< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
N11 11.11 öncesi günlük kupon dağıtmaya başladı (6. sayfa)
-
-
1 dakika kadar anca sürmüştür. Birileri hesaba tanımlarken bitmişti. Alt limitsiz 100-200-1000 zamanlarındaki gibi gidiyor kuponlar. Hem de satılmıyor, harcanıyor, gerçekten şaşırtıcı.
-
Kuponu alsan bile harcatmıyor ki 30 tane veriyorsan 30 tane ver ne diye uğraştırıyorsun bizi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
4000 kupon dağıtıp 1000 kişi limiti koymak nasıl bir mantık anlamıyorum Aynı binayı 10 farklı kişiye satan mütahitler gibi. 1000 kişiyse 1000 tane kupon koy zaten süre vermişsin saçma sapan işler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk gün gayet iyi geçti benım
aslında sepetinizdeki ürün belliyse odaklanmak daha hızlı oluyor.
-
Kullandırmadıktan sonra o kuponun ne anlamı var ey n11.
Aslinda mantikli olmus, gercekten ihtiyaci olanlar kullaniyor. Dediginiz gibi olsa kullanmayacak olanlarda alir belki ise yarar diye dusunup ya kupon bosa gider ya da baskasina parayla satar.
Alacagini onceden planlayan, sepetini hazir tutan yararlanir. Tabi odeme asamasinda sayfa kitlenmezse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 1 Kasım 2022; 20:24:12 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
N11 bitmiş aga aylardır girdiğim yok, eskiden acayip aktifdim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu sistem saçma olmuş. Kaç kişi kullanacaksa kuponu o kadar kişiye verseler daha iyiydi.
-
Alınan kuponu kullandırtmamak yerine 1 saat gibi süre sınırı koysa daha mantıklı olurmuş, ne saçma sistem bu böyle. N11 ölmüş bitmiş, sonu gittigidiyor gibi olacak.
-
n11 ölmüş de ağlayanı yok, zaten kuponlar geçerli kategorilerde bile her üründe geçmiyor, şu saçmalığı yazarken bile zorlandım kategori geçerli ama geçmiyor
-
ya zaten pahalı olan n11 ürünlerini kuponla az çok piyasa fiyatına getirelim diye uğraşırken bir de altlimitsiz kupondan 4000 adet veriyorsun ama 1000 tanesine kullandırdım diyorsun gerçekten pes, nerede o eski bayramlar... Ayıptır yahu, sabah aldım, akşama kadar işteyiz, şimdi baktım sepet yaptım görmedi, müşteri hizmetlerini aradım, geç kaldınız bitti 1000 kişi kullandı diyor belki de kuponu 10 kişiye kullandırdı nereden bileyim, bunu yapanda o potansiyel de olabilir.. N11 bir kez daha bitmiştir benim için. Bu sene hiçbir ürün almadım bu siteden, 11. ayda bir şans vereyim dedim ama pek değecek gibi gözükmüyor.!!!
-
Sepette kupon eklemeye çalışıyorum hiç biri yok , tüküreyim böyle işe
-
200/1000 aldım. Kodu girerken takıldı sonra yükledi. Adres değiştirirken o arada kupon tükenmiş. 20.01'de kuponların hepsi kullanılmıştı.
-
ne alsam diye bakarken kupon patladıydı sepet hazır olması lazım
-
abi benim internet alışverişinde 2 kriterim var 1- SÜPERMARKET 2- ELEKTRONİK
bunlardan kupon indirim v.b olanaklar yoksa benim için TRAŞ abi
-
Kuponlar bir varmış bir yokmuş 🤣
Adı üstünde tık hızında kuponlar.aldın mı tık hızında kullanacaksın yoksa tık hızında kullanımı dolar :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yazdığım yorumdan bunumu anladınız gerçekten
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X