Şimdi Ara

N11 400 TL alışverişe 550 TL indirim kuponu hediye (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.157
Cevap
13
Favori
56.748
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

100'lükler kaça satılacak acep

Ben 40'tan veriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveheartgs43 -- 7 Ekim 2013; 8:30:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir sorum var, belki daha önce yazıldı, sadece ilk mesaja bakabildim. Çekleri birkaç farklı ürün alarak kullanabiliyor muyuz? Yani diyelim 50 liralık çekim var, 1 dükkandan 70, diğerinden 30'luk ürün ekledim, 50 lira çeki kullanıp bu iki ürünü toplam 50 liraya satınalabiliyor muyum?
  • kuponlar tanımlanmamış halen :(
  • son 6 saat
  • kuponu tanımlanan var mı? benim iki farklı 100 lük alışverişim vardı tanımlanmamış
  • FKD kullanıcısına yanıt
    tabi ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: VATAN34

kuponlar tanımlanmamış halen :(

Nasıl kupon kazanırım?

.... Kampanya kapsamında kazandığınız kuponlar, alışverişleriniz tamamlandıktan sonra 7 Ekim 2013 tarihinde saat 15.00'te hesabınıza tanımlanıyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: VATAN34

kuponlar tanımlanmamış halen :(

Nasıl kupon kazanırım?

.... Kampanya kapsamında kazandığınız kuponlar, alışverişleriniz tamamlandıktan sonra 7 Ekim 2013 tarihinde saat 15.00'te hesabınıza tanımlanıyor....

teşekkürler
  • Kat Kat kampanasındaki çeklere eklenecbilecek pepsi haricinde kodlar neler var arkadaşlar.

Bkmexspress 11 TL bir defa kullanılıyor.

Twitter #ugurluaraba etiketi ile kod alabilen oldumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diricans_RM

Kat Kat kampanasındaki çeklere eklenecbilecek pepsi haricinde kodlar neler var arkadaşlar.

kat kat'la beraber başka çek kullanamayız diye biliyorum, sepette 30 tl indirim de dün bitti, BKM 11 tl kodu da kullanamayız, çünkü sadece bir çek kullanabiliyoruz sepette
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: Diricans_RM

Kat Kat kampanasındaki çeklere eklenecbilecek pepsi haricinde kodlar neler var arkadaşlar.

kat kat'la beraber başka çek kullanamayız diye biliyorum, sepette 30 tl indirim de dün bitti, BKM 11 tl kodu da kullanamayız, çünkü sadece bir çek kullanabiliyoruz sepette

Katkat çekleri bkm ile birleşir diye tahmin ediyorum. Saat 15 de belli olur.
  • son 4 saat
  • arkadaşlar kuponlar tanımlanmış
  • Çekler yüklendi bilginize......
  • Çekler tanımlanmış, şuanda kullanılabilir!!!
  • Benimkiler yüklenmemiş mesaj attım bakalım cevap ne gelecek...

Cevap geldi

edit:

quote:

Değerli Üyemiz,

Kampanya kapsamında kazanmış olduğunuz kuponlar 7 Ekim 2013 tarihinde saat 15.00 itibariyle üyeliğinize tanımlanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasc -- 7 Ekim 2013; 11:34:55 >
  • arkadaşım ve ben alışverişleri gayet güzel şekilde tamamlamıştık. daha kuponlar yüklenmemiş. Acaba gecikmemi yoksa sorunmu var sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: FKD

Arkadaşlar bir sorum var, belki daha önce yazıldı, sadece ilk mesaja bakabildim. Çekleri birkaç farklı ürün alarak kullanabiliyor muyuz? Yani diyelim 50 liralık çekim var, 1 dükkandan 70, diğerinden 30'luk ürün ekledim, 50 lira çeki kullanıp bu iki ürünü toplam 50 liraya satınalabiliyor muyum?

Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var olan çeklerim yok oldu. ama hızlı davranıp 50 tl lik çekimi kullanabildim. Diğer çekler gitti.
  • 15 e kadar onayladığımız zaman acaba yüklenir mi.. benim ilk alışveişim onaylanmadı diğerleri onaylandı..
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.