Şimdi Ara

N11 Çeşitli Kuponlar (günlük) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.455
Cevap
188
Favori
177.617
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sahur25 ile 25/75 Çek verdi bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gece Talep gelmezse, yarın belki 50 ye 25 veya alt limitsiz 25 gelir. O yüzden pas diyorum

• Benden de pas yarına bakarız artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimliksiz41 kullanıcısına yanıt

normalde 75/25 iyi oran ama alt limitsiz 25 ve 50/25 ten sonra 75/25 sarmadı. benden de pas.

• Müşteri hizmetleri rezalet durumda. Satıcı kaynaklı reddedilme durumunda hiç bir halt yapmıyorlar. Tam 3 farklı satıcıda başıma geldi. Başarılı şekilde ödeme yaptığım sipariş, siparişlerim sayfasından kayboldu ki böyle bir şeyi de ilk defa gördüm. Mail hesabında da "ödeme başarıyla alındı" mailinden sonra "başarısız ödeme" diye mail gelmiş. Dalga geçer gibi "siparişte kupon kullanılmadığını görüyorum," "10 TL kupon verelim" falan diyorlar. Rahmetli Gittigidiyor olsa, daha yüksek miktarlı çek yüklerdi hemen.

• Arkadaşlar yeri değil kusura bakmayın ama konusunu bulamadım, trendyolda sepet alt limtini tamamlamak için 50 kuruşluk ne eklenebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slickman S kullanıcısına yanıt

öyle bişey yapamazsın artık aldığın satıcıdan tamamlaman lazım sepeti

• 25 altlimitsiz ve 50/25 sonrası 75/25 için bu gecelik bende yohum diyorum :)

• eridim E kullanıcısına yanıt

hocam ben de gördüm onu ama karabiber piyasa fiyatı 150-160 civarı. 106 liraya güven vermedi açıkçası

• eridim E kullanıcısına yanıt

Bu karabiberi almayin 15 gun once filan aynı satıcı hepsiburadada 50₺ye satıyordu yarım kiloyu almak gibi bir hata yaptım. Gelen baharat karabiberle alakasi olmayan cok garip bir baharattı zor iade ettim. Hepsiburadada yorumları okuyabilirsiniz.

• krc58 kullanıcısına yanıt

hocam en mantıklısı tane karabiber alıp kendin öğütmek. hem aroması/tadı daha yoğun oluyo hem de 1 ölçek yerine yarım ölçek koyuyosun daha ucuza geliyo. içinde yabancı olmadığını bilmek de paha biçilemez...

• 6 Paket surat kargo tarafından başkasına teslim edildi, harika.  

N11 çeklerimi ve paramı geri vermezse surat kargoyu yedim.

Geçende boş kutu geldi :D

• TheGladio kullanıcısına yanıt

Sürat kargo genelde şubede teslim alıyor kendileri. Şubeye sorarsan muhtemelen oradadılar.

Teslim edilmeyen kar ne öyle birşey vardı.

• -OFLU- kullanıcısına yanıt

Az önce ürünleri aldım, müdürleri oruçlarını açmalarına izin vermiyor diye teslim edildi olarak işaretleyip mesai bitiminden sonra yani oruçlarını açtıktan sonra dağıtıma devam ediyorlarmış.

Beni kandırmışta olabilirler ama konuşmanın da pek anlamı yoktu. 18'de dağıtım bitmesine rağmen 22 gibi geldi ürünler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 29 Mart 2023; 23:2:19 >
  • 75 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 25 TL değerindeki kuponu ödeme sayfasında seç, saat 05:59'a kadar alışverişini 25 TL indirimli yap. GELDİ

• 50/25 umutları yarına kaldı , beklerız sıkıntı yok 

• Oooo n11 de cıvıttı iyice. gene 75 lik vermiş. bugünü de by geçicez ama böyle olmaz bu insanı heveslendirip yarı yolda bırakıyolar. thh ye başvurcam en sonunda n11 hareketlerine dikkat etsin.

Cemil Uğur 2youtube
    Ankara dikkat etsin hareketlerine.
    https://www.youtube.com/watch?v=FXNcwLBbeQ0
  • Naysla alışveriş yapabilen var mı?

• robot216 kullanıcısına yanıt

bence pazara özel yaptılar onu yine pazar günü gelir

• TheGladio kullanıcısına yanıt

Bazıları için sorun olaiblir ama sakladıktan sonra güzel birşey, iade olayı olmuyor böylece.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.