Şimdi Ara

n11.com'da İndirim Kuponları(tekrar) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
8
Favori
23.768
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar elimde 50lik çek var pepsi kodu ekleyip -11 indirim daha yapabilirsiniz.
    ilanım->http://resim.donanimhaber.com/m_84215827/tm.htm
  • 75 liralık kupona ihtiyacım var şu 99 tlye satılan termal içliklerden alıcam sokağa çıktımmı donuyorum resmen.
  • arkadaşlar 75tl lik kuponum var, paraf card ile lg g2 telefon alsam kupon+paraf puan birleşiyor mu?
    hatta pepsi kodu vs kullanılabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cursata

arkadaşlar 75tl lik kuponum var, paraf card ile lg g2 telefon alsam kupon+paraf puan birleşiyor mu?
    hatta pepsi kodu vs kullanılabiliyor mu?

kuponunuz + pepsi varsa puanınız birleşir. paraf card ile olan kampanyadanda herşey düştükten sonra kalan miktar 500 üzeri ise 55 1000 tl üzeri ise 111 tl den yararlanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ashkiya26
    kuponunuz + pepsi varsa puanınız birleşir. paraf card ile olan kampanyadanda herşey düştükten sonra kalan miktar 500 üzeri ise 55 1000 tl üzeri ise 111 tl den yararlanabilirsiniz.

peki bkmexpr. 11 TL. indirim ile pepsi 11 tl indirimi aynı anda kullanabilir miyiz?
  • Ben dün sipariş verirken parafparayı kullandırmadı. Ayrıca paraf bkm de olmadığından bkm de kullanılmıyor. Ben pepsi kodunu kullandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Orijinalden alıntı: ashkiya26

peki bkmexpr. 11 TL. indirim ile pepsi 11 tl indirimi aynı anda kullanabilir miyiz?

yok dostum bkm ve pepsi aynı kategoride olduğundan o kategoriden birini seçmek zorundasın.
  • 150 liralık ürün alıyorum çekle 75'e düşüyor bkm ya da pepsi kodu 100tl üzeri olduğu için kullanamayacak mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtix7

150 liralık ürün alıyorum çekle 75'e düşüyor bkm ya da pepsi kodu 100tl üzeri olduğu için kullanamayacak mıyım?

Aynen öyle
  • murtix7 M kullanıcısına yanıt
    varsa ihtiyacınız 25 tllik ürün alın mesela ücretsiz kargolu şeker ıvır zıvır veya her neyse öyle 11 tl kod girin
    89a düşer 25 tllik siparişte 14e gelmiş olur
  • Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtix7

150 liralık ürün alıyorum çekle 75'e düşüyor bkm ya da pepsi kodu 100tl üzeri olduğu için kullanamayacak mıyım?

edit: onaylamadı bkm kuponunu işlem geçersiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htepeli -- 21 Kasım 2013; 18:47:45 >
  • Bu parfüm nasıldır? Elbette herkesin zevki farklı ama esas parfümümün yanında alternatif olabilecek bir parfüm fena olmaz sanırım. Gio nasıldır? Ağır bir koku mu?

Edit: Dayanamadım aldım. Kullanmakta olduğum 212 de azalmıştı zaten. Kozmetikte 150 lira üzeri 25 lira direk indirim var şuan n11'de. 150-25-75=50 liraya geldi. Bir de enparayla ödedim, 40 liraya gelecek. Bir de avantajix olsaydı İyi bir parfüm değilse de deodorant olur, napalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKD -- 21 Kasım 2013; 19:18:17 >
  • http://www.n11.com/braun-cruzer3-tras-makinesi-P15441974

sepet indirimi falan derken 75 liraya aldım philips 9 in 1 bozulunca cruzer on numara oldu....
  • bebek bezi siparişi daha onaylanmamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bana hizlial 200e 20TL verene n11 seçili ürünlerdeki e 25 ve 50 lik var 1 er tane değişebilirim
  • elimde 50 TL çek + enpara var enpara ile %10 şeklinde alınır pm atın ihtiyacı olan
  • elimde 50 tl yüklü hesap var herhangi bir şekilde bir isteğim yok sizden yok avantajix yok ıvır zıvır vs.

sadece e-mail şifre değiştirilmeyecek, ürününüz geldikten sonra geri verecekseniz.

(üyelik tarihi şartı arıyorum)
  • Kuponların kullanılabileceği ürünler çok sınırlı. Lastik arayışım vardı.
    Googyear kampanyadan önce 204 tl. idi. 215 tl. yapmışlar.

75+11 tl ile 129 a geldi. En paradan da 25 tl. iade düşünülürse lastik 104 tl. ye gelmiş oluyor. Bu fiyata da bu lastik alınmazdı
  • Arkadaşlar hiç ÇAY VE ŞEKER alıp da gönderilen oldu mu ?

Benimki hala onaylanmadı bile.

2'LI DOĞUŞ RİZE SARI ÇAY 2X5000 gr + 2'LI TOZ ŞEKER 2X5000 gr
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.