75 tl ye kargo bedava hiç güzel bişey yok :/ dün ne güzel patlatmıştık unları 2 kg un 7.5 tl ye gelmişti |
Bildirim
75 tl ye kargo bedava hiç güzel bişey yok :/ dün ne güzel patlatmıştık unları 2 kg un 7.5 tl ye gelmişti |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 26 Mart 2023; 5:32:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Eğer kampanya kullanılmayacaksa bkm express ile veya garantipay ile ödeme yapılabilir, n11 bu yöntemlerde kart bilgilerini göremiyor. |
Klasik n11 taktiği, önce bedavayı bol ver reklam yap, sonra altlimitlileri daya gitsin, belki birkaç kere daha alt limitsiz verir, bundan sonra 50/25 100/25 gibi zırvalayıp gider. Umarım şaşırtır. Ama en azından artık satmıyor kuponu, buda birşey. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 26 Mart 2023; 13:58:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
forumdaş n11 75/25 kampanyasından bahsetmiyor. bankaların chippara, bonus vb. kampanyalarından bahsediyor dostum. kıymetli dostum evde zaptol gariii |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Gene fos çıktı, ben pas geçer... |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 27 Mart 2023; 3:53:34 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |