Bildirim
N11 Çeşitli Kuponlar (günlük) (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam bugünde 25₺ kupon verirlerse farklı hesaplardan birkaç defa alabilirsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nasil yetiştin hesaplardan almaya hocam 🙄 hic yatmaz misiniz siz
haci yatmaz pardon ölücü yatmaz 😜
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
>> Biten Sıcak Fırsatlar
Tekrar kupon gelirse alıntı yapın lütfen. Geri taşıyalım sıcak fırsatlara.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla arkadaş buraya yazdığı andan itibaren hemen kargo ücretsiz 25₺ altındaki ürünlere baktım. Evdeki ihtiyaçlara göre hemen aldım; bir tek oba makarnayı aldığım için pişmanım, onu da ilk aceleyle almıştım hemen biter belki diye 😅 Sıvı sabunu yeni almıştım ama lazım olur diye bedavaya 1 litre gelmiş olacak. İsterseniz siz de bugün favori ürün belirleyip hazırlıklı olun 😄
Anladım hocam kupon kod şeklindeymis ben de kuponu almayi nasil başardın hesaplardan diye espri olarak yazdım 😊 gerci kota varsa sipariş geçebilmek de kolay değil kota varmiydi kuponda alamayan olmus 🙄
Oba makarnadan niye pişmansin pahali miydi makarna da aldi başını gitti o da temel ihtiyaç yeniyor 😏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birçok kişi kuponun sepette geçerli olmadığını söylemişti fakat o mesajlardan sonra 2 litrelik sıvı sabun almıştım. Oba makarna markette 9₺ olduğunu görünce bedava olmasa asla almayacağım bir ürün, kuponumun hakkını veren bir ürün olmadı ama sıvı sabun efsane oldu; zaten stokta tek kalmış, onu da ben almıştım 😅
150/25 kodu : kupon25
500/70 kodu : kupon70
-
Konuyu geri aldım
-
Sahur kuponu bu gece olacak mı (alt limitsiz olan)
Sıvı sabunun markası nedir? Link atabilir misiniz?
Rezerved
Bu gece 75/25 olarak gelecekmiş
kötü olmuş nereden öğrendiniz ?
-
Listelerinizi yapın.
75/25 hiç yoktan iyidir.
farklı hesaplarda farklı kredi kartı kullanın.
-
Sırf indirim var diye alışveriş yapıyorum ama neyse yapacak bir şey yok
tsk
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X