Şimdi Ara

N11 400 TL alışverişe 550 TL indirim kuponu hediye (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.157
Cevap
13
Favori
56.734
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Orijinalden alıntı: gecemavisi06

arkadaşlar katkat kazan kampanyasından aldığımız ürün karşı taraftan iptal edilirse yada iade edersek bu da 30.10 tarihini geçerse çeki tekrar yüklerler mi ?

Aynen hocam ben de bunu merak ediyorum, ben tek parça ürün aldım 100 tl kullandım daha kargoya verilmedi şimdi iptal etsem acaba 100 lira yüklenecek mi bilmiyorum?

Ben bu konuyu görüştüm kendileri ile. Vermiş olduğunuz siparişte tek bir ürün varsa ve bu iptal edilirse yatırılır dediler. Fakat farklı ürünler aldınız ve biri iptal edildi o durumda geri yatırmıyorlarmış.

• Bu arada unutmadan ayın 31'ine kadar 300 tl ye direk 50 tl indirim yapıyor. 100 tl kuponları duran arkadaşlar 300 tl lik alışverişi 150 tl ye getirebilirler.
  • 3 adet saat aldım magaza onaylamadı su ana kadar 31 ekimden sonra onaylarsa sorun olurmu ben saatleri 209 tl -100 109 aldım
  • sorun olmaz
    sonuçda sen ödemeyi yaptın gerisine karışma
    iptal mağaza tarafından olursa çeklerine 1 hafta daha ekliyorlar
  • teşekkürler cevap için
  • quote:

Orijinalden alıntı: drahmet06

quote:

Orijinalden alıntı: Diricans_RM

Çeki yüklenmeyen arkadaşlar hesabınızla ilgili inceleme olduğu için kuponlarınız yüklenmemiştir.

23-24-25 Eylül tarihlerinde 4 adet 100 tl üzeri alışveriş yaptım 3 gündür Katkat kampanyasından kuponlarımın yüklenmesini beklerken bugün müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede alışverişlerin ticari olarak usulsüz yapıldığı için kuponlar yüklenmeyecekmiş.

Aşagıda belirttiğim alıverişler Ticariymiş neresi ticari siz değerlendirin.

Gelebilecek Soruları cevaplayım
    *Kampanyaya tek hesapla katıldım
    *Kampanyadan aldığım ürünler; Yazıcı 1 adet, El Blenderi 1 adet, Mouse 1 adet, Şarjlı Süpürge 1 adet, Tablet 1 adet, Flash bellek 6 adet.
    *Başka hesaptan alışveriş yapılmadı

Müşteri hizmetlerine sordugumda evime aldıgım Süpürgenin blenderin yazıcının mouse un neresi ticari bana izah edin diyorum cevap veremiyorlar.

Sormak İstediğim;
    Nasıl bir yol izlemeliyim

*Kakkımı aramak istediğimde Tüketici Hakem Heyetleri bu konuda yardımcı olabilirmi?
    *Bimer'e başvuracağım başka alternatif yöntem varmı?

Bimer değilde tüketici hakem heyetine başvurursanız bence hakkınızı alırsınız almamanız için bir sebep yok gibi.

Tüketici hakem heyetinde çalışanların bu kampanyayı anlayabileceklerini sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: numberone2000

Bu arada unutmadan ayın 31'ine kadar 300 tl ye direk 50 tl indirim yapıyor. 100 tl kuponları duran arkadaşlar 300 tl lik alışverişi 150 tl ye getirebilirler.

eminmisin kuponlar 7 kasımda yükleniyor diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: h@ydut

quote:

Orijinalden alıntı: numberone2000

Bu arada unutmadan ayın 31'ine kadar 300 tl ye direk 50 tl indirim yapıyor. 100 tl kuponları duran arkadaşlar 300 tl lik alışverişi 150 tl ye getirebilirler.

eminmisin kuponlar 7 kasımda yükleniyor diye biliyorum

31'ine kadar 300 tl ye 50 tl indirim vardı. Kat kat puan ve 50 tl puan ile 300 tl lik ürünü 150 tl ye almıştım. Saolsun N11 zarar ettiği için ürünü temin edemiyoruz diye iptal etti....
  • 26 ekimde iade ettiğim ürünün iadesi kasım 1 de onaylanmış. Şartlarda satın alma ve iade arası geçen süre çekin kullanımına eklenir diyordu. Süre eklenmedi. Soru cevap kısmında kuponlarım kullanım şartlarında böyle bir ibare vardı. Onu kaldırmışlar. Maddeyi buraya yazabirmisiniz. Tşk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabrifidan

26 ekimde iade ettiğim ürünün iadesi kasım 1 de onaylanmış. Şartlarda satın alma ve iade arası geçen süre çekin kullanımına eklenir diyordu. Süre eklenmedi. Soru cevap kısmında kuponlarım kullanım şartlarında böyle bir ibare vardı. Onu kaldırmışlar. Maddeyi buraya yazabirmisiniz. Tşk.

kural göre, iade ürünlerde sipariş komple alıcı tarafından iptal edilirse kupon geri yükleniyor, ama alıcı bir siparişin bir kısmını iptal/iade yaparsa çek yüklenmiyor.

eğer siparişin bir kısmını veya tamamını satıcı iptal ederse, çek komple veya iptal kadar geri yükleniyor, süre satın alma ve iade arası geçen süre kadar uzuyor (bu başıma geldi ve çekim 9 kasıma uzadı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

26 ekimde iade ettiğim ürünün iadesi kasım 1 de onaylanmış. Şartlarda satın alma ve iade arası geçen süre çekin kullanımına eklenir diyordu. Süre eklenmedi. Soru cevap kısmında kuponlarım kullanım şartlarında böyle bir ibare vardı. Onu kaldırmışlar. Maddeyi buraya yazabirmisiniz. Tşk.

kural göre, iade ürünlerde sipariş komple alıcı tarafından iptal edilirse kupon geri yükleniyor, ama alıcı bir siparişin bir kısmını iptal/iade yaparsa çek yüklenmiyor.

eğer siparişin bir kısmını veya tamamını satıcı iptal ederse, çek komple veya iptal kadar geri yükleniyor, süre satın alma ve iade arası geçen süre kadar uzuyor (bu başıma geldi ve çekim 9 kasıma uzadı)

Benim çek kullandığım ve tek siparişte 2 farklı satıcıdan aldığım ürünler var. Ürünlerin daha hiç biri onaylanmadı. Ben şu an bu siparişi komple iptal edersem çekim geri yüklenir mi acaba? Yoksa satıcının mı iptal etmesi gerekir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arama_Botu

quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Benim çek kullandığım ve tek siparişte 2 farklı satıcıdan aldığım ürünler var. Ürünlerin daha hiç biri onaylanmadı. Ben şu an bu siparişi komple iptal edersem çekim geri yüklenir mi acaba? Yoksa satıcının mı iptal etmesi gerekir?

siz iptal ederseniz çek kesinlikle yüklenmez, ama satıcı iptal ederse bir ihtimal yüklenir, bir ihtimal diyorum çünkü kurallara göre çekin yüklenebilmesi için kampanyanın devam ediyor olması lazım

• Eğer alışverişin tamamını kendiniz iptal ederseniz kupon çek ywniden yüklenir ama 31 ekimden önce olursa kesin, şimdi ne olur bilmem. Satıcı yada n11 mesaj atın onlar iptal eder kesin kupon yeniden kullanılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 tehlikeli bir site
  • tehlikeliymiş
    laptop, arkadaşa da harddisk aldık hiçbir sorun yaşamadım. fiyat her zaman piyasanın altnda oldu. şimdi de kendime telefon alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 4 Kasım 2013; 10:20:49 >
  • selam ARKADASŞLAR n11.com için indirim kuponu lazım ipad alacagım için yardımcı olursanız sevınırım .nasıl alabılırım yada satan varmıdır ?
  • selam ARKADASŞLAR n11.com için indirim kuponu lazım ipad alacagım için yardımcı olursanız sevınırım .nasıl alabılırım yada satan varmıdır ?
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.