine yakışanı yaptı

• Kupon hazır, sepet hazır, banka hazır ama n11'in yıllardır bir türlü düzeltemediği sistemi hazır olmadığından ben de kullanamadım kuponu. Alt limitsiz 500 lira bile verse daha da uğraşmam.

• Ben öğlen ilk kez 30u alıp kullandım sorunsuz,sadece mobilde geciyor sepet hazırsa rahatça kullanırsınız. 30a ürün önerisi olan varsa aksam da alayım

• Verdiği kuponların kullanımına izin vermiyor. Sınırlı kategori dışında ne eklesem 500/100 kupon düşmüyor. Yalandan kampanya işte....

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Bende aldım ama sepette öderken, sistem çok yoğun hatası verip uçtu

• Vereceğin kuponu da, yoğunluğunu da , sistem hatani da ,

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.