Şimdi Ara

N11 400 TL alışverişe 550 TL indirim kuponu hediye (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.157
Cevap
13
Favori
56.748
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 3 adet 100 TL üzeri alışveriş yaptım, 300 TL çek saatinde yüklendi.

GTA V, Navigasyon, Masa, Dolap ıvır zıvır almıştım. Ama gördüğüm kadarıyla, benim gibi ticari olmayan alışverişlerin de kuponlarını yüklememişler. Son sayfaları okuyunca anladım ki ucuz yırtmışım. Site resmen hepimizi bir torbaya koymuş, şanslıların çeklerini tanımlamış, kalanların da, ne aldıklarına bile bakmadan, ticari alışveriş bahanesi ile çeklerini tanımlamamış.

Gerçekten üzüldüm. O kişiler arasında olmak istemezdim. Gerçekten çok can sıkıcı bir durum. Bundan sonra N11 çek kampanyası olduğunda en az 20 kere düşünürümö herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: achillus79

quote:

Orijinalden alıntı: hamitb3

Bu arada yine de şikayetlerinizi bildirin derim ama şikayetvar.com n11 e danışarak şikayet yayınlıyor bilginiz olsun o yüzden kimsenin kupon şikayeti yayınlanmış değil.Yani orası fos.Ama e-devlet şifresiyle sisteme giriş yapılarak şu adrestenhttps://giris.turkiye.gov.tr/Giris/gir?kurumId=673CjiG3yQ başvurulabilir ve şikayette bulunulabilir.

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2057858/n11com-kupon-yatmiyor/eszsr

linkin altında kullanıcı yorum yapmıs demişki 2 hesaptan alışveriş yapmam bütün çeklerimi vermemeniz adilmdi diye.demekki öyle bilgi verilmiş.

ben abimin hesabından kendi kredi kartımla sadece 21 tl lik bi alışveriş yaptım onun adına bundan dolayımı bizi ticari sayıyolar acaba :D çeki verilmeyen arkadaşlar sizin kartınızla farklı hesaptan tek bi alışverişte olsa gerçekleştrildimi ?

buda şikayet var daki linkim http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2057362/

benim durum da aynı bir başka hesaptan 20 liralık bir alışverişi kendi kredi kartımla yaparak ben de kara listeye düşmüşüm

• quote:

quote:

quote:

Bu arada yine de şikayetlerinizi bildirin derim ama şikayetvar.com n11 e danışarak şikayet yayınlıyor bilginiz olsun o yüzden kimsenin kupon şikayeti yayınlanmış değil.Yani orası fos.Ama e-devlet şifresiyle sisteme giriş yapılarak şu adrestenhttps://giris.turkiye.gov.tr/Giris/gir?kurumId=673CjiG3yQ başvurulabilir ve şikayette bulunulabilir.

linkin altında kullanıcı yorum yapmıs demişki 2 hesaptan alışveriş yapmam bütün çeklerimi vermemeniz adilmdi diye.demekki öyle bilgi verilmiş.

ben abimin hesabından kendi kredi kartımla sadece 21 tl lik bi alışveriş yaptım onun adına bundan dolayımı bizi ticari sayıyolar acaba :D çeki verilmeyen arkadaşlar sizin kartınızla farklı hesaptan tek bi alışverişte olsa gerçekleştrildimi ?

benim durum da aynı bir başka hesaptan 20 liralık bir alışverişi kendi kredi kartımla yaparak ben de kara listeye düşmüşüm

tamamda bunu ticari ile ne alakası var yengemin istedigi 20 tl lik ürünüonun hesabından benim kartla alıp parasını almıstım bumudur yani ticaret ?siz nerden öğrendiniz onlarmı söylediler ?ben sadece tahmin yürttüm.Ama bundansa eger bu resmen bahane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achillus79 -- 12 Ekim 2013; 0:26:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SquallTr

Ben 3 adet 100 TL üzeri alışveriş yaptım, 300 TL çek saatinde yüklendi.

GTA V, Navigasyon, Masa, Dolap ıvır zıvır almıştım. Ama gördüğüm kadarıyla, benim gibi ticari olmayan alışverişlerin de kuponlarını yüklememişler. Son sayfaları okuyunca anladım ki ucuz yırtmışım. Site resmen hepimizi bir torbaya koymuş, şanslıların çeklerini tanımlamış, kalanların da, ne aldıklarına bile bakmadan, ticari alışveriş bahanesi ile çeklerini tanımlamamış.

Gerçekten üzüldüm. O kişiler arasında olmak istemezdim. Gerçekten çok can sıkıcı bir durum. Bundan sonra N11 çek kampanyası olduğunda en az 20 kere düşünürümö herhalde.

çeki yüklenip bize destek verdiğin için tşkler hocam .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tamamda bunu ticari ile ne alakası var yengemin istedigi 20 tl lik ürünüonun hesabından benim kartla alıp parasını almıstım bumudur yani ticaret ?siz nerden öğrendiniz onlarmı söylediler ?ben sadece tahmin yürttüm.Ama bundansa eger bu resmen bahane

evet müşteri hizmetleri merkezden böyle bildirilmiş dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Avantajix'i durdurmuşlar. Keşke beklemeseydim bayramın geçmesini
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

ben her ihtimale karşı aldığım ürünlerin paketini açmamıştım yüklemezlerse geri gönderirim diye

Aynen hocam 3.5 attım ama yüklediler . Yüklenmeyen arkadaşlara üzüldüm ne diyim , keşke n11 tanımlasa çeklerini . Ama kampanyalarda dönen paranın haddi hesabı yok . Doğuş olmasaydı arkalarında batardı bu site ama doğuş var bi halt olmaz :)
  • Arkadaslar elimde 3x100 artı 50x1 cek var aycicek yagi alsam tanesi 25 tl kargo bedava 8 tane alsam 8x25=200 eder 100 cek dussek 100 tl ye 8 yag resmen bedava ona da karışmazlar ya iptal ederler mi ki?

• N11.COM DOLANDIRDI MI?

Soru Açıklaması : neden kimse bana cevap vermiyor nerede benim kuponlarım
    Cevap Açıklaması :
    Değerli Üyemiz,

Kampanya nihai tüketicilere yönelik kurgulanmış tır ve ticari amaçla satın alınan siparişler için kupon tanımlaması yapılmamaktadır.

Farklı avantajlı kampanyalarımızla alışverişe devam edebilir ve kupon kazanabilirsiniz

İyi alışverişler,

Saygılarımızla,

n11.com Müşteri Hizmetleri

• çekler telefon ve fotoğraf bölümünde kullanılyordu sorun mu var örnek şu tarzhttp://www.n11.com/sandisk-ultra-16gb-class-10-micro-sdhc-hafiza-karti-sdsdqua-016g-u46a-ucretsiz-kargo-P13003804 3 tane alıp 50 puanı kullanacaktım yanmasın diye alla alla yrn arayacağım olmadııı ( bİLGİSAYAR elektronikte kullanılmıyor biliyorum ama telefon kılıfı vs de kullanılıyor diye biliyordumm sadece gıda ve giyim değilyaa KULLANILMASI GEREK
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizard0

çekler telefon ve fotoğraf bölümünde kullanılyordu sorun mu var örnek şu tarzhttp://www.n11.com/sandisk-ultra-16gb-class-10-micro-sdhc-hafiza-karti-sdsdqua-016g-u46a-ucretsiz-kargo-P13003804 3 tane alıp 50 puanı kullanacaktım yanmasın diye alla alla yrn arayacağım olmadııı ( bİLGİSAYAR elektronikte kullanılmıyor biliyorum ama telefon kılıfı vs de kullanılıyor diye biliyordumm sadece gıda ve giyim değilyaa KULLANILMASI GEREK

Elektronik bolumunde ?
    500 tl de gecer 50 tl

• eyvallah şöyle bidaha baktım hepsi elektronik katogorisi altındaymış gıdaya yada giyime yönelecez öyleyse ii günler
  • 12 Ekimde 100 liralık bir ürün aldım, yanına da 100 küsür liralık kitap ekledim ve 100 liralık çekimi kullandım.
    Kitabı İDEFİX isimli firmadan almıştım, hala onaylanmayınca bi bakayım diye firmanın linkine tıkladım ama 'böyle bir sonuç bulunamadı' diyor,
    ne kadar saçma bir durum, madem siteden ayrılacaksın ya sipariş alma ya da aldığın siparişleri gönder.

Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu acaba?
  • Arkadaşlar bu çekleri kullanmak için aynı dükkandan ürün almak zorunlu mu?

95 liralık bir ürün alacağım başka dükkandan 11 liralık ürün ekleyip 106 lira yapıyorum ama böyle olunca 50 liralık kuponu kullanamıyorum.

95 liralık üründen 2 tane alıyorum 190 tl ediyor o zaman 50 liralık çek kullanılıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Arkadaşlar bu çekleri kullanmak için aynı dükkandan ürün almak zorunlu mu?

95 liralık bir ürün alacağım başka dükkandan 11 liralık ürün ekleyip 106 lira yapıyorum ama böyle olunca 50 liralık kuponu kullanamıyorum.

95 liralık üründen 2 tane alıyorum 190 tl ediyor o zaman 50 liralık çek kullanılıyor...

11 liralık ürünün elektronik kategorisinde olmadığına emin misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsporlu

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Arkadaşlar bu çekleri kullanmak için aynı dükkandan ürün almak zorunlu mu?

11 liralık ürünün elektronik kategorisinde olmadığına emin misiniz?

Ondan emin değilim işte:)Saolasın telefon bataryası ihtiyacım vardı onu ekliyordum demek ki ondan alamıyormuşuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar katkat kazan kampanyasından aldığımız ürün karşı taraftan iptal edilirse yada iade edersek bu da 30.10 tarihini geçerse çeki tekrar yüklerler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecemavisi06

arkadaşlar katkat kazan kampanyasından aldığımız ürün karşı taraftan iptal edilirse yada iade edersek bu da 30.10 tarihini geçerse çeki tekrar yüklerler mi ?

Aynen hocam ben de bunu merak ediyorum, ben tek parça ürün aldım 100 tl kullandım daha kargoya verilmedi şimdi iptal etsem acaba 100 lira yüklenecek mi bilmiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diricans_RM

Çeki yüklenmeyen arkadaşlar hesabınızla ilgili inceleme olduğu için kuponlarınız yüklenmemiştir.

23-24-25 Eylül tarihlerinde 4 adet 100 tl üzeri alışveriş yaptım 3 gündür Katkat kampanyasından kuponlarımın yüklenmesini beklerken bugün müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede alışverişlerin ticari olarak usulsüz yapıldığı için kuponlar yüklenmeyecekmiş.

Aşagıda belirttiğim alıverişler Ticariymiş neresi ticari siz değerlendirin.

Gelebilecek Soruları cevaplayım
    *Kampanyaya tek hesapla katıldım
    *Kampanyadan aldığım ürünler; Yazıcı 1 adet, El Blenderi 1 adet, Mouse 1 adet, Şarjlı Süpürge 1 adet, Tablet 1 adet, Flash bellek 6 adet.
    *Başka hesaptan alışveriş yapılmadı

Müşteri hizmetlerine sordugumda evime aldıgım Süpürgenin blenderin yazıcının mouse un neresi ticari bana izah edin diyorum cevap veremiyorlar.

Sormak İstediğim;
    Nasıl bir yol izlemeliyim

*Kakkımı aramak istediğimde Tüketici Hakem Heyetleri bu konuda yardımcı olabilirmi?
    *Bimer'e başvuracağım başka alternatif yöntem varmı?

Bimer değilde tüketici hakem heyetine başvurursanız bence hakkınızı alırsınız almamanız için bir sebep yok gibi.

• Çok şükür benim kuponlar yattı ve hepsini kullandım sayılır, eğerki benim kuponlarda yatmasaydı sinirden kafayı yerdim heralde, n11 sitesi bu kampanya ile kendine zarar verdi bence.
    Halbuki ilk 5000 kişi vs. diye ibare koysalardı sonrada vermeyecekleri kişilere ilk 5000 de değildiniz ondan vermedik deselerdi hiç olmazsa millette ah be der işi geçiştirirdi. Baktılarki firma zarara giriyor ticaret mazeretini uydurmuşlar.
    Bende son kuponumu kullanıp daha pek uğramayı düşünmüyorum siteye. Mağdur arkadaşlara geçmiş olsun
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.