Teşekkürler 2 kg tahin aldım.
www.n11.com Oğuzhan Bucak Tarhanası Yerli Tahin 1 KG Fiyatları ve Özellikleri https://www.n11.com/urun/oguzhan-bucak-tarhanasi-yerli-tahin-1-kg-1450373?magaza=bucakyoreselurunler |
N11 Çeşitli Kuponlar (günlük) (6. sayfa)
-
-
Aynen yazık oldu kupon geri geldi son 24 saat diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürün kaliteli ama kablosu kısaymış.
-
Hocam axess nerede veriyor bu chip paraları. Ben uygulamasından bakıyorum(juzdan) ama görmedim hiç 4000/400 yada 5000/250 chip parayı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben hiç bisey almiyorum 25tl olduğunu da görememiştim o yüzden ihtiyacım olduğu halde 25tl yada 50/25/30/35 olmadan bisey almıyorum sizler de bu istikrarı gösterirseniz verirler ama gel gör ki buna bile tamah ediyorsunuz almayın arkadaşlar ki versinler 🙄
60tl kupon hangisiydi?
bkmde kart seçenekleri var ki hangisini seçersen onu kullanir niye banka seçimini algilayamasin
Voyn! bizim oğlan ne deyon?
Huna bak ende gibi konuşmayı nerden duydun sen?
Zingildeyip otma bir işe yara... daaa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 27 Mart 2023; 6:32:27 >
Bazı banka kampanyalarında alttaki madde oluyor.
BKM Express'inize tanımlı kartlar ile yapılan ödemeler kampanyaya dahil değildir.
-
pazar60
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet bu üründe standart 1.5m belirlenmiş.Başka modeli yok.Bunu bilerek aldım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kupon bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 28 Mart 2023; 0:3:56 > -
Zihniyet olarak halen geride kalan bir firma. Geçenki alt limitsiz 25 TL kuponla geçtiğim ilk sipariş satıcı tarafından reddedildi, "hadi olur 1 kere" deyip geri yüklenen kuponla başka sipariş geçtim, o da reddedildi. bu sefer kupon geri yüklenmedi bile. "Telafi edin" dedim, hazır metinle cevap verip çirkefe yatıyorlar.
-
Kuponlar ölü
-
Bugün 50'ye 25 miş arkadaşlar
-
kupon kullandırmıyor kupon bölümüne yazıyorum sahur25 diye "Bu koda sahip kupon bulunamadı" diyor
-
-
aynı kodu aynı hesaba girmeyi kapatmışlardır, getir taktiks.
Şaka maka başka kupon yok mu şimdi? 500/60 filan.
-
Kullanılmamış hesapta da aynı, onunla alakalı değil. Aktifleştirmeyi unuttu galiba aveller.
-
Bakkal gibi E-Ticaret, samimi.
-
sıfırdan 2-3 hesap açtım başka telefon numarasıyla olmadı yinede
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X