ebebek'ten 3 adet sipariş verdim aynı gün bu kod vasıtasıyla. 2'sinin kargo alınışları ve teslimi sorunsuz gerçekleşti. 3. kargomun kargoya alınış smsi gelmedi, ürün de gelmedi. N11, SENDEO firmaları ise hatalı kargo kodlarından bulamıyor hiçbir şey. |
N11 Çeşitli Kuponlar (günlük) (9. sayfa)
-
-
bu akşam sahur kodu vermiyecekler galiba
-
Tam ben yazacaktım ki siz yazmışsınız. Tam da bugün alacağım ürün vardı, nasip değilmiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
güzel bir şey yokki olsa da cok pahalı.
bende dün iyi ki siparişi vermişim diyorum
-
valla hocam kategoriye göre değişir. ben deterjan/sağlık ürünü gibi sahtesi çok olan ürünlerden, ssd vs gibi gene çakması bol olan ürünler hariç n11 den kuponlarla çok alışveriş yapıyorum baya hesaplı oluyo.
bez,hobi ürünleri, çerez, kıyafet, ıvır zıvır lazım olan bi sürü şey almışım.
misal ahsaf zeytinyağını litresi 60 tl ye gelmiş(satıcısı üreticinin kendisi)
alacağın ürünlere biraz dikkat ettin mi baya güzel fırsatlar oluyo.
-
N11 bu gece sahura kalkmayı unuttu. Alışmıştık kuponlara.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hafta sonu alt limitsiz gelmesse affetmeyiz n11i.
Shift+Dell yaparım her yerden :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
denk getirmeniz lazım hocam kaliteli bir kaşar denk getirdim ben hoşuma gitti kargo bedava kilosu 140 tl ye geldi bide %35 fındıklı kakao ezmesi denk getirdim 34.90 tl kargo bedava şeklinde hoşuma gitti bir tadıbu almaya kalksanız 70 tl en az
-
Satış amaçlı mi alıyorsunuz ürünleri yoksa kullanmak için mi? Bu ramazan boyunca her gün farklı oranlarda verilmeyecek miydi 3 gün reklam yapıp geri mi çekildiler 😏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hoşgeldin mühendis bey, mesaiye devamm.
yok satış yapmadım hiç kendim/ailem kullanmak için alıyorum. kupon+nays ile baya hesaplı oluyo. zaten alacağım ürünleri daha hesaplıya almış oluyorum. ama dediğim gibi n11 pahalı ürünler için riskli benim gözümde.
-
yiyip yatmıştır muhtemelen
Sırada 25/50 var
-
25/50 ve 25/75 için ürün tavsiyelerinizi alabilirmiyiz arkadaşlar
-
Geçen gün kullandığım bir kupon sonrası, eklediğim kuponlar tık, sahur vs. hepsi... hesapta kuponlar görünmesine karşın geçerli kategorilerde ürün olsa da sepette kullanım alanında görünmüyor. deneme amaçlı farklı kategorilerden rastgele onlarca ürün ekledim, yok kullandırmıyor kuponları...
Normal mi bu durum, MH ye sormadan önce buraya bir sorayım dedim atladığım birşey mi var diye?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 31 Mart 2023; 20:46:37 > -
50/25 aktif.
Saldırın....
-
ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH
-
alacak ürün bulamadım hocam kargo bedava var mı tavsiye ?
-
bekliyorduk güzel oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X