Şimdi Ara

n11.com'dan Alışveriş yapıcam fakat aşırı ucuz???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolay gelsin arkadaşlar reklam vermek zorundayım n11.com sitesinde aşırı indirim var çok sağlam bir pc(fiyatına göre) çok çok ucuz İ7 İŞLEMCİ+4 GB RAM+2 GB EK+320 GB HDD 1400 tlden 750 liraya düşmüş çok acil yorumlarınızı bekliyorum
     n11.com'dan Alışveriş yapıcam fakat aşırı ucuz???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Destur33 -- 12 Ocak 2016; 22:16:44 >

• Destur33 D kullanıcısına yanıt
    Tam linki atar mısın bi bakayım neymiş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İşlemci eski sayılabilecek bir işlemci. Harici ekran kartı yok, herhalde bunun için ucuz. Anakartın marka ve modelini de bilmek lazım. Muhtemelen alt seviye bir karttır. İstersen hazır ve markalı sistemlerde konu aç. Ben şahsen almam bunu.

• bu pc nin neresi sağlam?
  • Benim için ucuz bir sistem önerirmisin pek alakam yoktur da donanım ile
    Şimdi ucuz derken ne kadar ucuz? Doların durumu malum. Yani en azından 2000-2500 tl çıkması lazım iyi sayılabilecek bir pc için. Bu konuda dahili bileşenler bölümünde konu açabilirsin. Orada bu işi bilen uzman çok. Yardımcı olacaklardır. Ama benim kanaatimce ucuz sistemin yolu amdden geçer. Ben şahsen intele sittin sene para vermem. Yıllardır amd kullanıyorum ve çok memnunum. Her oyunu oynayıp, her uygulamayı çalıştırabiliyorum. Daha ne olsun..www.novabilgisayar.com/pc.asp buradan kendine bi sistem topla. Fiyatına bak. Eğer uygunsa al, değilse parçaları tek tek en ucuz olan yerden al. Tabi dahili bileşenler bölümünden de destek almayı unutma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 12 Ocak 2016; 22:50:26 >

Fiyat güzel olabilir ama gofret gibi duruyor
    Ekran kartı çok düşük. İşlemci ise fx serisi kadar performanslı değil, ki a serisi işlemcileri hiç kullanmadım. Ama çok ısındıklarını duymuştum. Bence eğer parasal olarak sıkıntı varsa, 800-1000 tlye ikinci el iyi makinalar var. İstersen bi araştır.

• Bütçe sınırı 900 en fazla para çok fazla harcırıyorum giderim fazla oldugundan bana yardımcı olucakmısın ?
    Sahibinden de bikaç pc var. Linklerini atayım bi bak. Az bekle atıyorum..

Şuna bi bak :

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-masaustu-bilgisayar-262620564/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-intel-i5-islemci-6gb-ram-masaustu-bilgisayar-262567595/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-satilik-oyun-makinasi-262258168/detay

• İlk attığın iyiydi sanki ya bide güven açısından kapıda ödeme var dimi ??
    Şimdi şöyle ; sahibinden de get alışveriş diye bişey var. Ne alırsan al, mutlaka get ilan açmasını iste. Açmam derse sakın alma. Get ilanın özelliği şu ; mesela sen o ilk pcyi get ile aldın diyelim. Kredi kartıyla ödeme yaptın. Fakat adam kargoya vermedi. Aradan bir hafta geçti. Bu süre zarfında senin paran sahibinden in havuzunda bekler, adama gitmez. Eğer adam kargo bilgisini siteye girmemişse site adama parayı vermez yani. Bu süre bitince de site parayı sana geri iade eder..
    Diyelim ki kargo geldi. Sen pcyi aldın fakat baktın ki pc bozuk veya anlatıldığı gibi değik. O zaman sen de ürünü gerisin geri yollarsın. Ve geri yollama sebebini sitede belirtirsin, site de adama parayı vermeden sana geri verir..
    Bu konuyu sahibinden müşteri hizmetleriyle görüşebilirsin. Daha detaylı bilgi verirler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.