Şimdi Ara

N11 400 TL alışverişe 550 TL indirim kuponu hediye (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.157
Cevap
13
Favori
56.748
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu N11' nereden mesaj atıyoruz soru sormak için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyax

Bu N11' nereden mesaj atıyoruz soru sormak için?

Alt kısımda müşteri destek merkezi var.
  • Dün akşam 21:00 indiriminde onitsuka tiger ayakkabı 109 a düşmüş. (gerçi şu andada aynı) bir hanıma bir kendime aldım çeklerle ve avantajx ile 52 tl ye geldi kargo dahil
  • halen benim çekler yüklenmedi :S varmı yüklenmeyen
  • quote:

Orijinalden alıntı: achillus79

halen benim çekler yüklenmedi :S varmı yüklenmeyen

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: sea_man1978

Dün akşam 21:00 indiriminde onitsuka tiger ayakkabı 109 a düşmüş. (gerçi şu andada aynı) bir hanıma bir kendime aldım çeklerle ve avantajx ile 52 tl ye geldi kargo dahil

60a verirdim hacı sana çeki zibil etmeseydin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukdemirci35

quote:

+1

aynen yatmadı mh kayıt oluşturdu 48 saat içinde yüklenecekmiş vs vs vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

quote:

Orijinalden alıntı: sea_man1978

Dün akşam 21:00 indiriminde onitsuka tiger ayakkabı 109 a düşmüş. (gerçi şu andada aynı) bir hanıma bir kendime aldım çeklerle ve avantajx ile 52 tl ye geldi kargo dahil

60a verirdim hacı sana çeki zibil etmeseydin

60 hangisini verebilceksnz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: megtry

quote:

Orijinalden alıntı: ufukdemirci35

quote:

+1

aynen yatmadı mh kayıt oluşturdu 48 saat içinde yüklenecekmiş vs vs vs

Bana sürekli copy paste mesaj yazıyorlar, 48 saat falan da demediler :)
  • rudolfo3639 kullanıcısına yanıt
    Alla alla o kadar bu ayakkabılar düşüktüde benmi kazıklandım. Geçen sen dükkandan hanıma alırken 170 kağıt bayılmıştım.
  • çok karlı oldu çok bu işşş :)
  • halen çekim yamamış .550 tl bekliyorum bu nasıl bir iştir bir kısım yattı bir kısım yatmadı .varmı benim durumda olan
  • Bendede yok tık.
  • quote:

halen çekim yamamış .550 tl bekliyorum bu nasıl bir iştir bir kısım yattı bir kısım yatmadı .varmı benim durumda olan

halen yatmış değil mecbur üçünçü kez arayacağım yükleyelim çeklerini de yakamızdan düşsün derler belki, birkaç hesaptan toplamda 1000 lira üzeri çek elde eden arkadaşlarınkini yüklemişler esas yüklenmesinde hiçbir sakınca olmayanlarınkini belli ki askıya almışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamitb3

quote:

halen çekim yamamış .550 tl bekliyorum bu nasıl bir iştir bir kısım yattı bir kısım yatmadı .varmı benim durumda olan

halen yatmış değil mecbur üçünçü kez arayacağım yükleyelim çeklerini de yakamızdan düşsün derler belki, birkaç hesaptan toplamda 1000 lira üzeri çek elde eden arkadaşlarınkini yüklemişler esas yüklenmesinde hiçbir sakınca olmayanlarınkini belli ki askıya almışlar

Tam 5 ayrı hesaptan işlem yaptım hepsi yüklendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

quote:

hocam her ne kadar n11 bunu istemiyor olsa da aynı kişi eşi,dostu için hesap açmış ve bu hesaptan alışveriş yapmış olabilir bunda tuhaf garip acayip birşey yok diyenlerdenim ama gelelim bizim puanların yüklenmemesine orası tam bir komedi oldu gidiyor az önce aradım ilgileniyoruz yükleyeceğiz diyorlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

quote:

hocam her ne kadar n11 bunu istemiyor olsa da aynı kişi eşi,dostu için hesap açmış ve bu hesaptan alışveriş yapmış olabilir bunda tuhaf garip acayip birşey yok diyenlerdenim ama gelelim bizim puanların yüklenmemesine orası tam bir komedi oldu gidiyor az önce aradım ilgileniyoruz yükleyeceğiz diyorlar

arkadaşlar ben siparişi son günlerde vermiştim halen çekim yüklnmedi .acaba bunlar tarihe göremi sırayla yüklüyorlar .yüklenmeyen arkadaşların durumuda böylemi .ben ayın 28 eylülde alışveriş yapmıştım .

• bizde ayın 7sinden önce onay verme ayrıntısını gözden kaçırdığımızdan kupon kazanamadık.. ama ürün gelmeden onya verilir mi? o zaman neden öyle bir sistem var..n11 sahtekar

• Çeki yüklenmeyen arkadaşlar hesabınızla ilgili inceleme olduğu için kuponlarınız yüklenmemiştir.

23-24-25 Eylül tarihlerinde 4 adet 100 tl üzeri alışveriş yaptım 3 gündür Katkat kampanyasından kuponlarımın yüklenmesini beklerken bugün müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede alışverişlerin ticari olarak usulsüz yapıldığı için kuponlar yüklenmeyecekmiş.

Aşagıda belirttiğim alıverişler Ticariymiş neresi ticari siz değerlendirin.

Gelebilecek Soruları cevaplayım
    *Kampanyaya tek hesapla katıldım
    *Kampanyadan aldığım ürünler; Yazıcı 1 adet, El Blenderi 1 adet, Mouse 1 adet, Şarjlı Süpürge 1 adet, Tablet 1 adet, Flash bellek 6 adet.
    *Başka hesaptan alışveriş yapılmadı

Müşteri hizmetlerine sordugumda evime aldıgım Süpürgenin blenderin yazıcının mouse un neresi ticari bana izah edin diyorum cevap veremiyorlar.

Sormak İstediğim;
    Nasıl bir yol izlemeliyim

*Kakkımı aramak istediğimde Tüketici Hakem Heyetleri bu konuda yardımcı olabilirmi?
    *Bimer'e başvuracağım başka alternatif yöntem varmı?

• şikayetvar sitesinede yazın,

neredeyse benım aldıklarımla eş deger urunler allahtan bana yapmadılar

acaba 6 adet flash bellekten mı oldu
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.