Şimdi Ara

N11 300 TL Ve Üstü MARKET alışverişinde 50 TL indirim ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
7.810
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatlar şişirilmiş.. Sepetime önceden eklediğim ve bugünü bekledim çoğu ürün 10 lira artmış.. Sepet toplamım 250 TL iken şimdi 300'ü geçmiş.. Yani 50 TL indirimi yaptığında normal fiyatlara dönüyor.. Hiç yapma daha iyi.. Soğudum şimdi
  • sadece bazı üye mağazalarda geçerli sanırım, forumda günlerce yazılınca limiti de yükseltmişler bende bekliyordum vazgeçtim.

Tebrikler!

Halk Günü 17 Aralık kampanyasından 50 TL indirim kazandınız. İndirim tutarı, toplam sepet tutarından düşürülmüştür.
    Supermarketim den başka satıcıda geçerli mi bu indirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 17 Aralık 2013; 0:33:11 >
  • haftaya 350 olurmu ne dersiniz???
  • n11 resmen fırsatcılık yapmaya basladı,
    Arkadaslar tepkınızı koyun,
    Msj sıkayet mail yagmuruna tutalım,
    Bunedir yaa, hem 1 haftadır ürünleri kargolama,
    Hemde indirim tutarını 300e çıkar...
    Yoook yoook n11 kendi sonunu hazırlıyooo...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Market alışverişi yaparım diyordum, çekler yüklenene kadar o da yalan olacak galiba.
    Neyse n11 ile ayrılma zamanı yavaş yavaş geliyor sanırım.
    Güle güle N11

• Alt limit 300 olmuş. Çek satan arkadaşlar dün %35 isterken bugün %50 ister olmuş. Daha önceki siparişlerimiz onaylanmamış. Başlığı açan arkadaş sıcak değil diye kocaman notunu yazmalı bence. Bir hafta alışveriş etmezse forum ahalisi bunlar neredeyse satış yapamaz. Zaten şişirilmiş fiyatlar olduğu ortada. Firmanın güvenilir olmadığı aşikar. Ürün aldığım satıcı kayıplara karıştı. En iyi fiyat dedik 1 kere deneyelim. Satıcı da üründe siteden kaldırıldı. Zaten oralar hep dutlukmuş. Alışveriş tamamlanmayınca kampanya kuponları da verilmiyor.

Soğuk Fırsat.

• n11 resmen fırsatcılık yapmaya basladı,
    Arkadaslar tepkınızı koyun,
    Msj sıkayet mail yagmuruna tutalım,
    Bunedir yaa, hem 1 haftadır ürünleri kargolama,
    Hemde indirim tutarını 300e çıkar...
    Yoook yoook n11 kendi sonunu hazırlıyooo...

• geçen hafta aldığım ürünlerden mobilçarşım zeytinyağlar geldi fakat süpermarketim daha onaylamadı bile. 250 alt limit 300 olmuş geçen hafta aldığım yağlar 67 den 72 kusur olmuş çoğu üründe 2-3 -5 lira artış var. sıcak olmasa da ılık sayılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_eros85

Bedavadan 50lik cek gibi duşunun bence

hicbir anlami kalmamis arkadaslarin dedigi gibi. zaten 200 liraya 100 tl cek kullaniyor insanlar. enpara ve avantajx derken 75 kaliyor o zaman 200 tl de. 300 tl lik market alisverisini de burdan yapmak gerekmez sonucta.
  • adamlardan zararına sürekli ürün alıyoruz

n11 zam yapınca bi şerefsizliği kalmadı. ayıptır
  • Çoğu ürüne fiyatları giydrmişler. Özellikle şu yağa

http://www.n11.com/mega-paket-2-kirlangic-aycicek-18lt-komili-aycicek-2lt-P15517635

88 den 97 olmuş.
    Abc m-zim 42,99-45,99
    Vileda 59,90 -63,90
    Her üründe gördüğüm kadarıyla 4-10 tl arası artış var. Çok uçmuşlar
  • Geçen hafta heryönden çok daha cazipti 50TL indirim falan yok ortalıkta önce bindirmişler sonrada indirim yapıyorlar güya. Liste hazırlamıştım sıvı yağ bulaşık deterjanı vs market alışverişi için bugünü beklemiştim ama boşuna beklemişim hiçbir avantaj yok şuanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemix

adamlardan zararına sürekli ürün alıyoruz

n11 zam yapınca bi şerefsizliği kalmadı. ayıptır

• geçem hafta verdiğimiz siparişleri bir göndertsinler ilk öncede 300tl ye çıkarırlar sonra alt limiti, süpermarketim sağolsun halen satıştalar ama ne bir gönderim nede bir onay var. 300 tl kupon olsa yine girmem market işine güvenim kalmadı adamlar tenelzül edipte cevap bile vermiyolar.
  • Ben de Süpermarketim 'den Vileda nın setini almıştım.

Yorumları sonra okudum.Önceki başka mağaza alışverişlerimde hiç sorun yaşamayınca aklıma bile gelmedi.

Zar zor sürekli mesaj atarak neyse çıkarttım kargoyu birşekilde. Ürün sorunsuz geldi en azından ama fatura koymamışlar.

Ve bu Süpermarketim isimli mağaza aslında N11 in kendisiymiş. Çünkü kargo bilgisi Doğuş Planet olarak girilmiş.
  • ne güzel 250ydi yav
    bunlar yetmezmiş gibi bir de süpermarketim
  • quote:

Orijinalden alıntı: halitas

Çoğu ürüne fiyatları giydrmişler. Özellikle şu yağa

http://www.n11.com/mega-paket-2-kirlangic-aycicek-18lt-komili-aycicek-2lt-P15517635

88 den 97 olmuş.
    Abc m-zim 42,99-45,99
    Vileda 59,90 -63,90
    Her üründe gördüğüm kadarıyla 4-10 tl arası artış var. Çok uçmuşlar

Evet çoğunda artış var,

ariel 2x7 kg olan deterjanlar 54,99 dan 59,99
    prima bebek bezlerinde yine 5 tl civarı artış var
    lipton çaylarda artış göremedim bi,

en çok satılan ürünleri tespit edip onlara 5 ila 10 lira eklediler heralde,
    300 lirayı da düşününce eğer gerçekten ihtiyaçsa alınır artık (çocuk maması, bez vs.) yoksa uygun fiyatlı diye alımaz.

• Dünya üzerinde intenet ilk çıktığındaki 9.6 kbps hızında sipariş tamamlama hızı ile siparişiniz elinize ulaşsın istiyor ve benim gibi içinizden her gün sövmek zorunda kalıyorsanız siparişin onaylanmadığını bile görüpte, siz de SUPERMARKETİMden alışveriş yapın.

İsterse 100 TL'de 50 TL indirim versin, bundan sonra bir daha asla alışveriş yapmam. Bu kadar sorumsuzluk görmedim..

Ekleme 1:

Bu arada 45.99 luk fairy platinum'lar direk 50.99 olmuş.. Ayıptır.. 9. gün oldu hala bekliyorum, daha onay bile vermediler..

Ekleme 2:

Prima bebek bezi alanlar için: 98,90 vereceğinize hepsiburadada 89,99 TL. Üstelik 250 TL'ye 50 TL çek veriyor. Hatta 90x6 = 540 TL'lik felan alınırsa 100 TL çek veriyor ve 500'de 50 çeki ile birleşiyor ya da finansbank 25 TL düşürürsünüz. Hızlı kargolu günleri hatırlarsınız yeniden..

Süpermarketime bir kez daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 17 Aralık 2013; 1:42:08 >

• fiyatlar piyasaya göre %20 civarı pahalı olabiliyor. ama enpara geçiyor olması bu dezavantajı götürüyor. çekleri sölemiyorum bile .kapına gelmesi cabası.

ama 300 tl alışveriş bebek bezi vs alınmayacaksa bence gereksiz. 100 tl lik çeklerle çok uyguna geldiği için limiti 300 e çıkardılar sanırım

birde bu enpara bitince ne olacak çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemix

fiyatlar piyasaya göre %20 civarı pahalı olabiliyor. ama enpara geçiyor olması bu dezavantajı götürüyor. çekleri sölemiyorum bile .kapına gelmesi cabası.

ama 300 tl alışveriş bebek bezi vs alınmayacaksa bence gereksiz. 100 tl lik çeklerle çok uyguna geldiği için limiti 300 e çıkardılar sanırım

birde bu enpara bitince ne olacak çok merak ediyorum.

bu gün itibari ile enpara limitim doldu ve benim için bitti .orda ardıc tava seti var onun için 300 tl yapıp indirimlerle en para ile son 150 tl mi harcadım artık bonusun bosyok kampanyasından vole vurmyaca calıscaz tabi ordanda 2 tl kazandınız mesajı gelirse kötü olur heralde :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.