Şimdi Ara

N11 400 TL alışverişe 550 TL indirim kuponu hediye (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.157
Cevap
13
Favori
56.749
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: halitas

quote:

Orijinalden alıntı: az_tek

Merhaba,

Jetvo denen kitap satıcısından kesinlikle alışveriş yapmayın. Aldığım kitap (Ales 2008-2013 sorular ve çözümleri kargo dahil 30tl) ellerinde yokmuş. O kitap yerine fasikül fasikül deneme sınavları yolladı. 2 yılın soruları eksik çıktı. Bu fasiküllerin sitedeki satış fiyatı 17 tl. Başka sitelerde aynı fasiküller kargo dahil 15 e satılıyor.

Aradaki fark ne olacak diyorum ben onu o kadar ucuza alamıyorum, kargo, komisyon bana 26,15 liraya mal oldu vs diyor. Bu kampanya olmasa çoktan iade etmiştim, kampanya bu şekilde satış yapan çakallara yaradı.
    Ellerinde olmayan kitap hala satışta görünüyor sitede.

Hocam verilen çekler ile kitap almayı düşünüyordum. Dediğin satıyıcı kara listeme aldım. Kesinlikle ürün almam ordan.

kıtap aldım 200 tl lık,

ıkıa kıtap satıcısı guzel satıcıdır sorunsuzdur,
    kıtap11 ıyıdır sorunsuzdur

taht oyunları 119 dan 149 a cıktı malesef, ben aldıktan sonra yenı alanlara geçmiş olsun adamlar çıkartacak cek farkını

• onaylamaya 7 ekim dahil mi? yoksa 6 ekim 23:59 son mu?
  • Hocam zaten tum urunler kademeli kademeli artiyo. Cek icin sevinmemek lazim. Almaya planladgim herseye 6-10 tl zam gedi. Muhtemelenden pazar gunu 2. zami da yapicaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qontak0 Q kullanıcısına yanıt
    6 Ekim hocam.

• quote:

Hocam zaten tum urunler kademeli kademeli artiyo. Cek icin sevinmemek lazim. Almaya planladgim herseye 6-10 tl zam gedi. Muhtemelenden pazar gunu 2. zami da yapicaklar

Benim incelediğim ürünlere de indirim geldi. Belli olmuyor bu n11'e

• quote:

Orijinalden alıntı: alitaro

quote:

Merhaba,

Jetvo denen kitap satıcısından kesinlikle alışveriş yapmayın. Aldığım kitap (Ales 2008-2013 sorular ve çözümleri kargo dahil 30tl) ellerinde yokmuş. O kitap yerine fasikül fasikül deneme sınavları yolladı. 2 yılın soruları eksik çıktı. Bu fasiküllerin sitedeki satış fiyatı 17 tl. Başka sitelerde aynı fasiküller kargo dahil 15 e satılıyor.

Aradaki fark ne olacak diyorum ben onu o kadar ucuza alamıyorum, kargo, komisyon bana 26,15 liraya mal oldu vs diyor. Bu kampanya olmasa çoktan iade etmiştim, kampanya bu şekilde satış yapan çakallara yaradı.

satıcıyı n11 e şikayet edin. şikayetvar.com a şikayet edin. ve son olarak da sözünü ettiğiniz kitabın soru cevap bölümüne yaşadığınız sıkıntıyı yazın ki okuyanlar almasın.

n11'e şikayet ettim, ürün yorumuna ve soru cevap kısmına yazdım.

http://www.n11.com/2014-ales-cikmis-sorular-kolektif-pegem-akademi-yayincilik-P14762956
    aldığım ürün yukardaki.

onun yolladığı eksik fasiküller

http://www.n11.com/irem-ales-tamami-cozumlu-10-fasikul-cikmis-sorular-2014-P11443653

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi az_tek -- 4 Ekim 2013; 20:43:10 >

• Ayın 7 sinde çekler yüklenince 4 adet oto lastiği almayı düşünüyorum. Çeklerden 4 adedini aynı satıcıda kullanabilir miyiz acaba bilen var mı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs431

quote:

Hocam zaten tum urunler kademeli kademeli artiyo. Cek icin sevinmemek lazim. Almaya planladgim herseye 6-10 tl zam gedi. Muhtemelenden pazar gunu 2. zami da yapicaklar

Benim incelediğim ürünlere de indirim geldi. Belli olmuyor bu n11'e

Bana da olmustu indirim olayi ama onemli olan cekler tanimlandigi zaman. Valla mevcut fiyatlar artmasin ben indirim istemiyorum :)
  • arkadaşlar bu fiyatların artması olayına takılmayın. n11 in açılış için yaptığı çek kampanyası için de fiyatları şişirirler dendi ama öyle bişey olmadı. çoğu ürünün piyasaki en ucuz fiyatlarını hatta en ucuzunu n11 de bulabiliyorum. sadece fiyatları iyi takip etmek gerekiyor. günden güne değişiyo fiyatlar. şu sıralar genel bir artış var evet ama çekler 23 gün geçerli. 23 gün boyunca fiyatları şişiremezler. rahat olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: alitaro

arkadaşlar bu fiyatların artması olayına takılmayın. n11 in açılış için yaptığı çek kampanyası için de fiyatları şişirirler dendi ama öyle bişey olmadı. çoğu ürünün piyasaki en ucuz fiyatlarını hatta en ucuzunu n11 de bulabiliyorum. sadece fiyatları iyi takip etmek gerekiyor. günden güne değişiyo fiyatlar. şu sıralar genel bir artış var evet ama çekler 23 gün geçerli. 23 gün boyunca fiyatları şişiremezler. rahat olun

şafak 2
  • Arkadaşlar çekler ayın 7 sinde mi yükleniyor hesaba? Kampanya ayrınıtısında yazmıyor.
  • bence n11 yetkilileri bu sayfayı okumalı ayaklarını denk almalılar, yoksa yaptıkları yatırım yenicarşım gibi diğer firmalar gibi boşa gidecek.
  • Tüm alışverişler çok şükür tamam
  • Arkadaşlar ideomobilya adlı mağazadan 3. alışverişimi ayın 27'sinde yaptım ama hala ürün kargolanmadı. Kaç kez aradım N11'i ama bir sonuç yok. Firmayı iyi takip etmemiştim. Ürünleri hep geç yolluyorlarmış. 5 işgünü yazıyor ilanda 10-15 günü buluyormuş. Bu firmadan ürün almayın. Mecbur pazartesi çek satın alacağım. 3 adet 100 TL satmak isteyen olursa uygun fiyata alabilirim.
  • quote:

Merhaba,

Aynı firmadan iki kitap bende aldım. Ellerinde yokmuş başka firmadan alıp bana göndereceklermiş ama kargo parasını ben siz ödeyeceksiniz dediler.Tabiki kabul etmedim.
    dün kargoya vermişler kitapları ama tıkladığımda ''Girdiğiniz bilgiler için bir sonuç bulunamamıştır'' diyor.Mecbur yarın onaylayacaz yoksa 250 tl lik kupon heba olacak.

• Jetvodan baska da sinav icin kitap satan da yok

• burayı bir deneyin isterseniz. Hiç alışveriş yapmadım ama fiyatlar çok uygun görünüyor. bana bunları 30 liraya yolladı jetvo, hemde 2 yılın sorusu eksik çıktı.

http://www.yargiyayinevi.com/kitabevi/30398-ALES-Cikmis-Sorular-2008-2013-Fasikul-Cozumlu-Irem-Yayinlari-2014.aspx.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_yilmaz

quote:

Merhaba,

Aynı firmadan iki kitap bende aldım. Ellerinde yokmuş başka firmadan alıp bana göndereceklermiş ama kargo parasını ben siz ödeyeceksiniz dediler.Tabiki kabul etmedim.
    dün kargoya vermişler kitapları ama tıkladığımda ''Girdiğiniz bilgiler için bir sonuç bulunamamıştır'' diyor.Mecbur yarın onaylayacaz yoksa 250 tl lik kupon heba olacak.

Bence hemen onayla kitabı takma kafana.ben yağlar yola çıkmadan onayladım :)

• arkadaşlar alışverişi onaylama 7 ekim dahil mi.. ben ürünü aldığım firmayı aradım biz görüştük 7 ekim dahil dediler diyor..
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.