benim urunler de 2 hafta sonra kargoya verildi ancka bir gariplik var.kargo elime ulasmadan "tamamlandı" statusune gecti bir anda n11 kendi yapmıs olabilir mi?boyle bir sey basına gelen var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: muhendizz
benim urunler de 2 hafta sonra kargoya verildi ancka bir gariplik var.kargo elime ulasmadan "tamamlandı" statusune gecti bir anda n11 kendi yapmıs olabilir mi?boyle bir sey basına gelen var mı?
yanlışlıkla onaylamış olabilir misiniz? Kargoya verildiğine dair mail size ne zaman geldi?
quote:
Orijinalden alıntı: tenahiz
quote:
yanlışlıkla onaylamış olabilir misiniz? Kargoya verildiğine dair mail size ne zaman geldi?
onaylamadım ctesi kargoya verild,i bgn teslim olacak.ama sistem onaylamıs gozukuyor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tenahiz
quote:
onaylamadım ctesi kargoya verild,i bgn teslim olacak.ama sistem onaylamıs gozukuyor
İnşallah br sorun çıkmaz. eğer sorun çıkarsa kargoyu teslim aldıktan sonra 24 saat bekleyin hocam. Çünkü başka bir partide gelebiliyor eksik kargolar
arkadaşlar süpermarketim ile ilgili şikayetim, destek verirseniz sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme