Şimdi Ara

N11 400 TL alışverişe 550 TL indirim kuponu hediye (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.157
Cevap
13
Favori
56.750
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Arkadaşlar siparişi iptal edilen var mı?

Dün 4 adet alışveriş yaptım.

2'si iptal edilmiş

Kaldı ki iptale sebep bulamıyorlar. 2 kere aradım, hala inceleyip geri dönemediler.

Neyse ki kat kat kampanyası uzatılmış bu gece sonuna kadar...

Değişiklik: 3.sipariş de iptal edildi

Siparişlerin 3 tanesi farklı farklı firmalardan aynı üründü. sanırım bu yüzden iptal edildi ancak kampanya maddelerinde böyle bir şart yok. neye dayanarak iptal ediyorlar

1-2 sayfa önce yazdım dostum senin söyleyeceğin olayı. Siparişler kontrol edildi ve aynı kartla aynı adrese yapılan aynı ürün gönderileri iptal oldu ve oluyor

Dun gece aradim bun de aradım sıkıntı olmadgnı belirttiler 4 adet yag aldım 3 u aynı firmadan
    Moligraf elf
    Moligraf elf

Marmara oto

Elf sporti marmara oto
    Castrol magnetech oto perforormans

Star wars dvd sanal dunyasi
    Carbon enj temx2 oto performans

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,
    Turkcell indirimini kullanarak 142 liralik alışveriş yaptım. kampanya açıklamalarında iki kampanya birleştirilemez diyor. Şimdi bana 50 liralık çek yatacakmı yatmayacakmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

Merhaba,
    Turkcell indirimini kullanarak 142 liralik alışveriş yaptım. kampanya açıklamalarında iki kampanya birleştirilemez diyor. Şimdi bana 50 liralık çek yatacakmı yatmayacakmı?

yatacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

quote:

2'si iptal edilmiş

Kaldı ki iptale sebep bulamıyorlar. 2 kere aradım, hala inceleyip geri dönemediler.

Siparişlerin 3 tanesi farklı farklı firmalardan aynı üründü. sanırım bu yüzden iptal edildi ancak kampanya maddelerinde böyle bir şart yok. neye dayanarak iptal ediyorlar

1-2 sayfa önce yazdım dostum senin söyleyeceğin olayı. Siparişler kontrol edildi ve aynı kartla aynı adrese yapılan aynı ürün gönderileri iptal oldu ve oluyor

Dun gece aradim bun de aradım sıkıntı olmadgnı belirttiler 4 adet yag aldım 3 u aynı firmadan
    Moligraf elf
    Moligraf elf

Marmara oto

Elf sporti marmara oto
    Castrol magnetech oto perforormans

Star wars dvd sanal dunyasi
    Carbon enj temx2 oto performans

n11 kendi fonladığı yani kendinden extra indirim verdiklerini iptal ediyor.

• Arkadaşlar mağaza telefonlarına nasıl ulaşıyoruz? makroshop isimli dükkandan dün bir ürün aldım. Bugün bitti daha ürün onaylanmadı bile :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_of_world

100 tl üstü alınabilecek mantıklı bir şey önerisi olan var mı?

Üzerinize alınmayın benim için de geçerli ama tüketim çılgınlığına çok iyi bir örnek şuanki halimiz ben de 2. alışverişi yaptım 3. için alınabilitesi olan birşey arıyorum ihtiyacım olmamasına rağmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: römercan

quote:

Üzerinize alınmayın benim için de geçerli ama tüketim çılgınlığına çok iyi bir örnek şuanki halimiz ben de 2. alışverişi yaptım 3. için alınabilitesi olan birşey arıyorum ihtiyacım olmamasına rağmen.

katılmıyorum ihtiyaç dahilinde alınacak şeyler her türlü alınıyor fırsatı değerlendirmek lazım.Bilinçli tüketici alırken kazanır bebk bezini sıvı yağları vs. çok aldık diye çok tükenmiyor ki

• quote:

Orijinalden alıntı: turgay0651

quote:

Orijinalden alıntı: römercan

quote:

katılmıyorum ihtiyaç dahilinde alınacak şeyler her türlü alınıyor fırsatı değerlendirmek lazım.Bilinçli tüketici alırken kazanır bebk bezini sıvı yağları vs. çok aldık diye çok tükenmiyor ki

Tamam hocam ben onlardan bahsetmiyorum onu zaten ihtiyaci olan aliyor devam ediyor hersey bittikten sonra aklinda alacak birsey olmayan ama almak istememizi sağlayan olgudan bahsetmek istedim.

• quote:

quote:

N11 400 TL alışverişe 550 TL indirim kuponu hediye

sizce sıkıntı olur mu??????????
    tum fırmaları aradım ellerınde malzeme mevcutmuş hemen godercez dedıler.

Star wars a yeni siparis ysziyor sorun olur mu acep?

Benimkinde iptal edilcek durum var mi?

• http://www.n11.com/western-digital-yeni-model-1tb-usb-30-tasinabilir-hariciharddiskwdbuzg0010bbk-eesn-ucretsiz-kargo-P13938033

bu 1 tb üründen 1 den fazla alanları iptal etmişler. aradım müştei hizmetlerini 1 kullanıcı aynı üründen 1 tane alır dediler. böyle saçma bir site görmedim
  • Beyler buradan ürün alan varmı?

http://www.n11.com/gelismis-magaza/supermarketim

Adamlar gün bitti daha onaylamadı. Böyle giderse bizim çeki yalan edicekler gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halitas

Beyler buradan ürün alan varmı?

Adamlar gün bitti daha onaylamadı. Böyle giderse bizim çeki yalan edicekler gibi görünüyor.

ben aldım 3. gün onaylayıp, 4. gün yolladılar
  • quote:

Onayın bugün olması gerekmiyor ki. Alışveriş bugün tamamlansa yeter.
  • Siparişin içine girin ve altta mesafeli satış sözleşmesini açın. İçinde karşı tarafın bütün bilgileri var.
  • quote:

2'si iptal edilmiş

İptal nasıl oluyor arkadaşlar?

Ben kendi hesabımdan alışveriş yaptım, iş yerinden arkadaşım içinse ikinci bir hesapla onun adına-adresine ve onun kartı ile alışveriş yaptım, kargo da geldi. Şimdi siparişi tamamla butonuna basınca "siparişte değişiklik yapıldı, kontrol edin" yazıyor ve sipariş tamamlanamıyor.

Sizin siparişte direkt iptal mi yazıyor acaba?

• Beyler dunkı yaptıgım 4. alısverısım onaylandı fakat kargo yapılmadı bır problem olurmu...
    bide urun tukennmıs ınsallah ıptal etmez bunu sımdı ..
    http://www.n11.com/codegenqbix1gbddr38gbhafiza7tablet4luhediyepaketihediye19990tlyerine-12990tl-P15468415

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre-29 -- 30 Eylül 2013; 20:33:21 >
  • Sipariş onaylamasa bile biz belirtilen tarih içerisinde alışveriş yapmış bulunuyoruz. Kuponlar 3 ve 4. Siparişlerim daha onaylanmadı. Kupon yükleneceğini umuyorum. Siparişin onaylanması gerektiği kuralı görmedim bilgi sayfasında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

quote:

Onayın bugün olması gerekmiyor ki. Alışveriş bugün tamamlansa yeter.

Yorumları okudum bugün içinde birisi yazmıs 11 günde teslim aldım diye. Cumaya kadar en geç kargoya verilse gider kendim alırım. Sallarsalar 250 tl lik çekten ederler bni.
    Bunlara telefonla ulaşmanın bir yolu yokmudur? Size gelen faturada falan yazmıyor mu hocam?

• Ben cumartesi verdim siparişi daha kargolanmadı a4tr de işin içinde.önceden gün sonunda kargoluyorlardı.
    http://www.n11.com/sandisk-ultra-16gb-microsd-class-10-hafiza-karti-P14822024
  • Sona kalan dona kalır.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.