Şimdi Ara

N11 400 TL alışverişe 550 TL indirim kuponu hediye (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.157
Cevap
13
Favori
56.750
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: halitas

quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

quote:

Beyler buradan ürün alan varmı?

http://www.n11.com/gelismis-magaza/supermarketim

Adamlar gün bitti daha onaylamadı. Böyle giderse bizim çeki yalan edicekler gibi görünüyor.

Onayın bugün olması gerekmiyor ki. Alışveriş bugün tamamlansa yeter.

Yorumları okudum bugün içinde birisi yazmıs 11 günde teslim aldım diye. Cumaya kadar en geç kargoya verilse gider kendim alırım. Sallarsalar 250 tl lik çekten ederler bni.
    Bunlara telefonla ulaşmanın bir yolu yokmudur? Size gelen faturada falan yazmıyor mu hocam?

Ben cuma gunu almistim.bugun onaylandi ve kargoya verildi.adama mesaj atmistim ne zmn gondereceksiniz diye.adam cvp verme zahmetinde bile bulunmadi.bir daha asla alisveris yapmam bu saticiyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar az önce alışveriş yaptım 2 kere kupon kazanacağım değil mi?
  • kuponla uğraşmak istemeyenler için 85 liraya 111 liralık alışveriş fırsatı :)
  • Az önce aldım ürün bende puan kazanabilecekmiyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demin telefonla aradım, kampanya 29 eylül gece yarısı bitmiş, geçen hafta satın almayıp sona bırakınca sonuç bu.
    önümüzdeki maçlara bakarız artık :D
  • Ben bugün bi alış-veriş yaptım o sayılmıyormu ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

Demin telefonla aradım, kampanya 29 eylül gece yarısı bitmiş, geçen hafta satın almayıp sona bırakınca sonuç bu.

Ulan bunlarında bi dediği bi dediğine tutmuyor.Amma yanar döner çıktı bunlarda. Bugun 3 tane alisveris yaptim eger 3 u de gecersiz olursa siparisler iptal ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viacon -- 30 Eylül 2013; 22:50:55 >
  • quote:

Demin telefonla aradım, kampanya 29 eylül gece yarısı bitmiş, geçen hafta satın almayıp sona bırakınca sonuç bu.

kampanya uzadı demişlerdi
  • quote:

Bende aradım az önce kayıt altına alınıyormu diyede sordum kampanya bugün son 7ekime kadar tamamlanırsa alışveriş kazanacaksınız dedi puan daha önce aranmış geçerli değil denmiş diye sordum özür dileriz arkadaşların yanlış bilgilendirmesi için dedi 22:44 dilan hanımla görüştüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Adamlar gün bitti daha onaylamadı. Böyle giderse bizim çeki yalan edicekler gibi görünüyor.

Yorumları okudum bugün içinde birisi yazmıs 11 günde teslim aldım diye. Cumaya kadar en geç kargoya verilse gider kendim alırım. Sallarsalar 250 tl lik çekten ederler bni.
    Bunlara telefonla ulaşmanın bir yolu yokmudur? Size gelen faturada falan yazmıyor mu hocam?

Satıcı İsim/Unvanı: Mono Sanal Mağazacılık Tic. Ltd. Şti.
    Satıcının Açık Adresi: Şerifali mah. Barbaros Bulvarı Mira Plaza no:9 Kat:1
    Satıcının Telefonu: 2165400097

Not: Benim siparişi 3. gün teslim ettiler.

• Yalan rüzgarı gibi kampanya
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

Yalan rüzgarı gibi kampanya

Çok karışık emin olana kadar 50 defa müşteri hizmetlerini aradım.N11 çok hata yapıyor bu arada acayip sistemleri var.
  • Nooldu şimdi kampanya hala geçerli miymiş?
  • Ne iş bu ya... Ben 30 eylül dahil sanıyordum ve alışveriş yapmıştım. Şimdi 30 eylül dahil değil mi? 30 Eylüle kadar diye okuyunca mantıklı geliyor ama..

• 30 eylül geçerli ya ;)
  • aslında bu gece bitmesi lazım, duyuru hala aktif. dün bitseydi anasayfadan kaldırırlardı. bende bugün 3 ürün alıp 4. alışverişimi tamamladım. kupon vermezlerse iptal ederim alışverişleri.

edit: biraz önce cevap geldi bugün 23.59 a kadar yapılan alışverişler dahil diyor,mantıklı olan da bu zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuka -- 30 Eylül 2013; 23:44:43 >
  • valla bıktırdınız mh yi, kaç bin tane aynı soru kampanya devam ediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byerdem42

quote:

quote:

quote:

Ben cuma gunu almistim.bugun onaylandi ve kargoya verildi.adama mesaj atmistim ne zmn gondereceksiniz diye.adam cvp verme zahmetinde bile bulunmadi.bir daha asla alisveris yapmam bu saticiyla.

Katılıyorum. Riske girdik bu satıcıdan alarak umarım sıkıntı olmaz. Farklı satıcıdan tamamlamak için Persil aldm. Bugün onaylandı kargoya verildi. Bunlar dönmüyor bile mesajlara.

Hocam bilgiler için sağol sabah bir telefon açim durumu ögrenim..

• Oh be bitti de kurtulduk. Artik yuklensin puanlar hadi gari

• Çoklu alışveriş yapanların çeklerini yüklemeyebilirler, umarım kimsenin canı yanmaz. Herkese hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.