Şimdi Ara

N11.com'dan Aldığım Asus Vn247H 23.6 Monitör Çalışmıyor ! Yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monitör yeni elime ulaştı, heyecanla hemen kurdum. Ama ne yaptıysam hiç bir şekilde monitör çalışmadı.. Birazcık teknoloji özürlüyümdür, bağlantılarını yanlış yaptığımı düşünerekten türlü türlü bağlantı yollarını denedim ama yok çalışmıyor. Hatta monitörü Pc'ye bağlamadan direk güç kablosunu prize takarak çalıştırmayı denedim , monitörün ışığının yanması lazım ama yok yanmıyor, ne yaptıysam hiç bir şekilde çalışmadı. Resimdeki gibi direk prize taktıysam da çalışmadı..

Bu monitör sizce sorunlu mu ? Geri mi iade edeyim ? Yoksa ben bir yerlerde yanlış mı yapıyorum ? Yardımlarınızı bekliyorum..
     N11.com'dan Aldığım Asus Vn247H 23.6 Monitör Çalışmıyor ! Yardım !!!

• Adaptörlümü monitör yoksa dahili adaptör mü var, kabloda veya adaptörde birşey olabilir.
  • Adaptörlü falan degil. Normal power kablosuyla diger eski monitorumu calistirmayi denedim, calisiyor. Fakat bu monitor calismiyor. Yani kablosunda bi' sorun yok, buyuk ihtimal monitor sorunludur herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everlast7

Adaptörlü falan degil. Normal power kablosuyla diger eski monitorumu calistirmayi denedim, calisiyor. Fakat bu monitor calismiyor. Yani kablosunda bi' sorun yok, buyuk ihtimal monitor sorunludur herhalde

O halde zaman kaybetmeden satıcı ile görüşüp iade et, yalnız n11 de her türden satıcı var birçoğuda sorumsuz satıcılar, büyük bir yer değilse aldığın yer çamura yatabilirler dikkatli ol, gerekirse n11 ile iletişime geç.
  • Pardon bu arada n11 degil, sinirimden sasirmisim. Vatan bilgisayardan almistim. Aynen o sekilde iade edecem.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4everlast7

Pardon bu arada n11 degil, sinirimden sasirmisim. Vatan bilgisayardan almistim. Aynen o sekilde iade edecem.

Sıkıntı yok o zaman problemsiz değiştirirler.
  • Tesekkurler, yardimci oldugunuz icin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.