Şimdi Ara

n11 / ***** 5 Yıldızlı Alışveriş – Kupon Kampanyası (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
20
Favori
30.500
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam 222 lik kupon hangi kategorilerde geçerliymiş bende forumda satan arkadaşlardan 222 alıp, bilgisayar almayı düşünüyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: chuck_bartowski

1000 TL üstüne 222 TL indirim kazandım ama neredeyse bütün kategorilerde geçerli değilmiş Nerede kullanacağız bu kuponu

telefonda geçmiyor mu?
  • Geçerli olmayan kategoriler kısmında süpermarket (ev yaşam), anne bezi , ıslak mendil (anne bebek), altın gümüş (mücevher saat) yazıyor. Altında geçerli olmadıktan sonra tırt zaten, diğerlerinde hep bindirilmiş fiyatlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chuck_bartowski -- 4 Aralık 2014; 14:25:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

Şİrkete 4 adet telefon aldım çok düşeş oldu, kuponu kazandım yüklendiğinde kendimede note 4 alacağım, tık hızı beklerken bu çok iyi oldu :)

Sabri ya Sabri :)))
  • 100 liralık kupon kazandım, 7 lira civarıda alışverişten puan gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onay sonrası yüklenecek kuponun siparişten hemen sonra kuponlarımda görünmesi gerekiyor mu, yoksa alışveriş onaylanınca mı görünür hale gelecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

Şİrkete 4 adet telefon aldım çok düşeş oldu, kuponu kazandım yüklendiğinde kendimede note 4 alacağım, tık hızı beklerken bu çok iyi oldu :)

Sabri ya Sabri :)))

• hesabınız beklemeye alındı ne demek arkadaşlar kupon yüklü olan hesabımı banlamışlar galiba?
  • 222 TL kupon kaçtan satılır ki ? Ona göre bir maliyet hesabı yapıp birşey alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 5 Aralık 2014; 15:50:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aniceman

onay sonrası yüklenecek kuponun siparişten hemen sonra kuponlarımda görünmesi gerekiyor mu, yoksa alışveriş onaylanınca mı görünür hale gelecek?

siz siparişe onay verdikten sonra kuponlarımda görünüyor
  • pvp_headshot kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
    yukarılarda bir arkadaş, "bu alışveriş size uğurlu geldi, ... Tl kupon kazandınız" mesajı almış da; emin olamamıştım.
  • millet konular siliniyor ara ara n11 sitesi 1100 altlimit 100 tl kuponu veriliyor ihtiyacı olan takipci olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elfen_lied -- 5 Aralık 2014; 16:14:39 >
  • n11 üyeliğim askıya alınmış ,benzer mail alan var mı,?

Üyeliğiniz beklemede olduğundan satın alma işlemini gerçekleştiremezsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 5 Aralık 2014; 16:52:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

222 TL kupon kaçtan satılır ki ? Ona göre bir maliyet hesabı yapıp birşey alabilirim.

Kanaatimce;
    1- 222 TL.lik kupon ise 1000 TL üzeri alışverişlerde geçerli
    2- n11, genelde 1000 TL üzerine alışverişlerde 100 TL tık hızında indirim kuponu dağıtıyor
    3- Bu kuponu almak isteyenler şöyle düşünecek n11 zaten 1000 TL üstü alışverişlerde 100 TL kuponu ara ara veriyor.
    O halde kuponun bana sağlayacağı maksimum avantaj 222-100=122 TL olacak
    4- 122 TL indirim için verilebilecek en fazla tutarın 80 TL (ki bana göre bu bile fazla) olursa alıcıya kalan indirim 42 TL olacak

Bence ederi en fazla 70 TL olur

• o çeke şimdiden değer biçilmez. eğer banka kampanyası dışında birşey olmazsa şu anki değeri %50 dir.

Olur da %11 gibi anında indirim gelirse ve üstüne banka kampanyası olursa 222 lik çeki 150 ye bile alamazsınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaagungor
    Olur da %11 gibi anında indirim gelirse ve üstüne banka kampanyası olursa 222 lik çeki 150 ye bile alamazsınız..

Bu 222 TL çekleri bayağı yüksek fiyattan satmak isteyenler var.

Acaba bu 222 TL aslında çek değil de, kodu ile herhangi bir hesaba tanımlanabilen kupon mu ?
    Aynı hesapta kalan bir kupon ise, o hesabın bir de tık hızında çeki olması gerekir.

Yani örneğin 1.322 TL'lik ürün alacak ise, 100 TL tık hızında indirim, 222 TL kupon ve mesela 111 TL Bonus kampanyası ile bu ürün,
    1.322 - 100 - 222 - 111 = 889 TL'ye mi geliyor ?

O zaman 150 TL'ye satılsa, 889 + 150 = 1.039 TL'ye gelmiş olur.
    222 TL kupon olmadığı durumda ise 1.322 TL'lik ürün 100 TL tık hızında ve 111 TL Bonus ile 1.111 TL'ye gelir.

Bu açıdan bakıldığında evet, ilave indirim sağlamış gibi oluyor ama harcama tutarının da 222 TL daha yüksek olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 5 Aralık 2014; 17:49:40 >

• daha önce bir kaç arkadaş da sormuş ama net bi cevap bulamadım 3 sorum var cevaplarsanız sevinirim.

1- 1.500 TL lik çeyrek alsak bonus karta 111 tl bonus para alabiliyor muyuz ?

2- 1500 TL lik çeyrek aldığımızda 222 TL kupon veriyorlar mı ?

3- 222 tl lik kuponu 1000 TL lik altın aldığımızda kullanabilir miyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkmazbey

daha önce bir kaç arkadaş da sormuş ama net bi cevap bulamadım 3 sorum var cevaplarsanız sevinirim.

1- 1.500 TL lik çeyrek alsak bonus karta 111 tl bonus para alabiliyor muyuz ?

2- 1500 TL lik çeyrek aldığımızda 222 TL kupon veriyorlar mı ?

3- 222 tl lik kuponu 1000 TL lik altın aldığımızda kullanabilir miyiz ?

hayır
    evet
    hayır

benim bildiğim bu
  • apocalipse kullanıcısına yanıt
    tühhh tek taşla kuş katliamı yapmayı planlamıştım yarın daha detaylı bi araştırayım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkmazbey

tühhh tek taşla kuş katliamı yapmayı planlamıştım yarın daha detaylı bi araştırayım. :)

ama ilk madde de bonus yerine maksimum kullanırsan 100 tl puan kazanabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.