Şimdi Ara

N11 300 TL Ve Üstü MARKET alışverişinde 50 TL indirim ... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
7.810
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen ya benimde süpermarketimden yaptığım alışverişler hala kargolanmadı bunların telefon numaraları felan yokmu arayıp sövsek bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • niye bu kadar üzülüyorsunuz anlamadim. geçen hafta 250-50 indirim vardinama 100 indirim almak icin 300e tamamlamak gerekiyordu. simdi de 300e cikarmislar. ayni zamanda eksik para odemeyeceksiniz ki fazla urun alacaksiniz

• 1. cevap :

Değerli Üyemiz,

Suparmarketim mağazası kargo şirketi ile sorun yaşadığı için ürün gönderimlerinde aksaklık yaşadığını,12 Aralık itibari ile ürün gönderimlerinin başladığının bilgisini tarafımıza iletmişlerdir.Ürününüz en kısa sürede tarafınıza kargolanacaktır.

n11.com ile ilgili tüm sorularınız için bize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,

n11.com Müşteri Hizmetleri

2. cevap

C
    Değerli Üyemiz,

Supermarketim ile ilgili şikayetiniz değerlendirilmek üzere ilgili birimlere iletilmiştir.

n11.com ile ilgili tüm sorularınız için bize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,

n11.com Müşteri Hizmetleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_eros85

Kac kisi beklemiştir o ürünü hocam Allah bilir:) bence stok eklerler sabaha

Hiç sanmam geçen hafta da bu ürünü kampanya sabahı Tükenmiş olarak görmüştüm. Fiyat çok iyi ve sanırım bu üründen hiç stok konulmadan direk tükenmiş yazıyorlar.
  • ben bir ürünü baz alarak hesaplama yaptım. 300 'e 50 TL indirim olduğunda adedi 0,166 TL.ye geliyor.. 200'e 100'lük çek kullanınca aynı ürünün adedi yine 0,166 TL.ye geliyor... yani market indiriminin hiçbir anlamı ve mantığı yok. tek mantıklı tarafı aynı ortalama ile daha fazla ürün almak... boşu boşuna 300 liralık ürün alacağım diye kasmayın kendinizi.. 250 'ye 50 TL indirim olduğunda adedi 0,133 TL.ye geliyormuş. geçen hafta avantajlı idi , ayrıca geçen hafta 300 değil 250 tl.lik sepet oluşturmak yeterliydi, o şekilde aldım ben...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 17 Aralık 2013; 9:34:05 >

• 300 liralık bebek bezi aldım 150 lira ödedim. bakalım ne zaman gelecek.
    normalde aylık 120 liralık falan bez alıyordum bunlar beni 3 ay götürür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qubee

300 liralık bebek bezi aldım 150 lira ödedim. bakalım ne zaman gelecek.

o dert bendede var
    hesap yapıyorum şimdi.
    ama ben 5+ kullanıyorum oda sadece super marketimde var ve sepet sınırı var :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

niye bu kadar üzülüyorsunuz anlamadim. geçen hafta 250-50 indirim vardinama 100 indirim almak icin 300e tamamlamak gerekiyordu. simdi de 300e cikarmislar. ayni zamanda eksik para odemeyeceksiniz ki fazla urun alacaksiniz

Hesap hatası yapma, nerde 300'e tamamlamak gerekiyordu? 250-50=200 eder. 100 lira çek kullanınca da 250 liralık alışveriş 100 lira oluyordu, %60 indirim vardı. Şimdi 300'de 150, yani %50 indirim oluyor, bir de zam mevzusu var tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: west

quote:

Orijinalden alıntı: qubee

300 liralık bebek bezi aldım 150 lira ödedim. bakalım ne zaman gelecek.

o dert bendede var
    hesap yapıyorum şimdi.
    ama ben 5+ kullanıyorum oda sadece super marketimde var ve sepet sınırı var :(

evet sınır uyuz bişey biz de şuan 3 kullanmaya yeni başlayacağız. sepet sınırı olduğu için 4 numara da aldım. hatta 2 liralk kulak çöpüyle tam 301 tl falan oldu iyi oldu :)
  • çekleri olanlar için her türlü uyguna gelen alışverişler var. hiç olmazsa çekleri kullanmak için saçma sapan ihitiyac dışı ürün almıyoruz.
  • kartal_.1987 kullanıcısına yanıt
    eyv kardeş bilgi için .bencede dediğiniz gibi ama aiprişlerim kısmına girince hepsinde alıcı ödemeli yazınca insan düşünüyor
  • ya süpermarketim ürünleri gecmi gönderiyor hiç mi göndermiyor ? abi bir hafta oldu hala gelicek :(
  • mobilçarsım'dan alışveriş yapabilirsiniz sorunsuz gönderiyor ürünleri ama yelpaze diğeri kadar geniş değildi en son
  • tanıtım mailini 250 ye 50 şeklinde göndermişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

niye bu kadar üzülüyorsunuz anlamadim. geçen hafta 250-50 indirim vardinama 100 indirim almak icin 300e tamamlamak gerekiyordu. simdi de 300e cikarmislar. ayni zamanda eksik para odemeyeceksiniz ki fazla urun alacaksiniz

Hesap hatası yapma, nerde 300'e tamamlamak gerekiyordu? 250-50=200 eder. 100 lira çek kullanınca da 250 liralık alışveriş 100 lira oluyordu, %60 indirim vardı. Şimdi 300'de 150, yani %50 indirim oluyor, bir de zam mevzusu var tabi.

100 liralik cek kullanmak icin 300e tamamlamak gerekiyordu 250 tl iken sadece 50 düşüyordu.

• beyler market için aldığınız araştırdığınız avantajlı ürünü buraya yazarsanız bence herkez yararlanır bende arıyorum ev ihtiyaclarına göre paylaşacağım
  • Bilerek çekimi geç yüklediler geçen salı indirimini kaçırdım bu yüzden. N11 çamur yapıyor.
  • tam 2 hafta önce 250tlye 50 tl indirimle market alışverişi yapayım dedim, kafama edeyim ki alışveriş yapma hatasında bulundum !!!

mobil carsimdan 7 parça supermarketimde 11 parça ürün aldım. mobil carsımın ürünleri dün geldi. 15 günde ulaştı !!!

supermarketim denen satıcı sıfatına uymayan , mesajlara cevap vermeyen, iletişimi kargosu sıfır rezalet firma ise kargo dahi yapmadı!!

supermarketimden ve N11 market alışverişlerinden uzak durmanızı öneririm
  • erhaniga E kullanıcısına yanıt
    Kargo takip no'su bile girmekten acizler.Ürünler eline geçtiğinde bile kargo no'su girilmemiş oluyor.Gelir ama geç gelir.Sabret biraz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.