Şimdi Ara

n11.com'da İndirim Kuponları(tekrar) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
8
Favori
23.768
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ashkiya26

quote:

Orijinalden alıntı: Cursata

arkadaşlar 75tl lik kuponum var, paraf card ile lg g2 telefon alsam kupon+paraf puan birleşiyor mu?
    hatta pepsi kodu vs kullanılabiliyor mu?

kuponunuz + pepsi varsa puanınız birleşir. paraf card ile olan kampanyadanda herşey düştükten sonra kalan miktar 500 üzeri ise 55 1000 tl üzeri ise 111 tl den yararlanabilirsiniz.

paraf gününüde değiştirirseniz 30 TL indirim daha gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabrifidan -- 21 Kasım 2013; 21:32:28 >
  • Arkadaşlar elinde çek olupda kullanmayacak olan varsa talip olurum arkadaşlar.
  • kartal_.1987 kullanıcısına yanıt
    elimde 50 tl lik çek var 200 tl ve üzeri altın tatil hariç herseyde kullanılabiliyor. parafla birleşiyor fiyatı 30 tl
  • ben bu tıkla kazan çeklerinden istiyorum.
  • elimde tık hızında çekler dışında
    50 tl lik çek var 200 tl ve üzeri (altın tatil hariç)
    HERŞEYDE kullanılabiliyor. parafla birleşiyor fiyatı 30 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

http://www.n11.com/braun-cruzer3-tras-makinesi-P15441974

sepet indirimi falan derken 75 liraya aldım philips 9 in 1 bozulunca cruzer on numara oldu....

91 liraya nasil aldiniz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimekste geçerli alt limitsiz 21tl kodum var (hediye çeki) n11 indirim koduyla değişebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasheedwallacerasheed

quote:

sepet indirimi falan derken 75 liraya aldım philips 9 in 1 bozulunca cruzer on numara oldu....

75 (tık hızında çeki)+25 (sepet indirimi)-175 (ürün fiyatı)=75 TL

• 2 TANE 50 TL LIK cekım var...

bana 75 yada 100 cek lazım yardımcı olabılcek varsa sevınırım
  • PEPSI KODU+BKM EXPRES BIRLESIYORMU PEKI ?
  • Kodu kupon ekle kısmına giriyorum böyle bir çek yok diyor ama çeklerim kısmında gözüküyor ben anlamadın bilen birisi var mı?
  • elimde 50 tl lik çek var satıyorum. bedavaya :D almak istiyen pm.
  • bende de var tıkla kazandan 50 tl lik çek isteyen olursa buyursun kullansın( hesabı vermem ama:)
  • quote:

quote:

quote:

hocam ben de 50 tl lik çekle 100 (enpara ile 80) liraya aldım.fakat bkm veya alışverişten ne çıksın indirimini kullandırtmadı.
    acaba bende mi sıkıntı var.
    forumda millet ısrarla birleşiyor diyor.hatta çek satanlar o 11 tl yi de hesaba katıp satıyor anlamadım bu işi.

• quote:

Orijinalden alıntı: FKD

Bu parfüm nasıldır? Elbette herkesin zevki farklı ama esas parfümümün yanında alternatif olabilecek bir parfüm fena olmaz sanırım. Gio nasıldır? Ağır bir koku mu?

Edit: Dayanamadım aldım. Kullanmakta olduğum 212 de azalmıştı zaten. Kozmetikte 150 lira üzeri 25 lira direk indirim var şuan n11'de. 150-25-75=50 liraya geldi. Bir de enparayla ödedim, 40 liraya gelecek. Bir de avantajix olsaydı İyi bir parfüm değilse de deodorant olur, napalım.

gio efsanedir hafif ve çekici bir koku 2. yi niye almadım diyebilirsiniz 200 ml parfüm 40 tl :) doldurma parfüm bile alınamaz bu fiyata. ben tüm setleri topladım.

• elimde 50 tl lik 3 hesap var. kullanacak arkadaslar mesaj atsin kullanmadan once verecem sonra geri alacagim . alisverisden ne cıksın kodu bende kalir. kullanmaycak arkadaslar mesaj atmasin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn.hll

quote:

quote:

quote:

hocam ben de 50 tl lik çekle 100 (enpara ile 80) liraya aldım.fakat bkm veya alışverişten ne çıksın indirimini kullandırtmadı.
    acaba bende mi sıkıntı var.
    forumda millet ısrarla birleşiyor diyor.hatta çek satanlar o 11 tl yi de hesaba katıp satıyor anlamadım bu işi.

Sorun yok hocam bendede birlesmemisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tendertendere

bebek bezi siparişi daha onaylanmamış

Bebek bezi siparişlerim kargo ile bugün geldi ama sistemde kargo bilgisi verilmemiş :)

Adama mesaj attım

BEBEK BEZLERİ geldi 14 adet ıslak mendil gelmiştir sorun yok ::)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karqasa -- 22 Kasım 2013; 10:52:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karqasa

quote:

Orijinalden alıntı: tendertendere

bebek bezi siparişi daha onaylanmamış

Bebek bezi siparişlerim kargo ile bugün geldi ama sistemde kargo bilgisi verilmemiş :)

Adama mesaj attım

BEBEK BEZLERİ geldi 14 adet ıslak mendil gelmiştir sorun yok ::)

Alıntıları Göster
    u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tendertendere -- 22 Kasım 2013; 10:54:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PES_21_Murat

50 tl ve üstü kuponu olanlar p.m atabılrı aslında ıhtıyacım yok ama elınde olna bosta kalıncanıer ufak bır dusünenlerle ufak birseye anlasabılrız toplu da olur

duruyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.