Şimdi Ara

n11.com'da İndirim Kuponları(tekrar) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
8
Favori
23.768
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: okulaptus

elimde 50 tl lik 3 hesap var. kullanacak arkadaslar mesaj atsin kullanmadan once verecem sonra geri alacagim . alisverisden ne cıksın kodu bende kalir. kullanmaycak arkadaslar mesaj atmasin.

hocam elinizdeyse hala alabilirmiyim, kaçırdım indirim malesef. hesaplar hala duruyorsa verebilirseniz alışveriş yapacağım?
  • Tıkla kazan 50 TL çek yüklü hesabımı siparişiniz sonrasındaki "Mc Donalds" kodu karşılığında verebilirim.
  • 75 'lik çek bulabilirseniz Orkide fındık yağı 4 adet 5lt. fiyatı 175,90 TL. 75 tık indirimi , 11 tl. BKM indirimi ile aldım 90 tl.ye geldi. artı en para ile alırsanız 72 tl.ye geliyor ki, tenekesi 18 tl. fındık yağı için oldukça iyi bir fiyat...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 22 Kasım 2013; 15:39:26 >
  • Parfümü ben de aldım.İçiniz rahat olsun ürün %100 orjinaldir.

Şöyle açıklayayım ürünün üzerinde Loreal Kozmetik Türkiye tarafından ithal edildiğini gösteren etiketi bulunmaktaydı.

Sonrasında uluslararası barkod sorgulama sisteminden girip bakod numarasını girdiğimde Loreal Fransa tarafından ihrac edildiğini gösteren bilgilere ulaşabildim.Gelen ürünü bu siteden sorgulayabilirsiniz.Benim bakor numaram: 3360372078500

http://gepir.gs1.org/v32/xx/gtin.aspx?Lang=en-US

Kıssadan hisse içiniz rahat olsun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona76 -- 22 Kasım 2013; 13:22:25 >
  • arkadaşlar acil kupon lazım.. günlerdir sitede dolanıyorum.5 tl lik olsada bir kupon alamadım.. en kartımda geldi, 2 gün içinde gm discovery almam lazım. .eğer kuponu olupta kullanamıyacak bir dost varsa kuponuna talibim..
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulyunus

arkadaşlar acil kupon lazım.. günlerdir sitede dolanıyorum.5 tl lik olsada bir kupon alamadım.. en kartımda geldi, 2 gün içinde gm discovery almam lazım. .eğer kuponu olupta kullanamıyacak bir dost varsa kuponuna talibim..
    teşekkürler

N11KUPON5TL

5 tl.lik kupon
  • tıkla kazan ile aldığım komili yağ seti
    bugün onaylandı bugünde kargoya verildi yarın elimde olursa muhteşem olur
    totalde 91 tl- %20 enpara düşecek şekilde aldım gelince yazarım kampanya bitmezse.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirkesurat -- 24 Kasım 2013; 21:40:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

PEPSI KODU+BKM EXPRES BIRLESIYORMU PEKI ?

öğrenebildiniz mi birleşiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: realy078

Arkadaşlar bana hizlial 200e 20TL verene n11 seçili ürünlerdeki e 25 ve 50 lik var 1 er tane değişebilirim

Bulabildiniz mi ?
  • Kullanmayacak kimse vermedı 75 tl yi , :(
  • Verirler mi hiç hocam. Adamlar satıyor çekleri.
  • ELİMDE 50 TL LİK HESAPLAR VAR. MC MENÜ, PEPSİ YA DA CC KODLARI İLE TAKAS EDEBİLİRİM. PM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

PEPSI KODU+BKM EXPRES BIRLESIYORMU PEKI ?

öğrenebildiniz mi birleşiyor mu ?

birleşmez
  • Yağları yollamışlar bugün.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imparatorlak -- 22 Kasım 2013; 23:22:44 >
  • kozmetik mega paket ve doğuş çaylar 50 tl ve 11 tl indirimle baya uyguna geliyor değerlendirin.
  • pepsi kod ile bkm kod irleşmez 200tl altı tık kazan ile pepsi/bkm birleşmez 200tl üstü tık kupan ile bkm yada pep den bir tanesi birleşir

Bu bilgi konunun başına yazılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: realy078

pepsi kod ile bkm kod irleşmez 200tl altı tık kazan ile pepsi/bkm birleşmez 200tl üstü tık kupan ile bkm yada pep den bir tanesi birleşir

Bu bilgi konunun başına yazılabilir

Acaba enpara ile bkm tık kazan birde pepsi birde sizeözel denilen 11 liralık çek birleşmezmi 500 lira üzeri için
  • Acaba enpara ile bkm tık kazan birde pepsi birde sizeözel denilen 11 liralık çek birleşmezmi 500 lira üzeri için

enpara her türlü birleşir onu zaten banka veriyor
    bkm+tık kazan birleşir size özelle bkm/pepsi aynı kategoride olacağını düşünüyorum birleşmez puan ise birleşir

enpara+tık kazan+11tl(pepsi/bkm)+puan 200tl üstü seçili ürünlerde birleşir
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.