Şimdi Ara

n11.com'da İndirim Kuponları(tekrar) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
8
Favori
23.768
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 75 ya da 100 tl lık cekını kullanmayacak bırı bana yardımcı olabılır mı? 200 tl degerınde bır urun almak ıstıyorum.
  • 100 veya 75 lik çekini kullanmayacak olan varsa pm lütfen
  • 75 lik kupona 2 tane hesap verilir. İkiside 50+11 lik ayrica toplam 7 lira puan var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle saçma uygulama görmedim. Mega paket siparişini iptal ettim yerine parfüm almaya çalıştım 25 tl indirim yapmadı.Şimdi mega paketi tekrar almak istiyorum yine 25 tl indirim gelmiyor.Müşteri hüzmetlerini aradım , yalnızca 1 kere faydalınabilir dedi. İyide ben almadım iptal ettim diyorum tatmin edici cevap vermiyor.Ne saçma iş yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hipersonic

Böyle saçma uygulama görmedim. Mega paket siparişini iptal ettim yerine parfüm almaya çalıştım 25 tl indirim yapmadı.Şimdi mega paketi tekrar almak istiyorum yine 25 tl indirim gelmiyor.Müşteri hüzmetlerini aradım , yalnızca 1 kere faydalınabilir dedi. İyide ben almadım iptal ettim diyorum tatmin edici cevap vermiyor.Ne saçma iş yapıyorlar.

müşteri hizmetlerine kalınca işin böyle durumlarda zor, zaten kalabalık başları yükleyene kadar bile kampanya bitebilir. Başka varsa onu kullan.
  • yaralışişman Y kullanıcısına yanıt
    alışveriş yapınca mı kupon hanesine işleniyor, alınan üründen kazanılan kupon miktarı direk düşüyormu yoksa başka bir alışverişte kullanılmak üzeremi tanımlanıyor...
  • meter90 M kullanıcısına yanıt
    Hocam geldimi urunler, bende almayı dusunuyorumda nasıl acaba...

• özgüç55 Ö kullanıcısına yanıt
    yuh artık bilader şimdi geldi içeri gittim hatta kargocuya ayar verdim ayaküstü dedim beklicen bu kırık çıkarsa oraya getirtmmicen beni hahaahaha

ne dicem gönderen süper kargolamış tek tek sarmış + koliye koymş
    2 lt ve 5litrelikte sıkıntı yok 18 litrelik hafif yamulmuş ama hiçbirinde sızıntı vs. yok ( bu 18likler heryerde yamuktur zaten veya eve getirene kadar yamulur)

öneririm bana 91 tl - enpara ya gelicek (avantajix aktif değildi bunu aldığımda alın derim skt 2015)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevmeksucmu

Arkadaşlar geçenki kampanya tekrarlandı bitmeden alın kuponları.

http://www.n11.com/kampanyalar/tik-hizinda-indirim?icid=200501_b_tik-hizinda-indirim

Hocam ilk mesajı güncelle olayı yağ kampanyasına çevir derim
    avantajix tekrar başladı,
    + ürünlerim 2 günde geldi (36-38 saat)
    +satıcı çok iyi kargolamış göndermiş

bana 50lik çek ile +pepsi kodu + enpara ile 72 TL civarına gelicek şu an birde avantajix var 5tl

kaçırmasın arkadaşlar saldırın.

• meter90 M kullanıcısına yanıt
    Tesekkür ederim hocam, hayırlı ve afiyet olsun size bende siparişi geçiyorum hemen...

• quote:

Orijinalden alıntı: özgüç55

Tesekkür ederim hocam, hayırlı ve afiyet olsun size bende siparişi geçiyorum hemen...

sağolun hocam hem kendime alıyordum telefon ıvır zıvır vs. bu ay evede katkıya başladık
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

kozmetik mega paket ve doğuş çaylar 50 tl ve 11 tl indirimle baya uyguna geliyor değerlendirin.

komili yağı unutmayın 20 litre ayçiçek + 5 litre sızma zeytinyağı 68-71 tl civarına geliyor
    50 tl çek +11 kod + avantajix ve tabiki enpara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realwayy

alışveriş yapınca mı kupon hanesine işleniyor, alınan üründen kazanılan kupon miktarı direk düşüyormu yoksa başka bir alışverişte kullanılmak üzeremi tanımlanıyor...

şuanki alış verişte kullan diyince kullanılıyor
  • parfümden anlayan arkadaşlar 3 çeşit var hangisini tavsiye edersiniz
  • 50'lik kullanmıyacak olan varsa ben talibim...
  • Arkadaşlar aşağıdaki üründe geçen gün dağıtılan 100tl'lik çeklerden kullanabilir miyim? Cevaplarsanız sevinirim.

http://www.n11.com/lg-g2-16-gb-P15843871
  • gunner92fb kullanıcısına yanıt
    Sadece buradaki ürünlerde kullanabilirsin...Sanırım g2 o ürünlerde yok.Eğer kullanmayacaksan ben başka bir ürün için kullanabilirim...

https://www.n11.com/promosyon/tik-hizinda-indirim-142365
  • n11 tık hızında kupon yüklü hesaplar avantajix hesabımı kullanana ücretsiz.
    (50+11)
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakia_

Sadece buradaki ürünlerde kullanabilirsin...Sanırım g2 o ürünlerde yok.Eğer kullanmayacaksan ben başka bir ürün için kullanabilirim...

https://www.n11.com/promosyon/tik-hizinda-indirim-142365

Malesef hocam, çek elimde değil. Almayı düşünüyordum ben de. Fakat, buradaki ürünlerdeki g2 ithalatçı garantili. O yüzden onu almak istemedim. Çok sorun olur mu acaba?
  • arkadaşlar bu üründen sepete 2 tane ekleyince çek kullanılıyor mu?

http://www.n11.com/braun-cruzer-6-sakal-ve-sac-sekillendirici-P13536053

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EKONOMI$T -- 23 Kasım 2013; 20:37:26 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.