Şimdi Ara

N11 300 TL Ve Üstü MARKET alışverişinde 50 TL indirim ... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
7.812
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AzimliBirisi

quote:

Orijinalden alıntı: west

okadar n11 e sikayet yazdım
    bi baktım dün gece kargo bilgilerini girmişler suan yolda yarın bende ürünler.

ne zaman aldınız ürünü

3 HAFTAYI Gecti
  • Bu süpermarketim bir garip. 2 kutu deterjan almıştım. Aynı deterjan olmasına rağmen 1 kutuyu kargoya verdiler geldi; diğer siparişi daha onaylamadılar bile. Üstelik aynı anda vermiştim siparişi. Nasıl bir sistemle çalışıyorlar anlamak mümkün değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.hafta olacak yarın baktım sisteme kargo girmişler ama hepsi gelecek mi merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

2.hafta olacak yarın baktım sisteme kargo girmişler ama hepsi gelecek mi merak ediyorum.

bende ayın 10 da vermiştim siparişi hala ses seda yok geciken onayda duruyor acaba iptalmi edecelker ayın 2 sinde verdigim siparişi eksik gönderdiler ondanda henüz bir şey çıkmadı bakalım ne olucak yine salı yine market günü :)
  • 2 hafta geldi geçiyor hala tık yok n11 süpermarketimde. seneye gelir artık

bu haftada sipariş versek mi ne yapsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkinali52 -- 23 Aralık 2013; 23:23:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumrulordu

2 hafta geldi geçiyor hala tık yok n11 süpermarketimde. seneye gelir artık

Geliyor kardeş merak etmeyin benim de 10 aralıkta verdiğim toplam 6-7 parça sipariş bugün kargoya verildi. unutulduk sanmayın. mutlaka kargoya veriyorlar ama biraz geç oluyor!
  • 10 aralıkta verdiğim siparişler geldi.

daha önce verdiğim siparişlerde en geç 15 gün içinde gelmişti.

alışverişlerinizi buna göre yapın arkadaşlar. siparişler eninde sonunda geliyo rahat olun. piyasadaki ürünleri çeklerle yarı fiyatına alıyoruz ki bunlar zorunlu ihtiyaçlar.

n11 sağolsun
  • bugün gece 12'den sonra 300'e 50 tl indirimi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

Orijinalden alıntı: kumrulordu

2 hafta geldi geçiyor hala tık yok n11 süpermarketimde. seneye gelir artık

Geliyor kardeş merak etmeyin benim de 10 aralıkta verdiğim toplam 6-7 parça sipariş bugün kargoya verildi. unutulduk sanmayın. mutlaka kargoya veriyorlar ama biraz geç oluyor!

benimkiler çok mühim değilde arkadaş için bebek bezi siparişi vermiştik o erken gelsin diğerleri mühim değil. birde bebek maması alacaktık iyiki mamayı almamışız

• bakalım bu hafta fiyatlarda şişirme olacak mı 5-10 lira
  • 150 /25 yapmislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150 ye 25 güzel oldu
  • Geçen hafta olduğu gibi bu hafta da direkt tükenmiş olarak stoklara girdi. :@

http://www.n11.com/aptamil-cocuk-4-900-gr-3-adet-P15290660

http://www.n11.com/aptamil-cocuk-4-900-gr-6-adet-P15290659
  • birdehttp://www.n11.com/aptamil-4-900-gr-6li-koli-P13289777 linkinde bulunan bebek mamalarına indirim yapmıyorlar sadece kampanya linkinde olanlara yapıyorlar buradada supermarketime ayrımcılık yapıyorlar
  • evet arkadaşlar biraz önce denedim 225 liralık alışverişi 100lük çekle 100 liraya mal edebiliyoruz. avantajix ve enpara hariç
  • beyler benim bu ayın 10 unda verdiğim siparişler hala kargolanmadı sizinkiler ne durumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

beyler benim bu ayın 10 unda verdiğim siparişler hala kargolanmadı sizinkiler ne durumda

bende ayın 11 inde beebk bezi almıştım süpermarketimden. 2 gün önce onaylandı ve kargoya verildi gözüküyor ancak girilen kargo takip numarası sahte. öyle bir kargo yok ortada. şikayet kaydı oluşturdum cevap bekliyorum.
  • phatron_23 kullanıcısına yanıt
    Merak etmeyin bir anda kargo kapınızı çalacak. Bana öyle oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

beyler benim bu ayın 10 unda verdiğim siparişler hala kargolanmadı sizinkiler ne durumda

benimkiler cumartesi kargolandı bugün teslim alacağım. (10 aralıkta sipariş vermiştim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre7107

Merak etmeyin bir anda kargo kapınızı çalacak. Bana öyle oldu.

bende öyle olabilir diye düşündüm ama normalde 1 günde gelen kargo 3 gün oldu ortada yok. bekliyoruz bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.