Şimdi Ara

n11 / ***** 5 Yıldızlı Alışveriş – Kupon Kampanyası (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
20
Favori
30.396
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nc.nc

quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

Orijinalden alıntı: nc.nc

quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Yine şu kadar alışveriş yapmak gerekciler gelmiş. Arkadaşlar 222 TL kuponlar 175 TL'den, 111 TL kuponlar 75 liradan aşağı satılmaz. Kupon kazandıktan sonra alışveriş yapmanıza gerek yok forumun çek satış bölümünde birkaç dakikada satabilirsiniz.

1500 lira alışverişe ki piyasanın en uygun fiyatları ile 175 TL indirimi kim yapar bu zamanda. Diğer çek tutarları da çok iyi. Muhteşem bir kampanya kıymetini bilene. Ben gram altın alacağım 3 hesapla. 3x222 TL kuponu 3x175 TL olarak satıp 525 TL indirimle altın almak

Kuponlar altlimitsiz kibi fiyat belirlemişsiniz :)
    1000 tl altlimitli 222 tl lik kupona 175 tl verenin aklından şüphe ederim.

Kuponlar satışa çıksın sonra aklınız hakkında alıntı yaparak yorum yaparım

Anlama kıtlığı var sanırım ?
    175 tl verecek olan varsa onların -aklı- hakkında yorum yap.
    Ha kimse 175 tl vermezse ne yapacağınızı bilirsiniz artık...

Terbiyesizliğin lüzumu yok, insanların aklı hakkında yorum yapma haddine sahip değilsiniz.

• 77 TL'lik çekler kaça satılır acaba? Ben de sipariş verdim 100'e 22 gelicek bana.
  • arkadaşlar 20 grm altın 1780 civarı alsak 222 tl indirim kuponu verecekmi şimdi..
  • AHATYAKUP kullanıcısına yanıt
    Normalde 222 vermesi gerek ama arkadaşlara 111 yattığı söyleniyor yarın açıklığa kavuşur konu sanırım müşterihizmetleri ile görüşecekler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bu hokus pokus adı altındaki indirim yapmışalr sepetimdeki ürüne yalnıs ayın 10u gibi alacağım, bir daha bu indirimi yaparlar mı? daha yeni üyeyim hiç alışverişim olmadı, olmazsa yeni üyelik açıp oradan mı hokus pokusun gelemsini beklemeliyim. Bu arada %4 yapmışlar indirimi 1450liralık bir ürün için gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jonathanlivinston

Normalde 222 vermesi gerek ama arkadaşlara 111 yattığı söyleniyor yarın açıklığa kavuşur konu sanırım müşterihizmetleri ile görüşecekler

o gelen mesaj 1000 lira üzeri olduğu için 111 liralık garanti bonus içindir. (tabiki alış verişte bonus kart kullanıldıysa)
    yoksa n11 vereceği çek için hiç bir zaman mesaj yollamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

o gelen mesaj 1000 lira üzeri olduğu için 111 liralık garanti bonus içindir. (tabiki alış verişte bonus kart kullanıldıysa)

Aynen dediğiniz gibi. Zaten çeki kazanmak için ilk şart 11 Aralığa kadar alışverişin tamamlanması. Daha yeni siparişe Çek kazandınız mesajı gelmez.
  • quote:

quote:

alışveriş son ekranında kabak gibi kazanılan kuponu yazıyor bende 22 ve 111 lik çek kazandığım yazıyordu. Yarın müşteri hizmetletini arayacağım. Eğer bu iş sonunda 222 lik çek olayı kurayla falan çıkıyorsa vay halimize iptaller havada uçuşur:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ROLLING STONES

quote:

quote:

Aynen dediğiniz gibi. Zaten çeki kazanmak için ilk şart 11 Aralığa kadar alışverişin tamamlanması. Daha yeni siparişe Çek kazandınız mesajı gelmez.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma cesaretinize hayranım görende n11 yöneticisi sanacak heleki insanların bonusun 111 çeki ile n11 çekini karıştıracak kadar saf olduğunu hayal ederek...

• Bence yanlış anlamalar var.

Benim anladığım ilk alışveriş 1000 TL üzeri olursa 222 kupon kazanılıyor ve bu kuponu da 1500 lük harcamada kullandırtıyor ama bazı arkadaşlar 1500 yapıp 222 kazanıp 1000 TL Lik alışverişte kullanırsın diye yazmışlar.

N11 açıklamalarda Hepsiburadanın çek açıklamalarının tam tersini yazmış sanırım karışıklık bundan kaynaklanıyor..

Ancak 1000 TL üzeri alışveriş yapanlara neden 111 TL lik çek kazandınız sayfası açılmış onu da anlamadım. Bazı arkadaşlar N11 çek mesajı göndermez yazmış ama sanırım alışverişin son ekranında şu kadar çek kazanacaksınız gibi bir ibare çıkıyormuş bu da yeni bir uygulama olduğundan ve de hatalı düzenlenmiş olduğundan 222 yerine yanlışlıkla 111 TL çek kazandınız yazıyor..

Ya da ben yanlış anlıyorum

Ama kesinlikle müşteri hizmetlerini aramadan 1500 TL yi aşan altın alışverişi yapmayın..

• quote:

Orijinalden alıntı: furuncu64

o zaman tadından yenmez ama bizim sayemizde yılbaşına kadar dayanabileceklerini sanmıyorum iflas bayrağını çekerler :) zaten garantideki %14'lük hissesinide sattılar

sanırım iflas bayrağını çekti n11 sayfa an itibari ile :) :)
     n11 / ***** 5 Yıldızlı Alışveriş – Kupon Kampanyası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furuncu64 -- 28 Kasım 2014; 0:57:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ravunos

quote:

quote:

alışveriş son ekranında kabak gibi kazanılan kuponu yazıyor bende 22 ve 111 lik çek kazandığım yazıyordu. Yarın müşteri hizmetletini arayacağım. Eğer bu iş sonunda 222 lik çek olayı kurayla falan çıkıyorsa vay halimize iptaller havada uçuşur:)

hocam o zaman yeni bir uygulama başlattı n11.com
    ama sanırım sistem hatalı çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 28 Kasım 2014; 0:56:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

Aralığa kadar hiçbiri vermicek

adamlar zaten işi iyi biliyor muhtemelen her kampanya öncesi böyle bir durum oluyor ve ürünleri benim gibi kampanyadan kısa süre önce ürün alanlar iade ediyor. iade ettim tekrar aldım iadeyi onayladılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: utuman

quote:

Orijinalden alıntı: sevmeksucmu

1508 liralık alısveris yaptım 111 lıra kazandınız dıye mesaj geldı umarım hatalı gondermıslerdır mesajı

Aynı durumu ben de yaşadım. Ne kupon kullandım ne de çek kullandım zaten altın alışverişiydi. Ancak alışverişimde tek ürün yoktu ama yarın bu konuyu netliğe ulaştırıp aksi takdirde alışverişimi iptal edeceğim. Siz de müşteri hizmetleriyle konuşun hocam sürpriz yaşamayın....

Hocam ardıktan sonra konuya lütfen yazın biz de öğrenelim.
  • Bi de ben bişeyı anlamadım. 1500 üstü alışveriş yapsam 222 liralık kupon kazansam bu kuponu sadece 1000 lira ve ustu alışverişlerde mi kullanabileceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BYRİSE6

Bi de ben bişeyı anlamadım. 1500 üstü alışveriş yapsam 222 liralık kupon kazansam bu kuponu sadece 1000 lira ve ustu alışverişlerde mi kullanabileceğim?

Evet.
  • herhalde olay alışveriş sepeti değil ürün bazında.

dün yaptığım alışverişte 4 parça mal aldım. 1039tl bir ürün 100 tl üstünde 2 ürün falan.

22+22+111 şeklinde 3 tane kupon yattı.

tek ürün olarak 1500 üstü alışveriş istiyorlar herhalde. sepete bakmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

herhalde olay alışveriş sepeti değil ürün bazında.

dün yaptığım alışverişte 4 parça mal aldım. 1039tl bir ürün 100 tl üstünde 2 ürün falan.

22+22+111 şeklinde 3 tane kupon yattı.

tek ürün olarak 1500 üstü alışveriş istiyorlar herhalde. sepete bakmıyorlar.

İşte gerçek bir tespit durum şuan aynen böyle ama n11 ile konuşunca sistemae hata var düzelticez dediler konuşmayı bana mail atın dedim böyle bir uygulamamoz yok dediler birde sizin mantıkla sormak gerek kampanya sepet tutarımı yoksa tekil alışveriş bazında mı ?

• Arkadaşlar acil Pepsi kodu lazım alabileceğim bir yerde değilim daha sonra istenirse gönderebilirim

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.