Şimdi Ara

n11 / ***** 5 Yıldızlı Alışveriş – Kupon Kampanyası (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
20
Favori
30.396
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bir adet org aldım 520 tlye 77 tl indirim kuponu gelecek alışveriş tamamlanınca,
    1600 tlye bi elektro bateri alıcam hocam indirim geçerli oluyor mu müzik aletlerinde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben müşteri temsilcisi ile görüştüm. Çekler 1500 üzeri 222 sonrada 1000 tl üzeri kullanım şartı var. n11 / ***** 5 Yıldızlı Alışveriş – Kupon Kampanyası n11 / ***** 5 Yıldızlı Alışveriş – Kupon Kampanyası

• ravunos kullanıcısına yanıt
    white friday müthiş olmuş tebrik ederim...
    inşallah benim çeki de düzgün yatırırlar.
  • Arkadaşlar satın almayı onayladım . Ardından mail geldi ve 222 liralık çekimin yüklendiğini söyledi.

N11 sitesinden de kontrol ettim sıkıntı yok kupon hesabımda görülüyor.

10'lu çeyrek altın ve 0.5 gram altın almıştım 1500'e tamamlamak için. Sepet toplamım 1520 liraydı. Sıkıntı çözüldü yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06Ankara06FB

white friday müthiş olmuş tebrik ederim...

Son anda aklıma gelince pek yaratıcı olmadı :) ancak ben olsam bu işi amerikaya inat white friday diye lanse ederdim nasılsa alınacak birşeyde yok şeklimiz olurdu en azından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utuman

Arkadaşlar satın almayı onayladım . Ardından mail geldi ve 222 liralık çekimin yüklendiğini söyledi.

N11 sitesinden de kontrol ettim sıkıntı yok kupon hesabımda görülüyor.

10'lu çeyrek altın ve 0.5 gram altın almıştım 1500'e tamamlamak için. Sepet toplamım 1520 liraydı. Sıkıntı çözüldü yani.

hocam kuyumcular çeyreği kaça bozuyor malumatınız varmı?

birde 222 liralık çek yanında 1000 lira üzeri olduğu için 111 lira bonus kazanımı varmı acaba
  • Yeni çeyrek 137 den bozuyorlar…
    Altin aliminda bonus yuklemesi olmuyor…

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadşalar bende dün 677 tl lik alışveriş yaptım banada fotografta görünen kuponları verdi tek seferlik 77 tl yerine 69.40 tl lik kupon veriyor birde bunu bölüyor

bu durumu bana birisi açıklayabilir mi ?

n11 / ***** 5 Yıldızlı Alışveriş – Kupon Kampanyası
  • anında kullanılabilen bir kampanyası yokmu bunların. mesela 189 tl ye blender seti var onu almak istiyorum ama bu kupon işime yaramaz tek seferlik alışveriş için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravunos

Ben müşteri temsilcisi ile görüştüm. Çekler 1500 üzeri 222 sonrada 1000 tl üzeri kullanım şartı var.
    web chat nerede. iletişim yada yardımda göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperebren

Yeni çeyrek 137 den bozuyorlar…

hocam sistem onu nasıl anlıyor.sonuçta garanti ekstre de n11.com katagori olarak ''diğer'' diye geçiyor.
    taksit olayınıda tek çekim çektirsem.hadi 4 taksit yapsam taksitten anlıyor diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

hocam sistem onu nasıl anlıyor.sonuçta garanti ekstre de n11.com katagori olarak ''diğer'' diye geçiyor.
    taksit olayınıda tek çekim çektirsem.hadi 4 taksit yapsam taksitten anlıyor diyelim

Altın aliminda tahminen farkli pos kullanılıyor. Ben dün altin aldim ve bonus kazandiniz msj gelmedi. Siz yine tek çekim yapıp sansinizi deneyin…

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sepette iki ürün toplamı 1.554 idi ve ilk alışverişte 111 TL maili gelmiştir.
    Alışverişleri tamamladım 222 TL olarak yüklendi, onay sonrası herşey normale döndü.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

Altın aliminda tahminen farkli pos kullanılıyor. Ben dün altin aldim ve bonus kazandiniz msj gelmedi. Siz yine tek çekim yapıp sansinizi deneyin…

hocam malumunuz garantinin şöyle bir kampanyası var
    http://www.garanti.com.tr/taksit

kampanya şartlarında ise aşağıdaki durum geçerli
    Kampanyaya katıldığınıza dair onay SMS'ini aldıktan sonra, Garanti Bankası Kredi Kartlarınızla yurtiçinde yapacağınız 75 TL-10.000 TL arası peşin alışverişler 3 taksite bölünecektir. Kampanyaya katılmadan önce yaptığınız alışverişler ile ekstre kesim tarihinizde yaptığınız alışverişler kampanyaya dahil edilmeyecektir. 75 TL-10.000 TL arası peşin alışverişleriniz ücretsiz olarak 3'e bölünecektir.
    >>>>>>>Yasal düzenlemeler gereği telekomünikasyon, yemek, gıda ve akaryakıt alımlarında taksitlendirme yapılmayacaktır.<<<<<<<

fakat bu kampanyaya katıldıktan sonra örneğin tek çekim olarak market veya kasaptan 75 lira üzeri bişey alın ekstrenize tek çekim yansıyor.çünkü ekstrenizde market veya şarküteri olarak geçiyor

ama örneğin n11.com dan tek çekim 100 liraya zeytin yağı alsanız veya telefon alsanız banka bunu 3 taksite bölüyor ki kanunen şartlardada geçtiği vechiyle bölmemesi lazım

fakat ekstrede n11.com ''diğer ''olarak geçtiği için sistem bunu anlayamıyor bence

ama altın alırken 4 taksitte alınması alışveriş içeriğinin ne olduğunu bir manada ele veriyor diye düşünüyorum....tabiki sadece varsayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 29 Kasım 2014; 21:07:03 >

yeni farkettim o yazıyı :) walla helal olsun
  • Arkadaşlar minimum kupon kazanabilmek için 100 liralık ödeme mi yapmak gerekli, yoksa diyelim sepet tutarı tam yüz lira ancak paypal indirimi ile falan 89 lira ödedik, bu durumda da kupon verecekler mi...
  • hocam peki ben 1500 liraya ürün aldım 2-3 parça toplamda 111 lira garanti kart avantajı ve+222 lik ürün kullanabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeday

hocam peki ben 1500 liraya ürün aldım 2-3 parça toplamda 111 lira garanti kart avantajı ve+222 lik ürün kullanabilirmiyim

+1

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.