Şimdi Ara

N11 400 TL alışverişe 550 TL indirim kuponu hediye (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.157
Cevap
13
Favori
56.748
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun çekler geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi çok şükr, eksiksiz tanımlanmış
  • Sıkıntılı da olsa tanımlandı. Hadi bakalm hayırlısı olsun. Güle Güle kullanın arkadaşlar.
  • Gelen giden yok şu anda.
  • n11 de fiyatı düşünce haber ver falan yok mu 23 gün boyunca takip edelim fiyatlar sürekli oynuyor çünkü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahbazpower-

n11 de fiyatı düşünce haber ver falan yok mu 23 gün boyunca takip edelim fiyatlar sürekli oynuyor çünkü :)

Ürünler izlemeye alırsanız fiyatı düşünce e-mail geliyor.
  • Diricans_RM kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
  • Alisverislerin hepsi onayli cek mek gelmedi mh ile ugrasacaz yine
  • Bu çek işi nasıl oluyor??

Lastik alıcam nasıl bir avantajım olur acaba??
  • sakurek kullanıcısına yanıt
    Hocam alınmıyor. Denedim 200 liralık tek üründe 100 lira çekler gözüküyor ama 200 lirayı farklı farklı ürünlerle tamamlayınca sadece 50'lik çek gözüküyor.

Bir dehttp://www.n11.com/ufo-ayak-ufo-ayak-isitici-P13655463 şu üründe tek başına çek çıkmıyor. Anlamadım bu da mı elektronik?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKD -- 7 Ekim 2013; 16:56:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FKD

Hocam alınmıyor. Denedim 200 liralık tek üründe 100 lira çekler gözüküyor ama 200 lirayı farklı farklı ürünlerle tamamlayınca sadece 50'lik çek gözüküyor.

Bir dehttp://www.n11.com/ufo-ayak-ufo-ayak-isitici-P13655463 şu üründe tek başına çek çıkmıyor. Anlamadım bu da mı elektronik?

evet elektronikde hocam. küçük ev aletlerinden bulmaya çalış o ürünü

• rudolfo3639 kullanıcısına yanıt
    süper oldu, mutfak banyo da buldum :)
  • Çek geldi. Enpara da gelsin başlasın alışveriş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

quote:

Bende ufo alıcaktım olmadı uyduruk vantilatörler mevcutt kıytırk bişiler.. Beyaz eşyaya almışlar ya inan bende yıkıldım bi an :((

• quote:

Orijinalden alıntı: aadolff

quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

quote:

Bende ufo alıcaktım olmadı uyduruk vantilatörler mevcutt kıytırk bişiler.. Beyaz eşyaya almışlar ya inan bende yıkıldım bi an :((

Hocam bu arada 100 tl lik çekler için araba motor yağı da mı alamıcaz off ki off

• benim de çekler yatmadı henüz.. yarına kadar bekleyin diyorlar..
    ama bu akşam ki indirimde alacağım ürünler vardı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ETA

benim de çekler yatmadı henüz.. yarına kadar bekleyin diyorlar..
    ama bu akşam ki indirimde alacağım ürünler vardı :(

benim çeklerde yatmamış halen :S
  • N11 sağolsun 112 liralık alışverişimi 62 ye bitirdim. Dışarıda mağazadan alsaydım en az 130-140 lira öderdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetzn93

N11 sağolsun 112 liralık alışverişimi 62 ye bitirdim. Dışarıda mağazadan alsaydım en az 130-140 lira öderdim

Valla super oldu. 3 tane 50tllik ceki aninda gomdum.100tl liklerin de yeri hazir sayilir. Millet cok atip tuttu boyle kampanya mi olur diye ama cok da guzel oldu :)
    n11'de fiyatlar da bence makul. Hic oyle abarti degil. Umarim cekler tanimlandi diye fiyatlari sisirmezler.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.