Şimdi Ara

N11 400 TL alışverişe 550 TL indirim kuponu hediye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.157
Cevap
13
Favori
56.733
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: omertopal44

Ha tamam anladım. Şimdi 400 tl alışverişe 550 tl veriyolar o 550 tl yi kullanmak içinde 1100 harcayacaksın. Kabaca (elektronik hariç) 1950tl 1500tl ye düşüyor

ilk harcadığın 400 artı ikinci harcadığın 1100-550=550... 1500 tl 950 tl ye geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fütursuz01

quote:

Orijinalden alıntı: omertopal44

Ha tamam anladım. Şimdi 400 tl alışverişe 550 tl veriyolar o 550 tl yi kullanmak içinde 1100 harcayacaksın. Kabaca (elektronik hariç) 1950tl 1500tl ye düşüyor

ilk harcadığın 400 artı ikinci harcadığın 1100-550=550... 1500 tl 950 tl ye geliyor.

her alışverişte 100 TL yapıcan da hediye çeklerinde 100-200-300-500TL alışveriş yapıcan da %36 indirim alıcan. Küsüratlar falan %25 e kadar iner indirim. O da ihtiyaç fazlası bir sürü elektronik dışı ürün. Çok denk gelmesi lazım yada çekleri satacan da falan filan.
  • "50 TL’lik kuponlarınızı kullanabilmeniz için Elektronik kategorisinden minimum 500 TL, diğer kategorilerden ise minimum 100 TL tutarında ürün satın almalısınız. 100 TL’lik kuponlarınızı kullanabilmeniz için Elektronik kategorisinden minimum 1.000 TL, diğer kategorilerden minimum 200 TL tutarında ürün satın almalısınız."
    Bu madde olmasa güzel kampanya olurdu ama çok yüksek alt limit koymuşlar kupon kullanımı için.Elektronik dışı ihtiyacı olanlar için değerlendirilebilir ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

quote:

Orijinalden alıntı: imaginary

quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

" imaginary "
    Böylesine boş bir kampanya için İnanılmaz diye başlık attığına göre;

Cidden inanamadın mı ve ilk defa mı kampanya görüyorsun?

Yada paylaştığın kampanyanın kurallarını tenezzül edip okumuyor musun?

İlk defa kampanya görüyorum kardeş. Kusura bakma konu kirliliği yaptığım için.

Ağzına sağlık @imaginary arkadaşım. Bu forumda kampanya filan paylaşma. Ayıptır, günahtır. İyilik eder, kötülük bulursun. Bırak, millet kendi kampanyasını kendi arayıp bulsun. Ne de olsa burası "Sıcak Fırsatlar" değil, "Mezarcıların Mezarcıları" grubu.

aynen kimi görseler taşlıyorlar

• Ama şunu da söyleyim 500 liraya 100 lira worldpuan vereydi daha iyiydi daha net kampanya yapılırsa alışveriş yaparım.
  • Benim anladığım kuponlar 7 ekimde 50 ve 100 tl'lik 7 ayrı kupon olarak tanımlanacak. Yani kupon kazanmak için 100 Tl üzeri 4 alışveriş 30 eylüle kadar yapılacak, sonra kuponları kullanmak için her kuponun 2 katı tutarda 7 ayrı alışveriş yapılacak. Yanlışım varsa düzeştirseniz sevinirim.

Böyle bakınca çok çok avantajlı görünmüyor. ancak alınacak parça parça alınacak ürünü olanlar için avantaj sağlayabilir.

Bu arada toplam 11 alışveriş yapılacaksa bunlardan kazanılacak 66 tl avantajix'i de unutmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsirkecioglu -- 6 Eylül 2013; 23:06:02 >
  • TIRIS KAMPNYA
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsirkecioglu

Benim anladığım kuponlar 7 ekimde 50 ve 100 tl'lik 7 ayrı kupon olarak tanımlanacak. Yani kupon kazanmak için 100 Tl üzeri 4 alışveriş 30 eylüle kadar yapılacak, sonra kuponları kullanmak için her kuponun 2 katı tutarda 7 ayrı alışveriş yapılacak. Yanlışım varsa düzeştirseniz sevinirim.

Böyle bakınca çok çok avantajlı görünmüyor. ancak alınacak parça parça alınacak ürünü olanlar için avantaj sağlayabilir.

Bu arada toplam 11 alışveriş yapılacaksa bunlardan kazanılacak 66 tl avantajix'i de unutmayın...

Avantajix'i hesaba katınca 1500 tl'lik ürün 884 tl'ye geliyor ve %41 indirim yapıyor. Bikaç kişi biraraya gelip gayet güzel alışverişler yapılabilir. Mesela sporcu gıdaları alacak olan varsa beraber alabiliriz birkaç kişi..

Daha nasıl sıcak fırsat olacak ben anlamış değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnimaL. -- 6 Eylül 2013; 23:11:37 >

• Mükemmel kampanya olmuş , o kazandığınız kuponlar zaten ikinci elde minimum 40 dan satılır. (100 lük )
    Bu kampanyaya tırt diyen gerçekten anlamıyor bu işten.
  • Aldığımız malları bir zahmet Ferit Şahenk kendi getirsin, araya başkalarını sokmasın. Pazar günü müsaitiz, pazar gelebilir. Bir de mümkünse para almasın, amaç reklam olsun.

N11.com büyük yatırımlarla kuruldu, ancak kazancı nedir ki yaptığı hiçbir kampanya beğenilmez daha iyisi beklenir, anlamış değilim. Bu işten çok anlayan ve kampanyaları tırıs bulan arkadaşlar, sektöre kendileri atılsınlar, bir de onları görelim.

Gayet iyi bir kampanya, tebrikler n11
  • Kuponu olan varsa alabilirim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl kampanya.Zeka sorusu gibi.

Benim anlamadığım bir nokta var şimdi. Ben 100 TL'lik alışveriş yaptım.Bana 50 TL indirim kuponu verdi. İkinci alışverişimde yine 100 TL alışveriş yaptım.50 TL'lik indirim kuponumu da kullandım.Yani cebimden 50 TL çıktı.Fakat ben 100 TL'lik alışveriş yapmış oldum.Şimdi bana 100 tl indirim kuponu verirler mi vermezler mi?

edit:Olmuyormuş böyle. Bu arada konuyu açan arkadaşa teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 6 Eylül 2013; 23:24:49 >
  • Vosvosa 4 lastik alsam, Çekler'ler de duster'a 4 kis lastiği alsam cuk oturuyor sanırım?

Ama para yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekler 7 Ekim'de yükleniyor.
  • 3 adet 50 ve 4 adet 100 tl çekiniz olacak.
    50 tl çekler 20 100 tl çekleri 40 tlden ikinci elde satsanız toplam 220 lira yapar.yani 400 lira yerine 180 tl ödemiş olcaksınız.hele çekleri kullanacaksanız alacağınız 400 tllik ürünler bedavaya gelir.

ilk çek kampanyasındada tırış dedi millet

980 liraya s3 aldım 11 adet 100 tl çek verdi.çekleri 450 tlye satıp sıfır s3ü 530 tl hatta puanlarla 500 tl altına mal ettim.biraz akıllı olun yarın birgün ütü-süpürge-züccaciye ürünleri almak için milletten 40 tlye kupon alacağınıza ihtiyacınız olan 100 tllik ürün alıp aldığınızı bedavaya getirin.bugün milletin kapış kapışaldığı philips ütüyü önümüzdeki ay 79 tlye alacağım.
  • Emrin olur...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

7 ekime kadar para basıcan kupon gelecek sonra o kuponları kullanacaksın en fazla 100 .

geçen her şeye 50 tl kupon kampanyasından 220 kürsülü alışveriş yaptım. 50 tl indi . 1 ayakkabı 120 lira 3 pc parçası 100 lira. sonra ayakkabı yok dediler red ettiler. şu an bakıyorum ayakkabı hala stokta gösteriyor ve 30 gün iade diye kampanyaya tabi. bana para iadesi ise 100 küsür lira yaptılar . yani kuponları kesin olarak kullanacağım diye bir şey yok her an yiyebilirler.

aynı durumu yaşadım. kuponu veriyor sonra ürünü iptal ediyor, tabii kuponuda
  • Değerlendirmesini bilene harika bir kampanya.
  • Aslında reklamlardan alışık olduğumuz katlanarak artan indirim muhabbeti bu ve şunu söyleyeyim kampanya boyunca n11 den 100 lira tutarında sadece iki tane alışveriş yapacak olanlar bu iki alışverişi farklı hesaplarında yaparsa altlimit koşulu açısından daha makul olacaktır
    *50 TL’lik kupon 1x50 TL, 100 TL’lik kupon 1x100 TL, 150 TL’lik kupon 1x50 ve 1x100 TL, 250 TL’lik kupon 1x50 ve 2x100 TL şeklinde hesabınıza tanımlanır.
    *50 TL’lik kuponlarınızı kullanabilmeniz için Elektronik kategorisinden minimum 500 TL, diğer kategorilerden ise minimum 100 TL tutarında ürün satın almalısınız. 100 TL’lik kuponlarınızı kullanabilmeniz için Elektronik kategorisinden minimum 1.000 TL, diğer kategorilerden minimum 200 TL tutarında ürün satın almalısınız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.