Şimdi Ara

N11 300 TL Ve Üstü MARKET alışverişinde 50 TL indirim ... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
7.812
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

niye bu kadar üzülüyorsunuz anlamadim. geçen hafta 250-50 indirim vardinama 100 indirim almak icin 300e tamamlamak gerekiyordu. simdi de 300e cikarmislar. ayni zamanda eksik para odemeyeceksiniz ki fazla urun alacaksiniz

250 de 50 indirim aldıktan sonra 100 tl indirim direk alınabılıyordu gecen hafta 300 tl ye tamamlamak gerekmıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersahin

Bu sali n11 ders olur herhalde. Kac haftadir her sali market konusunda verilen siparisler yapilan karli alisverisler sayfalarca konusuldu. Bu sefer ise tam tersi hem de o kadar ilgisizce.

Sonuc ne peki. N11 ve ozellikle marketler musteri kaybetti.

2 çekim vardı 1 ini kullandım hak veriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sipariş iptali yaparsam 75tık hızında çekim geri yüklenirmi yoksa yanarmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: polyo

sipariş iptali yaparsam 75tık hızında çekim geri yüklenirmi yoksa yanarmı?

yanar hovam çünki süresi doldu.

• süpermarketim haricindeki satıcılarda geçerli mi bu indirim? ona göre salı gününü bekleyeceğim.

MARKET ÜRÜNLERİ GIDA İÇEÇEK bölümünde başka satıcılar da var. onlarda da geçerli mi?

bu arada geçen hafta sıcaktı ama bu hafta pek sıcaklık kalmamış. soğumuş gibi.
  • geçen hafta sipariş verip onaylanan var mı? tamam geç gönderiyor da ne zaman gönderecek 1-2 ay sonra mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qubee

geçen hafta sipariş verip onaylanan var mı? tamam geç gönderiyor da ne zaman gönderecek 1-2 ay sonra mı?

15-20 gün demişlerdi diğer konuda hocam geçmiş fırsatlarda diğer konuyu bulunuz ayrıntılı bilgi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qubee

geçen hafta sipariş verip onaylanan var mı? tamam geç gönderiyor da ne zaman gönderecek 1-2 ay sonra mı?

10.12.2013 tarihinde verdiğim siparişler 2 adet verdim biri onaylandı biri onaylanmadı. kargoya verilmesi ve bana ulaşması yılbaşını bulacak sanırım. bu arada mobil çarşım siparişleri geldi bu yazdıklarım süpermarketim için.
  • salı günü tam 14 gün olacak süpermarketim den sipariş vereli... hala bekliyoruz... hiçbir gelişme yok...
  • seneye gelir artık
  • 3 defa supermarketimden alışveriş yaptım. Üçüde 6.gün onaylandı 8.gün teslim oldu.

Ama teferruatlı alışveriş değildi, 1 koli çay, 1 koli şeker, 1 koli deterjangibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

salı günü tam 14 gün olacak süpermarketim den sipariş vereli... hala bekliyoruz... hiçbir gelişme yok...

ben 19 gun bekledım tık yok 20. gun şikayet vara yazdım ertesi gün yolladılar siparişimi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

quote:

salı günü tam 14 gün olacak süpermarketim den sipariş vereli... hala bekliyoruz... hiçbir gelişme yok...

ben 19 gun bekledım tık yok 20. gun şikayet vara yazdım ertesi gün yolladılar siparişimi:)

hocam şikayet vara hangi isimde şikayet ettiniz yani firmanın tam ismi ne şikayet varda?

• supermarketim n11 kendi şirketi
    depo degişiklıgı yapmışlar o yüzden geçikmeler oluyormuş
    p.tesiden itibaren ürünler kargolanacakmış.
    mşt. hz. aldıgım bilgi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzimliBirisi

quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

quote:

hocam şikayet vara hangi isimde şikayet ettiniz yani firmanın tam ismi ne şikayet varda?

n11 yazdım süpermarketim adlı dükkan diye şikayet ettim:))ertesi gün ürünler geldi:)
  • mrbaronx kullanıcısına yanıt
    hocam şikayetinizin linkini yollayabilir misiniz... ben de bikaç gün bekleyip yazayım...
  • okadar n11 e sikayet yazdım
    bi baktım dün gece kargo bilgilerini girmişler suan yolda yarın bende ürünler.
  • Bebek bezi aldım, 7. Günde geldi. Bu kadar hızlı beklemiyordum gerçekten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam şikayetinizin linkini yollayabilir misiniz... ben de bikaç gün bekleyip yazayım...

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2174159
  • quote:

Orijinalden alıntı: west

okadar n11 e sikayet yazdım
    bi baktım dün gece kargo bilgilerini girmişler suan yolda yarın bende ürünler.

ne zaman aldınız ürünü

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.